Uppgifter: Walters lämnar in transferbegäran

Jonathan Walters vill bort från Stoke

Enligt uppgifter till brittiska Sky Sports ska Stokes anfallare Jonathan Walters under måndagskvällen ha lämnat in en transferbegäran för att tvinga sig bort från klubben. 

Jonathan Walters ser inte ut att trivas i Stoke för tillfället. Klubben har under sommaren värvat bland andra Shaqiri och Affelay, vilket gjort att konkurrensen på de offensiva mittfältspositionerna tätnat. Nu ska Walters ha bestämt sig för att flytta från klubben.

Enligt uppgifter till Sky Sports ska irländaren under måndagskvällen ha lämnat in en transferbegäran till klubben för att på så sätt tvinga fram en flytt. Enligt uppgifter från förra veckan ska Stoke ha nobbat två bud från Norwich, på ungefär 2 miljoner pund.

Landslagstränaren bekräftar

Dessutom ska Walters ha fått tillåtelse att ansluta till Irlands landslagsläger senare än de andra för att förhandla om en potentiell övergång. Det bekräftar landslagstränaren Martin O´Neill.

– Det kan hända någonting imorgon, han var inte helt säker och det var ingen idé att han anslöt idag om han var tvungen att åka ifrån oss imorgon, säger O´Neill enligt Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply