TV-rättigheter tennis 2020: Tennis på TV idag – se Tennis på TV gratis? Tennis TV-tider!

Tennis på TV & live stream – Eurosport sänder live

TV rättigheter tennis 2020? Vem sänder tennis? Vilken kanal sänder tennis? Tennis på TV idag? Tennis TV-tider? Vem har tv-rättigheterna för Tennis 2020? Se och spela på tennis hos Unibet => Tennis på TV 2020 har blivit något begränsad och sänds inte på TV i Sverige i samma utsträckning som det förut gjorde.

Det är numera så, att en eller två kanaler har monopol på tennissändningarna i tennis och de försöker att täcka så mycket som möjligt. Nackdelen blir att det kan bli lite utvalt och enbart de största turneringarna sänds, då kanalerna inte har möjlighet att täcka allt. Se och spela på tennis live här =>

TV-rättigheter tennis 2020 - Tennis på TV idag - se Tennis på TV gratis? Tennis TV-tider!

TV-rättigheter tennis 2020 – Tennis på TV i Sverige?

C More tennis - C More tennis 2017Vart kan man se tennis på TV i Sverige? Vilken kanal tennis Sverige? Många är de som efterfrågar tennisen, och det har blivit något klurigare att finna på svensk TV idag. I höstas meddelade C More att de lade ner sin kära kanal C More Tennisvilket har försvårat tittandet för många tennis-fan, som var trogna följare av kanalen.

Numera sänder C More ingen tennis på en separat kanal, vilket gör det svårt att hålla koll på vad för turneringar det är som dem kommer att täcka, och kanske inget trovärdigt val för hard core tennis-fans, som vill vara säkra på att de kommer att få tillgång till de turneringar som de vill se. Så vem är det som sänder tennisen nu?

Tennis stream live hos Unibet och bet365

Två som kommer att streama mycket tennis är bettingsidorna Unibet => och bet365 => där du även kan spela på samtliga matcher stream. Registrera ett konto hos Unibet => och bet365 => och spela och njut av tennis på datorn, Ipad eller mobil.

TV rättigheter tennis 2020

Sverige kanal TV tennis 2020? – TV rättigheter tennis 2020

Vem sänder tennis Sverige 2020? Tennis kanal i Sverige 2020? Det är Eurosport som har säkrat rättigheterna till alla Grand Slam-turneringar under 2020. Detta innebär att det enbart är på Eurosport som man kommer att kunna följa obegränsat med tennis och se alla världsstjärnorna göra upp på nära håll.

Eurosport gjorde redan för tre år sedan klart med Australian Open och säkrade TV-rättigheterna exklusivt till turneringen till och med år 2021. Sedan tidigare hade kanalen även Franska Öppna och US Open.

I somras stod det klart att TV-kanalen säkrat rättigheterna även till den brittiska och anrika turneringen Wimbledon, och därmed har Eurosport ensamrätt på samtliga fyra Grand Slam-turneringar – de största tennistävlingarna i världen – och avtalet omfattar Sverige samt 24 andra länder.

Kommande Tennis på TV i Sverige + TV-tider

DatumTennisturneringTourTV-kanal & live stream
14 – 27 januariAustralian OpenGrand Slam
Eurosport Tennis =>
27 maj – 3 juni 2020
French OpenGrand SlamEurosport Tennis =>
1 juli – 8 juli 2020WimbledonEurosport Tennis =>
15-21 juliSwedish Open i BåstadATP Tour 250Eurosport Tennis =>
26 augusti – 2 septemberUS OpenGrand SlamEurosport Tennis =>
TBAATP-tourenSe och spela hos Unibet => 
TBAWTA-touren Se och spela hos Unibet => 
 
13-26 januari 2020Australian OpenGrand SlamEurosport Tennis =>

TV-rättigheter tennis 2020 - Tennis på TV idag - se Tennis på TV gratis? Tennis TV-tider!

Vilken är nästa Grand Slam-turnering?

Nu nu pågår Australian Open. Därefter får vi vänta till slutet av maj månad då French Open drar igång.

Tennis på TV – så här blir Tennisen under 2020 för dig som tittare

Vem sänder Grand Slam 2020? Vilken kanal sänder Grand Slam 2020? Vem har rättigheterna för Grand Slam 2020? Det står nu klart att det är Discovery Networks Sweden, DNS, som äger rättigheterna för Grand Slam-turneringarna 2020, vilket innefattar tennis-turneringarna Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open. Det kommer alltså vara Eurosport som sänder samtliga Grand Slam-turneringar och kanalen har ensamrätt på de fyra stora tennistävlingarna, som kommer att sändas i Sverige och 24 andra länder.

Stockholm Open TV sändning 2020

Vem visar Stockholm Open TV sändning 2020? Senast var det SVT som sände Stockholm Open, men nu är det oklart. Detsamma gäller vilka det är som kommer att sända ATP-touren, WTA-touren och Swedish Open, men så fort den informationen står klar kommer vi uppdatera med den.

Eurosport TV-rättigheter tennis 2020

Eurosport kommer under 2020 att följa samtliga Grand Slam-turneringar, vilket innefattar Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open. För dig som vill se dessa rekommenderas att hålla koll på Eurosport tennis tablå som vi kommer att presenteras här.

TV rättigheter ATP tennis 2020

TV rättigheter ATP 2020? TV rättigheter ATP tennis 2020? C More kommer inte att förlänga tennisrättigheterna för ATP efter 1 januari 2020. Hos Unibet och bet365 kommer man kunna spela och streama ATP tennisen genom live streaming.

TV rättigheter WTA tennis 2020

TV rättigheter WTA 2020? TV rättigheter WTA tennis 2020? C More kommer inte att förlänga tennisrättigheterna för WTA efter 1 januari 2020. Unibet och bet365 livestreamar samtidigt som du kan spela på samtliga turneringar på de båda sidorna.

Se ATP & WTA tennis 

Det står ännu inte klart vart eller vem som kommer att sända ATP-touren eller WTA-touren utöver att du kan spela och streama de hos Unibet och bet365. Så fort ny informationen blir tillgänglig kommer vi att uppdatera här.

Wimbledon 2020 TV Sverige

Eurosport kommer att visa Wimbledon 2020 TV i Sverige. Förmodligen genom någon av sina Eurosport kanaler och Eurosport Player. Du kan läsa allt om odds Wimbledon 2020, till TV tider Wimbledon 2020 samt även prispengar Wimbledon 2020. För dig som vill ha en Wimbledon 2020 live stream så går det också att fixa.

Eurosport Player

Från 49 kronor per månad får du tillgång till Eurosport Player där du kan streama all sport som Eurosport sänder och du kan få den direkt in i din dator, smart phone, smart-TV eller surfplatta, vilket innebär att även om du är på språng, har du alltid nära till ett sportevent. Du får till och med tillgång till än mer, då utbudet på Eurosport Player till och med är större än på de vanliga TV-kanalerna.

Med Eurosport Player har du också möjlighet att gå tillbaka och se vilket ögonblick du vill LIVE. Du kan även aktivera LIVE-meddelande, som innebär att du får ett meddelande om när ett viktigt ögonblick händer i en annan match och se det med en gång. Därtill kan du spela videor direkt och återuppleva dagens spänning en gång till. Du har även tillgång till realtidsstatistik och nyheter som visas på din skärm.

Tennis på TV gratis? TV-rättigheter tennis 2020

Hur kan man se Tennis på TV gratis? Det är inte så enkelt då de stora bjässarna sitter på TV-rättigheter tennis 2020. Det är heller inte lätt att se tennis online eller ens hitta tennis på nätet gratis ifall man inte letar efter fulstream till tennisen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply