Portugal Uruguay TV kanal – vilken kanal visar Portugal Uruguay på TV? Fotbolls-VM 2022!

Portugal Uruguay TV kanal - vilken kanal visar Portugal Uruguay på TV? Fotbolls-VM 2022!

Portugal Uruguay TV kanal – så kan du se Portugal Uruguay live gratis på TV!

Portugal Uruguay TV – vilken kanal visar Portugal Uruguay på TV? Portugal Uruguay vilken kanal? Se Portugal – Uruguay live stream gratis online? Titta på Portugal Uruguay live gratis på TV och Portugal (2,30) vs Uruguay (3,00) vilken kanal? Vilken kanal sänder Portugal vs Uruguay fotboll match gratis på TV? Streama Portugal – Uruguay gratis? Skulle du inte ha tillgång till vanlig TV så finns möjligheten att se matchen genom gratis live stream. Här går vi igenom hur du kan streama Portugal Uruguay gratis live online. Se och spela på fotboll live =>

Portugal Uruguay TV kanal - vilken kanal visar Portugal Uruguay på TV Fotbolls-VM 2022!

Portugal – Uruguay TV kanal & odds – vem vinner enligt oddsen?

Portugal Uruguay vilken TV kanal? Lite längre ned så kan du se vilka TV kanaler som visar Portugal Uruguay matchen på TV i Sverige. Inför Portugal vs Uruguay matchen så har vi på Silly Season Sverige nu tagit fram lite odds. Efter att både Uruguay och Portugal spelat varsin match så har det blivit dags för lagen att mötas.

Det kommer bli en otroligt svår match för Uruguay och det är Portugal som är favoriter till att ta hem de tre poängen. Portugal har ett offensivt starkt lag och frågan är om den Uruguay försvarslinjen kommer kunna koll på de spanska spelarna.

Det bästa för Uruguay skulle vara en vinst, något som mer eller mindre är vitalt för att man ska kunna ta sig vidare till utslagsfasen av turneringen. Skulle Uruguay inte vinna här ser det mörkt ut. Här är Portugal Uruguay 1X2 oddsen!

Odds Portugal vs Uruguay 1X2: 2,30 3,50 3,00
1X 12 2X
Odds Portugal vs Uruguay 1X, 12 & X2 1,36 1,57 1,28
Portugal Uruguay
Odds att gå vidare 1,02 2,55
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,57 2,25
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,66 2,20

Portugal Uruguay TV kanal - vem sänder Portugal Uruguay fotboll VM match?

Portugal Uruguay TV kanal – vem sänder matchen – SVT eller TV4?

Portugals andra VM-match i gruppspelet är mot Uruguay . Den första spelade man mot Ghana och vann med hela 3-2. Portugal var i riktigt bra form och körde över Ghana. Uruguay s insatser i deras första match mot Sydkorea var bedrövlig. Den Sydkorea maskinen haltade och till slut tog bensinen slut mot Uruguay . Uruguay chockade hela fotbollsvärlden genom att ha en Draw mot Sydkorea med 0-0.

Portugal och Uruguay står nu i vägen för vandra för att vinna gruppen. Portugal kommer till matchen med en bra insats i bagaget. Efter förlusten i premiären är “Uruguay” tvungna att få med sig poäng från den här matchen. Frågan är ifall de kan ställa om vinna mot ett mycket tufft motstånd i form av Portugal .

Uruguay måste ta tre poängen mot Portugal i en match som blir helt avgörande för gå vidare. Ska Uruguay ta sig vidare från gruppspelet eller inte? Det kommer vi få reda på nu på måndag den 28 november klockan 19:00. Då drar detta möte igång.

Portugal mot Uruguay spelas måndag den 28 november på Al Bayt Stadium i Al Khor och här hittar du all info om vilken kanal som visar Portugal – Uruguay matchen på TV.

Är du sugen på att odds är det bet365 och Unibet som gäller. Portugal (2,30) är underdogs i mötet med Uruguay (3,00). Det kommer bli otroligt intressant att se hur denna match kommer att arta sig.

Uruguay s match mot Portugal är idag och den blir avgörande för vad vi kan förvänta oss mot Portugal . All fakta inför Portugal vs Uruguay matchen hittar du på speltips, TV kanal, TV tid och stream. Kolla in allt från startelva, H2H och laguppställning.

Portugal Uruguay TV kanal - vilken kanal visar Portugal Uruguay på TV? Fotbolls-VM 2022!

Se Portugal – Uruguay på TV & stream – matchen spelas på Al Bayt Stadium den 28 november 2022 kl. 19:00

Portugal Uruguay vilken kanal? Portugal Uruguay TV kanal? Vilken kanal sänds Portugal s match på? Det var 12 år sedan Portugal tog sig till ett VM. Då gick man vidare från gruppspelet och frågan är om man kommer komma göra det denna gången med.

För att vinna och förmodligen för att ta sig vidare krävs en vinst för Portugal och Uruguay . Det kommer inte bli någon lätt match vare sig för Portugal eller Uruguay . Portugal har imponerat stort i denna turnering medans Uruguay inte gjort lika bra ifrån sig. Frågan är om Portugal kan få med sig tre poäng och till slut vinna gruppen.

Här är den förutspådda laguppställningen för Portugal mot Uruguay

Vem tror du kommer att finnas med i startelvan i den kommande matchen Portugal mot Uruguay?

Här är våra förutsägelser för båda lagens startelvor.

Här är Portugals förutspådda uppställning och formation mot Uruguay i en (4-3-3-uppställning)

Här är Portugals möjliga startelva mot Uruguay:

Costa; Cancelo, Dias, Danilo, Guerreiro; Bernardo, Neves, Carvalho; Fernandes, Ronaldo, Felix

Här är Uruguays förutspådda uppställning och formation mot Portugal i en (4-3-3-uppställning)

Här är Uruguays möjliga startelva mot Portugal :

Pochet; Caceres, Godin, Gimenez, Olivera; Valverde, Bentancur, Vecino; Pellistri, Suarez,

Portugal Uruguay TV kanal - vilken kanal visar Portugal Uruguay på TV? Fotbolls-VM 2022!

Portugal Uruguay TV kanal – vilken TV kanal visar VM-matchen? SVT & SVT Play sänder gratis!

Portugal Uruguay vilken kanal? Portugal mot Uruguay VM 2022 på TV? Vem som kommer att visa Portugal – Uruguay innan VM är nu klart. Det är SVT och TV4 som äger rättigheterna till samtliga VM-matcher och det är SVT som kommer att visa Portugal s VM-match mot Uruguay 2022.

Portugal Uruguay avspark är klockan 19:00 på söndag den 28 november men sändningen drar igång redan 13:00. SVT har satsat stort på sin VM-studio och kommer att värma på upp drygt 30 minuter innan bollen börjar rulla på Al Bayt Stadium i Al Khor, Qatar.

TV kanal för Portugal – Uruguay är satt till SVT1. Här hittar du information om vilken kanal som kommer att sända den heta matchen mellan Portugal och Uruguay .

Nu har arena, matchdag och speltid för Portugal – Uruguay blivit fastställt. Detsamma gäller vart man kan streama Portugal Uruguay .

Se Portugal Uruguay fotboll på TV

Se Portugal Uruguay fotboll på TV: SVT1 visar matchen gratis som enda TV-kanal!

Portugal Uruguay vilken kanal? Vilken kanal sänds Portugal s match mot Uruguay på? Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och TV kanaler för Portugal – Uruguay 2022. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för Portugal Uruguay på Al Bayt Stadium.

Portugal Uruguay TV kanal? TV4? Portugal Uruguay matchen kommer att sändas gratis på TV. När det gäller Portugal s andra match mot Uruguay så är det SVT som kommer att sända matchen på TV. Så ratta in TV:n på SVT1 för att se det här heta mötet gratis på TV. Vad gäller TV-kanal och TV-tid så är det SVT som kommer att sända Portugal vs Uruguay matchen i VM kl. 19:00 svensk tid. Fotbolls-VM matchen kommer att sändas på SVT1 och SVT Play klockan 19:00, svensk tid.

Datum Tid Gruppspel i VM 2022 Se&Spela Stream TV-kanal
28-nov 19:00 Portugal – Uruguay SE&SPELA> SVT Play > SVT1 >

När Portugal spelar sin nästa match VM? Du hittar mer info på Portugal s matcher i VM 2022 och Portugal s spelschema fotbolls VM 2022. Se även spelschema VM 2022 med datum, TV-tider och TV-kanaler för alla matcher.

Portugal Uruguay TV kanal - vilken kanal visar Portugal Uruguay på TV? Fotbolls-VM 2022!

Portugal Uruguay TV kanal, odds & speltips

För den som gillar online betting och vill tippa på att Portugal vinner VM 2022 bör nog tänka till då Portugal s chanser i Fotbolls VM är ganska goda. Vill du spela med hjärtat så ska du använda dig av riskfria spel eller free bets så du får tillbaka pengarna ifall Portugal inte vinner.

Vi kan väl säga att sannolikheten att Portugal vinner mot Uruguay är ganska stor. Det kan du se i sammanställningen nedan med tidigare resultat. För dig som tänker se och spela på Portugal Uruguay matchen så finns de bra oddsbonusarna från svenska spelbolag som är de bästa bettingsidorna.

Portugal – Uruguay resultat, tidigare möten & statistik

Ifall du funderar på att tippa på Portugal – Uruguay har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på Portugal – Uruguay från bland annat hos Unibet, bet365 och Betsafe som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

Portugal vs Uruguay Head to Head statistik

Portugal – Uruguay har spelat mot varandra 3 gånger tidigare. Under dessa 25 möten så har det varit ganska jämt. Uruguay har vunnit 1, Portugal har vunnit 1 matcherna och 1 matcher har slutat oavgjort. På söndag blir det 4:e gången Portugal och Uruguay möts.

Matcher vunna av Portugal : 1
Oavgjort: 1
Matcher vunna av Uruguay : 1

Portugal Uruguay TV kanal - vilken kanal visar Portugal Uruguay på TV? Fotbolls-VM 2022!

Datum Match Resultat Tävling
26 Jun 1966 Portugal vs Uruguay 3-0 Vänskapsmatch
02 Jul 1972 Uruguay vs Portugal 1-1 Vänskapsmatch
30 Jun 2018 Uruguay vs Portugal 2-1 VM 2018

Portugal Uruguay TV kanal, TV-tider, stream, arena m.m

Vem har rättigheterna till Portugal -Uruguay ? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför Portugal – Uruguay på TV, TV-kanal, stream, datum och tider.

Portugal Uruguay kanal & arena
Var spelas Portugal – Uruguay matchen? Portugal vs Uruguay kommer att spelas på Al Bayt Stadium i Al Khor.

Portugal Uruguay TV kanal & matchdatum
När spelas Portugal – Uruguay matchen? Portugal vs Uruguay kommer att spelas den 28 november 2022.

Portugal Uruguay på TV & speltid
Vilken tid spelas Portugal – Uruguay matchen? Portugal vs Uruguay sparkas igång kl. 19:00. bet365 och Unibet är normalt två betting sidor med live stream och streaming sidor där man brukar att se och spela på fotboll.

Portugal Uruguay TV kanal - vilken kanal visar Portugal Uruguay på TV? Fotbolls-VM 2022!

Portugal Uruguay på TV, stream och fotbolls-VM 2022

Portugal Uruguay TV kanal? För dig som vill se Portugal Uruguay på TV gratis så rekommenderar vi se VM 2022 gratis online och VM 2022 live gratis. Du hittar även mer info om Portugal Uruguay på TV gratisFotbolls-VM stream gratis och se Fotbolls-VM gratis på TV!

SVT och SVT kontrollerar VM 2022 TV rättigheterna och de kommer att sända matchen Portugal Uruguay på TV och stream. För info om Portugal s matcher i VM 2022 se TV-tider. Närmast på tur står Portugal mot Uruguay som går av stapeln på söndag.

Se Portugal Uruguay TV kanal och TV-tider, laguppställning och  speltips för mer information om den matchen. Utöver Portugal  och Uruguay  så är Frankrike, Brasilien och Argentina och Danmark  några av favoriterna i detta världsmästerskap i fotboll. Läs mer på den officiella sidan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply