Vansbrosimningen 2018 resultat – vem fick bästa tiden på Vansbrosimningen 2018?

Vansbrosimningen 2018 resultat

Vansbrosimningen 2018 resultat? Resultat Vansbrosimningen 2018? Resultat idag Vansbrosimningen 2018? Under den 7 juli 2018 så kommer tusentals svenskar att befinna på på Vansbrosimningen i Vansbro i Dalarna. Det här är ju en av de fyra grenarna som en måste delta i för att kunna genomföra en Svensk Klassiker. Idag ska vi dock lägga allt vårt fokus på Vansbrosimningen och då framför allt Vansbrosimningen 2018 resultat.

Vinnare genom tiderna Vansbrosimningen herrar

Det är ju något som garanterat intresserar många här. Det vi vet är att det här tiotusentals svenskar varje sommar som väljer att delta, så det finns många att hålla koll på. Allt från proffssimmare till glada amatörer som vill känna upplevelsen.

För er som undrar hur det gick för mig i Vansbrosimningen 2018 så kan vi komma med svaret. Även hur det gick för de bästa resultaten Vansbrosimningen 2018 och lite annat. Det ska vi ta en titt på här, när vi nu väljer att presentera lite Vansbrosimningen 2018 resultat.

Vansbrosimningen resultat – komplett resultat Vansbrosimningen 2018

Vad det gäller Vansbro simningen 2018 så är det något som pågått sedan 1950. Det vill säga att 2018 års Vansbrosimningen är nummer 68 i ordningen. Intressant är dock att veta att resultat för Vansbrosimningen inte fanns de första fem åren. Det berodde kort och gott på att det inte var en tävling fram till 1966.

Då vann till exempel Göran Åberg, innan Glenn Pettersson från Uppsala dominerade under tre år på raken. Den senaste tävlingen vann tysken Andreas Waschburger på rekordtiden 29,43. För er som undrar mer om rekordtider Vansbrosimningen så ska vi visa det.

Vansbrosimningen resultat - se alla Vansbrosimningen 2018 resultat!

Vansbrosimningen antal simmare

Vansbrosimningen har ju växt till sig rejält under de senaste åren. Det är alltid en bra bit över 10 000 deltagare med. Rekordåret för antal deltagare Vansbrosimningen var 2015. Då simmade över 16 000 personer från start.

Till en början var det egentligen bara svenskar, och några andra nordbor, som lyckades ta sig upp till Dalarna för att delta. Men i takt med att tävlingen vuxit till sig så har det bara blivit fler och fler. Bland annat så kommer nu simmare från hela Europa, och världen. Det innebär att det finns simmare från olika länder Vansbrosimningen. Men kanske kan det blir en svensk som vinner igen? Det skedde varken 2017 eller 2016.

Vinnare genom tiderna Vansbrosimningen damer

Vansbrosimningen resultat 2018

Hur ser det då ut för resultaten Vansbrosimningen 2018? Under lördagen den 7 juli så kommer alltså alla simmarna att ge sig ut i den dalsländska ån för att simma. Det handlar ju om ett ganska så långt race. Totalt handlar det om 3000 m simning.

Hur simmar man Vansbrosimningen då? Jo, bra att är att det hela är uppdelat i två olika etapper. Den enda ligger på 2 000 meter, alltså 2 km, och simmas i Vanån. Det här sker då i medströms, vilket förstås är enklare. Sedan finns det en etapp på 1 km i motströms.

Vansbrosimningen 2018 resultat

Undrar ni över Vansbrosimningen 2018 resultat? Vad det gäller alla resultat Vansbrosimningen 2018 så går de att hitta här.

Resultat Vansbrosimningen damer och herrar Vansbrosimningen 2018

Resultat Vansbrosimningen damer och herrar? Här nedan presenteras resultaten från damernas samt herrarnas Vansbrosimningen den 7 juli 2018:

Vansbrosimningen vinnare 2018 herrar

Läs om Vansbrosimningen herrar vinnare här.

Vansbrosimningen vinnare 2018 damer

Läs om Vansbrosimningen damer vinnare här.

Vem fick bästa tiden på Vansbrosimningen 2018?

Vem fick bästa tiden på Vansbrosimningen 2018?

Vem fick bästa tiden på Vansbrosimningen 2018? Det återstår ju att se vilken av alla simmare som kommer att kunna ta hem det här. Vad det gäller den långa simningen på 3 km så kanske det kan bli en svensk som vinner igen? Det efter två år med först en kroatisk vinnare, och sedan en tysk som etta.

Vansbrosimningen 2018 resultat? Vansbrosimningen 2018 – Vansbrosimningen resultat!

När är Vansbrosimningen 2018? Det handlar om att den här tävlingen går av stapeln under den 7 juli 2018. Det kommer att vara tiotusentals svenskar och även utländska simmare som deltar. En anledning till att Vansbrosimningen har vuxit till sig så rejält är att det nu mer är en del av en Svensk Klassiker.

Vad är en Svensk Klassiker?

Många undrar ju vad som krävs för en Svensk Klassiker, och det kan vi också ta och berätta. Den åtråvärda utmärkelsen tilldelas du om du, under en period på tolv månader – det vill säga ett år, kan utföra följande.

  • Vasaloppet
  • Lidingaloppet
  • Vansbrosimningen
  • Vätternrundan

Det är de här fyra etapperna som krävs att du genomför under 12 månader. Det är inte det enklaste, men något många svenskar vill försöka uppnå trots allt.

Vansbrosimningen 2018 resultat: vem vinner Vansbrosimningen 2018 i Vansbro?

Vem vinner Vansbrosimningen 2018? Om du är nyfiken på mer odds om vilka det är som har chans att ta hem kransen i Vansbrosimningen 2018, kan du gå in och läsa mer på odds vinnare Vansbrosimningen 2018! Läs gärna mer om Vansbrosimningen 2018 på deras officiella hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply