Världens bästa dribblare: lista med de bästa dribblarna i världen!

Topp 10- Bästa dribblarna

De bästa dribblarna i världen just nu

Vem är världens bästa dribblare i fotbollsvärlden just nu? Att kunna dribbla och finta anses vara en av de bättre färdigheterna inom fotbollsvärlden. De absolut bästa fotbollsspelarna förväntas att både kunna finta och dribbla. Det finns otroligt många bra dribblare i världen men vi har lyckats samla ihop de topp 10 bästa dribblarna just nu. Just snygga finter och dribblingar är något som utmärker en bra fotbollsspelare och att se en fotbollsspelare göra en överstegsfint gör oss alla fotbollsälskare extra tokiga i sporten. Vilken fotbollsspelare är bäst på att finta och dribbla är en fråga som många vill få besvarad.  Naturligtvis ska vi försöka ta reda på vilken spelare som är den bästa dribblaren.

Några av spelarna på en här listan ses som de bästa spelarna i världen. Att vara en bra tekniker har alltid rankats högt inom fotbollen, och de tio spelarna på den här listan är verkligen bra på att dribbla.

Världens bästa dribblare

Topp tio bästa dribblarna i fotbollsvärlden

Tidigare har vi gjort listor om bland annat de tio bästa målvakterna i världen, startelvan med sommarens dyraste värvningar och de tio snabbaste skotten i fotbollshistorien. Nu har turen kommit till de spelare som dribblar bäst i världen. I vår nästa topp 10 lista så kommer vi att visa klipp med de snyggaste och vackraste finterna och dribblingarna, men denna gång nöjer vi oss med att lista de spelare som vi anser är de bästa dribblarna just nu.

9) Raheem Sterling

Lista med bästa dribblarna i världen

Har integrerat sig bra in i Manchester Citys trupp och är en tillgång för engelsmännen med sina konstanta attacker på den vänstra flanken. En stor del av hans spel är att dribbla, då han vet hur han skall utnyttja sin fantastiska snabbhet och balans på bästa sätt.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply