Uruguay Frankrike laguppställning & H2H statistik – kvartsfinal VM 2018!

Frankrike Uruguay startelvor

Uruguay Frankrike startelva, laguppställning, H2H & startelvor inför matchen på lördag den 6 juli 2018

Uruguay Frankrike startelva? Uruguay Frankrike laguppställning, startelva, H2H statistik & odds inför Uruguay Frankrike kvartsfinal i VM 2018 den 6 juli 2018! Uruguay mot Frankrike i kvartsfinal match fotbolls VM 2018 ikväll? Tippa 1000 kr riskfritt här =>

Hur ser de förväntade startelvorna ut i Uruguay – Frankrike-matchen? Vad väljer Uruguay och Frankrike för laguppställning? Hur ser Head-to-Head statistiken ut mellan Uruguay mot Frankrike inför kvartsfinalen? Vem vinner enligt oddset och statistiken? Se matchen live här =>

Uruguay Frankrike laguppställning & H2H statistik - kvartsfinal VM 2018!

Laguppställning Uruguay Frankrike – startelva & H2H, 6 juli – fotbolls VM 2018

Nu ska Uruguay och Frankrike göra upp vilka som blir det första laget att gå till semifinaler i VM 2018. Det är alltså den defensivt mycket skickliga uruguayanska VM truppen som ska möta Frankrike VM trupp 2018. Det här är upplagt för bra underhållning för oss alla. Streama matchen live =>

Speltips Uruguay Frankrike & odds tips 1X2

Odds på Uruguay-vinst (1): 4,50
Odds på Oavgjort (X): 3,25
Odds på Frankrike-vinst (2) 2,02

Odds Frankrike eller Uruguay (1 2): 1,37
Odds Frankrike eller Oavgjort (1 X): 1,28
Odds Uruguay eller Oavgjort (2 X): 1,87

Uruguay att vinna VM 2018: 16,00
Frankrike att vinna VM 2018: 20,00

Spela på Frankrike , Brasilien, Belgien eller Spanien vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Speltips Uruguay Frankrike odds mål – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,05) NEJ (1,73)

Odds Över 2,5 mål: 2,35
Odds Under 2,5 mål: 1,57

Du hittar de senaste oddsen här =>

Frankrike Uruguay startelva

Uruguay Frankrike laguppställning inför stormötet på Nizhny Novgorod

Ja, det här kommer verkligen bli en intressant match. För Uruguay, som har bara släppt in ett mål i hela turneringen än så länge, kommer att bli intressanta att se.

Men samtidigt så sitter ju Frankrike på ett väldigt bra lag. Något som gör att det här förväntas bli en underhållande match. Dock ska vi säga att de tidigaste mötena mellan de här lagen alltid har slutat 0-0, utom två gånger, av totalt sex.

BETTING & STREAMING BETTING & STREAMING LIVE STREAM PPV LIVE STREAM SPORT
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V gäller) + 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V gäller) 139 kr/månad 199 kr/mån utan reklam
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Streama VM 2018 hos C More Cmore Sport
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR! BESTÄLL HÄR!

Uruguay Frankrike startelva & laguppställning (förväntade startelvor)

Uruguay Frankrike startelvor? Det vi kan förvänta oss är att Uruguay och Frankrike ställer upp som de har gjort under hela mästerskapet. För sydamerikanernas del så handlar det om att ställ upp med ett lag som håller defensivt, men samtidigt kan kontra snabbt.

Frankrike kommer ju att hålla i bollen mycket. Just därför känns det rimligt att vi får se ett franskt som är anfallsinriktat. Och det är klart, med spelare som Atletico Madrids Antonie Griezmann och PSG:s Mbappe så kommer det att finnas bra spelare nog för att anfallare.

Så det vi samtidigt kan vänta oss av båda lagen är att det kommer bli uppställningar som vi känner igen. Det finns ju egentligen anledning att göra några stora förändringar. Inte minst med tanke på att båda lagen har presterat väldigt bra än så länge.

Uruguay Frankrike startelva – här är de bekräftade startelvorna!

Uruguay Frankrike startelva? Några saker kommer vi dock titta på är vilka spelare som förväntas starta. Det handlar ju som sagt egentligen om spelare som spelat det senaste, med vissa undantag. Till exempel kommer ju Matuidi i Frankrike att vara avstängd. Det samtidigt som uruguayanen Edinson Cavani drogs med skadeproblem i lagets åttondelsfinal mot Portugal.

Uruguay startelva mot Frankrike (förväntad startelva)

Muslera; Laxalt, Godin, Gimenez, Caceres; Vecino, Torreira, Bentancur, Nandez, Suarez Cavani

Frankrike startelva mot Uruguay (förväntad startelva)

Här kommer vi att titta på den förväntade startelvan för Frankrike:

Lloris; Hernandez, Umtiti, Varane, Pavard; Kante, Pogba, Tolisso, Mappe, Grizmann; Giroud

Uruguay – Frankrike H2H – tidigare möten och resultat

Uruguay Frankrike head-to-head? För er som undrar hur det har gått mellan de här två lagen så ska vi ta och berätta det. Sedan 1966 fram till 2013 så har det spelats totalt sex matcher. Av de här har Uruguay vunnit två, och resterande fyra har slutat oavgjort.

Uruguay Frankrike VM 2018 senaste resultat

Ja, så är det. Det började med att Uruguay och Frankrike, i gruppspelet till VM 1966, vann med. Sen dröjde det fram 2002 innan lagen skulle möta varandra, då slutade det 0-0. Det blev även 0-0 när lagen spelade 2006, 2008, 2010 (i VM) och 2012. Inte förrän 2013 lyckades Uruguay vinna, och det med 1-0.

Uruguay vs Frankrike: Så spelade Uruguay i senaste matchen mot Mexiko

För uruguayansk del så såg det bra ut i den förra matchen. Det då de vann med 2-1 i åttondelsfinalen mot Portugal. Något som gick till på det här sättet.

Uruguay Frankrike laguppställning, startelvor, kanal, tid & biljetter

Ifall du inte redan har köpt biljetter till Uruguay – Frankrike kan du köpa biljetter till matchen via det internationella fotbollsförbundets hemsida

Uruguay Frankrike startelvor

Uruguay Frankrike VM 2018 på TV och live stream

Vilken kanal och vilken tid som gäller för Uruguay Frankrike matchen. För dig som ska kolla på matchen på TV eller se den genom live stream så hittar du all information på TV kanal och TV tider! För dig som ska tippa på matchen så bör du ta en titt på odds och speltips.

C More äger TV-rättigheterna och kommer att sända VM 2018 på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla VM 2018 matcher på TV och livestream. Du hittar mer info om Uruguay, Brasilien och Frankrike genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

BETTING & STREAMING BETTING & STREAMING LIVE STREAM PPV LIVE STREAM SPORT
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V gäller) + 1000 spelkrediter i bonus (18+, R&V gäller) 139 kr/mån – med reklam 199 kr/mån – utan reklam
  Streama VM 2018 hos C More Cmore Sport
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR! BESTÄLL HÄR!

Ifall du vill se svensk elitsport så är C More Sport. För endast 199 kr/månad så får du VM 2018, SHL, Superettan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply