bet365

Christian Eriksen bekräftar förhandlingar med Tottenham

Tottenham vill förlänga med Christian Eriksen

Spurs danska mittfältare Christian Eriksen berkäftar att han ligger i förhandlingar om att förlänga sitt kontrakt med klubben som han spelat i sen 2013.

Christian Eriksen har varit Tottenham Hotspurs kanske viktigaste spelare under de två senaste säsongerna. Dansken sammarbetar bra med lagets stjärnanfallare Harry kane och 23-åringen har stått för sex mål såhär långt denna säsong. Eriksen har fått stå lite i skuggan av Dele Alli som överraskat publiken på White Hart Lane.

Nu bkräftar Christian Eriksen att han samtalar med den engelska huvudstadsklubben om en kontraktsförlängning och att han är optimistisk till att komma överens om ett nytt kontrakt.

– Vi pratar om att förlänga kontraktet och det kommer att skrivas på snart. Jag ser positivt på det hela och vill stanna här, säger spelaren som förväntas skriva på till sommaren 2021.

Moussa Dembele har skrivit på ny deal

För drygt en vecka sen stod det klart att Tottenham Hotspur förlänger med Moussa Demélé. Mittfältaren kom till den engelska huvudstadsklubben från Fulham 2012 och har denna säsong stått för tre mål på 16 matcher.

– Jag är väldigt glad. Jag har skrivit på och jag är glad över att vara en del av vår framtid. Sättet vi spelar på, sättet som klubben utvecklas på, allting är väldigt bra och alla vill vara en del av detta laget och denna klubben. Därför är jag stolt över att förlänga mitt kontrakt, säger den belgiske landslagsmannen till klubbens officiella webbsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply