Vilken kanal visar EM finalen 2024? De sänder EM 2024 på TV!

Vilken TV kanal sänder fotbolls EM finalen? Visar EM finalen på TV!

Vilken kanal sänder EM finalen 2024? De visar Spanien vs England på TV!

Vilken TV kanal sänder EM finalen 2024? Vilken kanal visar finalen i Fotbolls-EM? När det gäller vilken kanal som sänder EM finalen 2024? Vart sänds fotbolls EM finalen 2024 ikväll? På vilken kanal visas fotbolls EM finalen 2024? Nu är det äntligen dags för den stora EM-finalen, ett av de mest efterlängtade sportevenemangen i år. Blickar från alla världens hörn kommer riktas mot Olympiastadion i Berlin, där två av Europas främsta lag kommer att kämpa om den prestigefyllda titeln.

Spänningen är på topp och förväntningarna är höga när fans över hela världen förbereder sig för att bevittna denna episka fotbollskamp. Vem kommer att stå som segrare och skriva in sig i historieböckerna? Svaret får vi snart i vad som lovar att bli en minnesvärd final. När det kommer till finalen är det de två vinnande lagen från EMs semifinaler som nu endast är 90 minuter från maximal glädje. Nu ställs Spanien mot England i en final som kommer att avgöras på Olympiastadion i Tysklands huvudstad Berlin.

Vilken TV kanal sänder fotbolls EM finalen 2024? Visar EM finalen på TV!

Vilka TV kanaler sänder EM-finalen 2024? TV4 och TVPlay visar EM 2024 finalen!

Vart sänds fotbolls EM finalen 2024? Efter två otroliga semifinaler är det nu dags för den stora EM-finalen. Olympiastadion i Berlin står redo att ta emot världens blickar när de två bästa lagen gör upp om titeln. Vem ska skriva in sig i historieböckerna som vinnare i detta EM? Spänningen är på topp och fotbollsvärlden håller andan inför det avgörande ögonblicket. Vem kommer att krönas till Europas mästare och erövra den eftertraktade trofén? Svaret får vi snart, när de sista 90 minuterna spelas och en ny mästare koras.

Såvidare du inte haft otrolig tur och kunnat vara på plats i arenan när denna match spelas kommer du behöva se den antingen på tv eller någon av de sidor som använder sig av livestream för att visa matchen. Du kan själv välja på vilket sida du vill se matchen när det kommer till vilken tv-kanal det gäller finns endast ett alternativ. När det kommer till finalen i EM 2024 kommer den att visas på TV4 som kommer att visa EM finalen på svensk TV.

Odds Spanien England 1X2
1 X 2
2,50 2,90 3,60
Odds Spanien England 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,32 1,43 1,55
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,98 1,74
Odds Spanien England gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 U 2,5
2,50 1,52

Vilken kanal sänder EM finalen 2024?

Precis som flera turneringar tillbaka kommer SVT och TV4 att dela på rättigheterna för detta mästerskap. Då rättigheterna är otroligt dyra delar man upp det och i Sverige har det varit Public Service som visat turneringarna sedan urminnes tider. För dig som vill se EM 2024 utomlands går det inte att göra på tv. Har du dock ett konto på en av streamingtjänsterna som visar matcherna går det finfint att följa de där. Vi är nu nära EM-finalen 2024 och sändningen drar igång klockan 20:00, matchen startar en timme efter. Se EM-finalen 2024 live =>

Vi kan vara säkra på att man kan se EM-finalen på TV och att det inte behövs några specifika abonnemang för att kunna ratta in sändningen på söndagskvällen. Det enda du behöver är en tv och en antennkabel för att kunna köra. Vill du dock streama matchen och få det i bästa HD-kvalité behöver du ett konto hos TV4 Play.

Ja, om du vill veta vilken TV Kanal sänder fotbolls EM finalen så har vi svaret. Du kommer att se matchen, som börja kl 21:00, på TV4. Matchens sändning börjar dock tidigare. Njut av den här EM-finalen som anordnas av UEFA, och gör det via TV4 alltså.

Lagen som tagit sig till finalen i EM 2024

Det är klart att det kommer bli en spännande och rafflande final mellan Europas två bästa landslag och oavsett vem det blir som vinner kommer det att skrivas historia under söndagskvällen.

Spanien

Spanien är favoriter att vinna EM-finalen efter att ha imponerat under hela turneringens gång. Laget har visat en enastående form, vilket gör dem till starka kandidater för att ta hem titeln. Med supertalanger som Lamine Yamal och Nico Williams i spetsen går de in i finalen med stort självförtroende. Dessa unga stjärnor har visat upp en fantastisk skicklighet och mognad på planen, vilket har bidragit till Spaniens framgångar hittills.

Yamal och Williams har varit avgörande i flera matcher, med sina snabba fötter, tekniska briljans och förmåga att avgöra matcher i avgörande ögonblick. Deras prestationer har inspirerat laget och fansen, och de har blivit nyckelspelare i Spaniens jakt på guldet.

Spanien har också visat stor taktisk skicklighet och laganda, vilket har varit fundamentalt för deras resa till finalen. Lagets balans mellan erfarenhet och ungdomlig energi har skapat en dynamik som få andra lag kan matcha. Med dessa förutsättningar ser Spanien ut att ha alla ingredienser som krävs för att säkra sitt fjärde EM-guld i historien.

Nederländerna/England

Vinnaren i mötet mellan Nederländerna och England ställs mot Spanien i finalen.

Vilken TV kanal sänder fotbolls EM finalen 2024? Visar EM finalen på TV!

EM-finalen 2024 live stream

Som sagt. Vill du se EM finalen 2024, eller bara Fotbolls EM 2024 rent generellt, så är det det ju alltså SVT och TV4 som broderligt har fått dela på den här matchen. Det här är något som de gjort under gruppspelet, EM 2024 åttondelsfinaler och även kvartsfinalerna i EM 2024.

Ja, som ni har kunnat se i vårt EM 2024 slutspelsträd så har ju matcherna delats mellan de två kanalerna. Men de som kommer att få chansen att visa EM finalen 2024 på svensk TV blir alltså TV4.

Odds på lag att vinna EM

Nedan ser vi hur oddsen ser ut inför finalen.

EM vinnare 2024 Vinnarodds
Spanien 1,65
England 2,20

Vilken TV kanal sänder fotbolls EM finalen? Visar EM finalen på TV!

Spela på fotbolls EM finalen 2024?

Det finns många sätt att njuta av denna match. Av spelet, umgänget eller att spela på EM finalen, och det finns många andra alternativ. Inte minst så kan ni använda er av odds och kampanjer från Unibet, bet365, LeoVegas och Betsafe. Här finns de bästa oddsen, de bästa kampanjerna och mycket mer. Allt för dig som vill spela på Fotbolls EM 2024.

Frågor inför fotbolls EM-finalen 2024 på TV

Välkommen till vår FAQ-sektion om EM-finalen 2024 på TV! Denna guide är skapad för att besvara alla dina frågor om hur du kan följa den spännande finalen. Oavsett om du undrar över sändningstider, vilka kanaler som visar matchen, eller hur du kan streama den online, så har vi all information du behöver. Här hittar du svar på de vanligaste frågorna inför den stora matchen där Europas bästa lag ska krönas. Missa inte chansen att följa varje ögonblick av denna historiska händelse!

Vem visar EM-finalen 2024 på TV?

Då SVT och TV4 delar på rättigheterna från mästerskapet stod det redan sedan tidigare klart vem det var som skulle visa den.

Vilken TV kanal sänder fotbolls EM finalen?

Vilken TV kanal sänder fotbolls EM finalen? Det är TV4 som visar finalen på TV.

Vilket datum är EM-finalen 2024 på TV?

Finalen i EM avgörs den 14 juli.

När visas EM-finalen 2024 på TV?

Matchen drar igång klockan 21:00.

Vilken TV kanal sänder fotbolls EM finalen? Visar EM finalen på TV!

Mer om Fotbolls EM 2024

Ser man till vilka favoriterna var att vinna titeln inför turneringen hade både vi och spelbolagen ganska rätt. England var näst störst favorit till att vinna efter Frankrike samtidigt som man var tätt jagade av Italien och Spanien. Det hela är dock inte över än och vem som vinner turneringen denna gång kommer vi att veta först efter EM-finalen 2024 på TV4 som spelas den 14 juli i Berlin.

Om du sitter och funderar på var spelas EM finalen samt vilken tid spelas EM finalen 2024 så får ni alltså svar på det, tack vare oss på Silly Season Sverige.

Annars är det också andra saker som är värt att titta på EM för. Det handlar inte minst om att vi gång efter annan får njuta av hela fantastiska mål, räddningar, tacklingar, dribblingar och mycket mer. Egentligen det allra bästa som går att uppleva i fotbollsvärlden.

Om du vill läsa mer om EM och EM TV-tiderSlutspelsträdet och EM live stream gratis hittar du det på Silly Season.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply