TV-tider British Masters golf 2022: vilka visar British Masters på TV?

British Masters golf 2022 TV tider

Om du letar efter TV-tider British Masters så har du verkligen kommit helt rätt. För här ska vi gå igenom det allra mesta om golf. Från hur du följer British Masters på TV, till många andra saker. Så välkommen till varje golfälskares favoritartikel! Följ British Masters golf här! =>

TV tider British Masters golf - alla tider för att se British Masters golf på TV!

TV-tider British Masters golf 2022

Vem tror du kan vinna British Masters? Vad det gäller all golf på TV så är det ju framför allt vem som vinner som vi vill ta reda på. Det här kommer du som casinospelare att kunna göra, enkelt. Men för att kunna se vem som vinner, så krävs det ju också en TV-tider British Open Masters eller en live stream British Masters 2022. Något du kan få här.

Men är du ute efter att just spela på flera olika och bra spel på golf? Då kan du göra det här med oss! Spela på British Masters här! =>

TV-tider British Masters – streama British Masters 2022

Vad måste du då göra för att kunna följa British Masters? Det här är inget svårt, men låt oss på redaktionen ändå ta och förklara så noggrant som vi bara kan. Till att börja med så skulle vi vilja gå igenom hur det fungerar med C More. Streama British Masters här =>

För det är just via C More som du kommer att kunna se och streama British Masters 2022 golfturnering med.

Se till att börja med att registrera dig. När det här är gjort så ska du genomföra en betalning 139 eller 199 kr i månaden. Det som skiljer är ifall du vill se utan reklam (för 199 kronor per månad) eller inte. Sen, när allt det här är gjort, så har du egentligen avklarat allt. Nu är det bara att njuta av British Masters, eller någon annan sport, om det passar bättre. Det avgör ju förstås du. Se och spela på golf live =>

TV-tider British Masters 2018

TV-tider British Masters 2022

Det är förstås viktigt för dig som golffantast att få reda på när du kommer att kunna se de olika tävlingarna. Bra att veta är till exempel att den här turneringen kommer att spelas från den 11:e oktober fram till den 14:e. Det vill säga fyra härliga dagar med högklassig golf att njuta av.

Vill du streama golfen så gör du det via C More. För dig som vill spela så finns det flertalet olika alternativ. Inte minst Unibet och Bet365, men även LeoVegas, för dig som vill det.

Här är C More Golfs alla sändningstider från The Masters:

Så fort det kommer finnas sändningstider så kommer den här redaktionen att presentera allt av värde för dig här. Men bra att tänka på är att du som inte behöver tänka på annat än att streama via C More. Du kommer, tack o lov, inte att behöva ge dig ut i djungeln för att leta efter kanal eller ny streama.

Allt från British Masters går att titta på hos C More, så det är via de som du kommer att upptäcka det roliga.

TV tider British Masters 2018

TV-tider British Masters golf 2022

Som sagt. Så fort det går att hitta några extra TV tider British Masters så kommer den här redaktionen förstås att gå igenom det här. Men så länge så får ni njuta av det faktum att det här går att streama British Masters 2022.

För att få tag i den bästa British Masters live stream på den svenska marknaden så får du bara se till att skaffa dig ett abonnemang hos C More. Det är ju mycket enkelt och smidigt, och kostar inte mer än 139 kr i månaden.

British Masters golf i historien och nutid

Något som verkligen är häftigt är golfens utveckling. Från att vara en sport som många bara associerat med lata före detta golfspelare, till att bli en idrott för riktiga elitidrottare. Förr sågs golfen som ett sällskapsspel där en gled runt i en bil och var finklädd.

Och även ifall golfen fortfarande är en sport som framstår som ganska så fin, så finns det mycket som har förändrats. Du måste ha en bra form. Det är väldigt svårt att komma överviktig till en golfturnering och tro att du har en chans. Nu gäller det istället att du bör vara i bra form.

Samtidigt har ju dock de riktigt stora pengarna fortsatt här. Det eftersom de bästa golfspelarna i världen tjänar riktigt bra. Det handlar om många miljoner kronor för varje spelare. Den som vinner turneringarna får förstås mest. Men oftast kan de 50 bästa spelarna i varje tävling hämta ut ett bra pris.

TV tider British Masters

British Masters golf vinnare genom tiderna

TV-tider British Masters 2022? Om du undrar vilka några av turneringens senaste vinnare, så kan du se de här!

År Vinnare
2022
2021 Richard Bland
2020 Renato Paratore
2019 Marcus Kinhult
2018 Eddie Pepperell
2017 Paul Dunne
2016 Alex Norén
2015 Matthew Fitzpatrick
2009–2014: Turneringen hade uppehåll
2008 Gonzalo Fernández-Castaño
2007 Lee Westwood
2006 Johan Edfors
2005 Thomas Bjørn
2004 Barry Lane
2003 Greg Owen
2002 Justin Rose
2001 Thomas Levet
2000 Gary Orr

british masters golf 2022 tv

Mer om British Masters golf 2022

Det finns verkligen mycket golf att se i världen. Allt från toppeuropeisk och det bästa i världen, till mindre svenska turneringar. Egentligen lite av de bästa från alla hörn.

Det här är en turnering från stekheta Europa-touren. För dig som skulle vilja läsa mer om just det så går det att göra på deras officiella hemsida. Om du vill lära dig mer om prispengar British Masters så går det att läsa här, och förstås ännu mer på vår sajt!

Datum Golfturnering Tour TV-kanal & live stream
4-10 april 2022
US Masters 2022 PGA-touren
C More golf >  
16-19 juni 2022
US Open 2022 PGA-touren C More golf >  
14-17 juli 2022
British Open 2022 PGA-touren C More golf >  
19-22 maj 2022 PGA Championship 2022 PGA-touren C More golf >  
13 september 2021 – 28 augusti 2022 PGA-touren 2022
29 september 2022 – 1 oktober 2022 Ryders Cup 2022 Viaplay Golf >

Vi vill även tipsa om att läsa golf TV rättigheter Sverige. Det för att på det sättet få bättre koll på vilka TV-hus och streamingsajter som visar vad. Se och spela på golf live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply