USA JVM trupp hockey 2024 – USAs trupp Junior VM Hockey 2024

USA JVM trupp till JVM Hockey 2024

USA JVM trupp Hockey 2024? Hur konkurrenskraftig är USA:s trupp till JVM Hockey 2024? USAs trupp till Junior VM i ishockey 2024 är ett lag att räkna med denna gång. Amerikanarna tar med sig ett juniorlandslag som är väldigt starkt till JVM Hockey 2024. USA har bland annat fått med sig många duktiga spelare och nästan alla namn som ingår USAs Junior VM i hockey 2024 är på gränsen att ta klivet till världens bästa hockeyliga, NHL. Se JVM Hockey live här =>

USA JVM trupp hockey 2024 - USAs trupp Junior VM Hockey 2024a

Lite längre ner på sidan kan du se samtliga spelare och vilka klubbar som de spelar i till vardags. I USAs JVM-trupp finns namn som Patrick Kane, Dustin Byfuglien, Ryan Kesler och Zach Parise med fler. Det kommer bli en väldigt spännande JVM-turnering då USA har en chans att kunna utmana stormakter som Kanada inom hockey.

USAs trupp Junior VM i hockey är en väldigt stark sådan och det finns en ganska stor chans att man vinner turneringen även om både Slovakien och Finland har två starka trupper.

USAs Junior till VM i Hockey 2024

Amerikanska truppen Junior VM i ishockey 2024 – USA JVM trupp?

Junior VM i hockey-grupp: Grupp B
Förbundskapten: David Carle

USA JVM trupp? Här är alla spelare som ingår USAs trupp till Junior VM i hockey 216 och utgör den Amerikanska truppen till Junior VM i hockey 2024. USAs JVM-trupp består av 23 ishockeyspelare varav 3 målvakter. USAs trupp till JVM Hockey 2024 utgörs av nedanstående spelare som är USAs bästa ishockeyspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna JVM Hockey 2024 åt USA:

Målvakter:

1. Trey Augustine, Michigan State University
29. Jacob Fowler, Boston College
30. Sam Hillebrandt, Barrie Colts

Backar:

5. Drew Fortescue, Boston College
8. Sam Rinzel, University of Minnesota
14. Aram Minnetian, Boston College
20. Lane Hutson, Boston University
23. Eric Pohlkamp, Bemidji State University
26. Seamus Casey, University of Michigan
28. Zeev Buium, University of Denver
71. Ryan Chesley, University of Minnesota

Forwards:

2. Rutger McGroarty, University of Michigan
4. Gavin Brindley, University of Michigan
6. Will Smith, Boston College
9. Ryan Leonard, Boston College
10. Carey Terrance, Erie Otters
11. Oliver Moore, University of Minnesota
16. Quinn Finley, University of Wisconsin
17. Danny Nelson, University of Notre Dame
19. Cutter Gauthier, Boston College
22. Isaac Howard, Michigan State University
27. Gavin Hayes, Flint Firebirds
34. Gabe Perreault, Boston College
81. Jimmy Snuggerud, University of Minnesota
91. Frank Nazar III, University of Michigan

USAs Junior VM i hockey trupp 2016: spelarna i USAs JVM-trupp som kan avgöra JVM Hockey 2024

USA är alltid favoriter till att vinna guld i samtliga turneringar och detta mästerskap är inget undantag. Man har många duktiga spelare från både kanadensiska CHL och NHL och det finns en grupp med namn som kommer sticka ut lite mer under turneringen. Jeremy BraccoAlex DeBrincat och Colin White är tre spelare att hålla ett extra öga på när det amerikanska hockeylandslaget spelar sina matcher, speciellt den sistnämnda som gjorde det väldigt bra redan i förra årets upplaga av turneringen.

USA spelprogram JVM Hockey 2024

USAs Junior VM i hockey-matcher i Göteborg

När spelar USA sin första match i JVM Hockey 2024? USA:s första Junior VM i hockey match är mot Lettland den 26 december kl 21:30 på Air USA Centre i Toronto. USA:s nästa match i JVM Hockey 2024 är den 29 december kl. 01:30 mot Slovakien på Air USA Centre i Toronto. För datum och speltider för USA:s matcher mot Lettland, Slovakien, Ryssland och Kanada se USA:s spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all  information du behöver veta om USA:s matcher i JVM Hockey 2024!

Vilka lag har USA i sin Junior VM i hockey-grupp? USA spelar i Junior VM i hockey-gruppen Grupp B. De lag som spelar i Grupp B utöver USA är Lettland, Slovakien, Ryssland och Kanada. Här kan du se samtliga trupper till Junior VM i hockey 2024 – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i JVM Hockey 2024

Se även vår JVM Hockey 2024-guide som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför JVM Hockey 2024 såsom spelschema för JVM Hockey 2024 (TV-tider Junior VM i hockey 2024 och vilka TV-kanaler som sänder matcherna i JVM Hockey 2024 m.m

Vanliga frågor om USAs Junior VM i Hockey trupp 2016

USA JVM trupp? Ifall du har några frågor om USA:s trupp till Junior VM i hockey 2024 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den Amerikanska truppen inför JVM Hockey 2024 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och amerikanska landslaget inför USA:s enskilda Junior VM i hockey-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande den amerikanska truppen till Junior VM i hockey 2024.

Sveriges JVM-trupp släpptes tidigt. USA och de andra länderna släppte också sina JVM-trupper. Några som var tidigt ute var bland annat Slovakien, Kanada, Finland, Ryssland och Tjeckien. De gick ut med vilka spelare de kommer ha med sig till ishockeyturneringen. Det kanadensiska juniorlandslaget ses även som favoriter till att vinna Junior VM i hockey 2024.

Läs mer om JVM-trupperna och USAs förutsättningar inför JVM Hockey 2024

Se Sverige vs Danmark JVM live stream, Sverige mot Danmark stream JVM, JVM 2024 TV-sändning, JVM 2024 spelschema TV, JVM 2024 tider, Sveriges JVM 2024 hockeymatcher, Odds Junior VM vinnare ishockey 2024, JVM tips & speltips, JVM 2024 Hockey live stream, JVM Hockey odds, JVM Hockey vinnare samt de officiella sidorna för Svenska Hockeyförbundet, Internationella Hockeyförbundet och webbsidan för juniorturneringen och Centre Bell arena för ytterligare info om JVM 2016 / 2024 och USAs deltagande i ishockeyturneringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply