bet365

Var spelar Leo Messi nästa säsong 2023? Här är Messis nästa klubb enligt oddset!

Var spelar Leo Messi? Messi nästa klubb odds!

Messis nästa klubb odds? Ska Messi byta lag 2023? Var spelar Messi nästa säsong 2023? Se oddsen här!

Messi ny klubb 2023? Ska Messi byta lag 2023? Messis nästa klubb odds? Var spelar Messi nästa säsong 2023 och Messis nästa klubb odds är de två vanligaste frågorna när det gäller Messis närmaste framtid. På kvällen den 5 augusti 2021 bekräftade FC Barcelona att argentinaren inte kommer att fortsätta karriären på Camp Nou. Detta trots att man kommit överens med Messi om det personliga kontraktet. Messi var tvungen att lämna på grund av La Ligas lönetak och regler.

När det kommer till frågor och funderingar kring Messis nästa klubb odds och var Messi spelar 2023 är det mycket spekulationer. Det korta svaret på frågorna: Messi går tillbaka till Barcelona PSG eller så går Messi till Saudiarabien och Al-Hilal.

Vilket lag spelar Messi i 2023? Messis nästa klubb odds!

Ska Messi byta lag 2023? Ja, Leo Messi byter klubb inför nästa säsong 2023/2024!

Vilket lag spelar Messi i 2023? Många har ställt sig frågan om ”ska Messi lämna Barca” och ”Ska Messi byta lag?”. På torsdagskvällen den 5 augusti 2021 stod det klart att argentinaren inte kommer att fortsätta karriären hos de spanska giganterna och ryktena kring Messis nästa klubb drog igång direkt. Det var länge oklart men något som är klart är att Messi skulle lämna Barcelona. Nu har turen kommit till att lämna PSG.

Nu har det blivit dags igen och den vanligaste frågan är ”ska Messi lämna PSG”. Det är många som ställer sig frågan om ska Messi börja i Al-Hilal och ska Messi gå tillbaka till Barcelona igen?

När det kommer till Messi nästa klubb odds är det mycket som händer. PSG bekräftade själv det hela och gick ut med att Messi kommer att byta klubb. Unibets odds pekade på att det skulle bli en flytt till tillbaka FC Barcelona. Även Saudiarabien och Al-Hilal finns med i kampen om argentinaren. Skulle Messi gå till Al-Hilal så kommer han åter att få spela mot Cristiano Ronaldo.

var spelar messi nästa säsong

Vilket lag spelar Messi i 2023? Messi ny klubb 2023? Vart spelar Leo Messi nästa säsong 2023?

Så var spelar Messi 2023 nästa säsong? Unibet erbjuder många olika odds vid en Messi-flytt. I början så trodde inte Unibet att Messi skulle byta lag och flytta, utan att han skulle stanna stanna kvar i FC Barcelona. Det slog dock ner som en blixt från klar himmel att Argentinaren lämnar. Nu har det blivit dags att lämna även PSG. Det har klubben gått ut med officiellt.

Nu när PSG gått ut officiellt och sagt att Messi kommer lämna klubben. Det bekräftade tränare Christophe Galtier på en presskonferens under torsdagen den 1 juni 2023. Det gjorde att Unibets odds på Messi stannar kvar i PSG har försvunnit helt. Nu verkar det mer och mer vara klart att Messi byter klubb. Det mesta pekar på att Barcelona och Al-Hilal står högst upp på listan. Det är dock oklart vad oddsen ligger på.

Vart spelar Messi 2023? Odds Messis nästa klubb!

Vad säger spelbolagen om Messis nästa klubb? et finns inga andra tänkbara klubbar för argentinaren att lämna till. Han vill stanna i Europa och fortsätta på toppnivå. Nedan anges oddsen för de lag som varit aktuella på sistone. Längre ned hittar du Unibets fullständiga lista med olika odds på Messis nästa klubb:

Messis nästa klubb enligt oddset Unibet
FC Barcelona 1,50
Al-Hilal 2,40
Inter Miami CF 5,00
Manchester City 21,00
Chelsea 41,00
Juventus 41,00
Liverpool 41,00
Manchester United 41,00
Newcastle United 41,00
Real Madrid 41,00

Vilket lag spelar Messi i 2023 enligt oddset? Odds Messis nästa klubb!

OBS! Oddsen förändras nästan dagligen pga alla rykten om Messis flytt. Senaste oddsen hittar du här =>

Messis nästa klubb 2023 – alla lag och odds!

Unibet erbjuder fler odds vid en flytt något annat lag. Några riktiga högoddsare är en eventuell flytt till Manchester United och Real Madrid som ger 41,00 i odds.

Odds: Messi går tillbaka till FC Barcelona Unibet – 1,50

Odds Messi går till Barcelona? Unibets odds pekade tidigare på att Messi skulle lägga av med fotboll och avsluta sin karriär. Ett spel på att Messi skulle sluta och inte gå till någon klubb ger inget odds. Spelboalget Unibet tror att Messi går tillbaka till Barcelona och erbjuder oddset 1,50 för det.

Odds: Messi går till Al-Hilal Unibet – 2,40

Ett flertal rykten har kopplat ihop Messi på en flytt till Saudiarabien och Al-Hilal. Enligt spelbolagen är detta ett av de mest troliga scenarierna för argentinaren som nyligen besökt Saudiarabien.

Odds: Messi går till Inter Miami CF Unibet – 5,00

Ett flertal rykten har kopplat ihop Messi på en flytt till USA och Inter Milan CF. Enligt spelbolagen är detta också ett troligt scenario för argentinaren som är vän med David Beckham.

Odds: Messi flyttar till Premier League Unibet – 21,00

Unibet har även en specialare för dig som tror på en Premier League-flytt. Unibet ger 21,00 i odds ifall Messi byter till Manchester City och 41.00 i odds ifall han går till Chelsea, Liverpool, Manchester United eller Newcastle United.

Messis nästa klubb enligt oddset Unibet
Manchester City 21,00
Chelsea 41,00
Liverpool 41,00
Manchester United 41,00
Newcastle United 41,00

ska messi till psg

Mer om var Messis nästa säsong, klubb och fakta

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply