Tysklands EM trupp 2024 – Tyska fotbolls EM-truppen 2024!

Tyskland EM trupp 2024 - spelare i det tyska landslaget och EM truppen i fotboll 2024!

Tyskland EM trupp 2024 – spelare i det tyska landslaget och EM truppen i fotboll 2024!

Tysklands EM-trupp 2024? Tyskland landslag och trupp till Fotbolls EM 2024? Tyska landslaget och EM truppen i fotboll 2024? Är du på jakt efter att veta vilka spelare som är med i Tyskland landslag och den tyska truppen till EM 2024? I denna artikel hittar du allt om Tyskland EM-trupp och det tyska landslaget inför och under Fotbolls-EM 2024. Streama Fotbolls-EM live här =>

Odds Tyskland i Fotbolls EM 2024 Odds
Odds Tyskland vinner EM (vinnarodds): 6,00
Odds Kai Havertz gör flest mål för Tyskland: 6,00
Odds Jamal Musiala gör flest mål för Tyskland: 6,00
Odds Leroy Sané gör flest mål för Tyskland: 6,00

Tysklands EM trupp - Tyska fotbolls EM-truppen

Tysklands EM trupp, grupp, spelordning & spelschema i Fotbolls-EM 2024!

Tysklands EM trupp? Här kan du läsa mer om Tysklands laguppställning och de spelare som ingår i Tysklands EM-trupp 2024. Inför mästerskapet på hemmaplan har förbundskapten Julian Nagelsmann återigen haft det angenäma problemet att välja bland många högkvalitativa spelare. Den här gången har han tagit ut de som presterat bäst för tillfället, vilket resulterar i en mycket slagkraftig trupp som siktar på att vinna EM 2024.

I Tysklands EM-trupp 2024 finner vi endast ett fåtal spelare från den inhemska ligan. Majoriteten av spelarna är utlandsproffs som utgör stommen i laget. Det är dessa internationellt erfarna spelare som sannolikt kommer att bilda startelvan och leda laget genom turneringen. Med denna välbalanserade mix av talang och erfarenhet har Tyskland en stark position att kämpa om titeln i årets mästerskap.

Tysklands grupp i EM 2024: Grupp A

Här ser ni Tysklands grupp i EM 2024.

Tysklands spelschema i EM 2024: spelschema Grupp A

Här Tysklands matcher i gruppspelet. Tyskland inleder gruppspelet den 14:e juni mot Skottland i premiärmatchen och därefter har man även match den 19:e juni mot Ungern och därefter avslutar man den 23 juni mot Schweiz.

Datum Tid Tysklands EM 2024 matcher Se & Spela
2024-06-14 21:00 Tyskland – Skottland Se & Spela >
2024-06-19 18:00 Tyskland – Ungern Se & Spela >
2024-06-23 21:00 Schweiz – Tyskland Se & Spela >

Tyska EM-truppen i fotboll 2024

EM-grupp: Grupp A
Ranking: 4 på UEFA-ranking
Förbundskapten: Julian Nagelsmann

Tyskland EM trupp 2024 - spelare i det tyska landslaget och EM truppen i fotboll 2024!

Tysklands trupp i Fotbolls EM 2024 – här är alla spelare i den tyska EM-truppen!

Här är alla spelare som ingår i den Tyska EM-truppen. Tysklands EM-trupp består av 24 fotbollsspelare och 3 målvakter. Det är nedanstående spelare som utgör Tysklands bästa fotbollsspelare och som ska försöka vinna EM-guldet åt Tyskland:

Målvakter: Oliver Baumann (Hoffenheim), Manuel Neuer (Bayern München), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona)

Försvarare: Waldemar Anton (Stuttgart), Benjamin Henrichs (RB Leipzig), Joshua Kimmich (Bayern München), Robin Koch (Eintracht Frankfurt), Maximilian Mittelstädt (Stuttgart), David Raum (RB Leipzig), Antonio Rüdiger (Real Madrid), Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen)

Mittfältare: Robert Andrich (Bayer Leverkusen), Chris Führich (Stuttgart), Pascal Gross (Brighton), Ilkay Gündogan (Barcelona), Toni Kroos (Real Madrid), Jamal Musiala (Bayern München), Aleksandar Pavlovic (Bayern München), Leroy Sane (Bayern München), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen)

Anfallare: Maximilian Beier (Hoffenheim), Niclas Füllkrug (Borussia Dortmund), Kai Havertz (Arsenal), Thomas Müller (Bayern München), Deniz Undav (Stuttgart)

Tysklands EM trupp - Tyska fotbolls EM-truppen

De kan bli avgörande i Tysklands EM-trupp

Här har vi valt ut några spelare som vi tror kommer att vara nyckelspelare för Tyskland i detta mästerskap. Även om hela truppen är otroligt stark och varje spelare skulle kunna nämnas, har vi valt att fokusera på tre av dem som särskilt sticker ut.

Thomas Müller har alltid varit en joker i Tysklands EM-trupp 2024!

Anfallaren som till vardags hör hemma i Bayern München är en spelare som alltid levererat. Han må inte ha den bästa tekniken eller snabbhet, men står alltid på rätt ställe och lyckas göra viktiga mål.

Joshua Kimmich har alltid varit en joker i Tysklands EM-trupp 2024!

Kimmich är en mångsidig spelare som kan spela både som defensiv mittfältare och högerback. Hans förmåga att läsa spelet, göra avgörande tacklingar och leverera precisa passningar gör honom till en centralfigur på planen. Hans ledarskap och erfarenhet kommer att vara ovärderliga för Tyskland i EM 2024.

Toni Kroos i Tysklands EM-trupp 2024 vill avsluta på topp!

Real Madrids mittfältsmaskin är en spelare som kommer vara viktig för det tyska landslaget i sommar. Kroos kom från Bayern München till den spanska huvudstadsklubben och har under sin tid där vunnit väldigt många titlar. Detta är hans sista turneringen innan han lägger skorna på hyllan.

Frågor om Tysklands EM trupp 2024

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om truppen som representerar Tyskland i Europamästerskapen. Oavsett om du är en inbiten supporter eller bara nyfiken på lagets uppställning och strategi, är denna sektion utformad för att ge dig all information du behöver. Vi täcker allt från spelarval och taktik till skador och tränarens vision för turneringen. Utforska nedan för att få en djupare förståelse av Tyskland och deras resa mot att erövra Europa! Streama Fotbolls-EM live här =>

Smeknamn för Tysklands landslag?

Det tyska landslaget kallas ofta för ”Die Mannschaft”, vilket direkt översatt betyder ”laget” på svenska. Denna benämning reflekterar den starka lagandan och sammanhållningen som är central i tysk fotbollskultur. Istället för att betona individuella stjärnor, fokuserar ”Die Mannschaft” på kollektivets styrka, där varje spelare bidrar till helheten med sin unika kompetens och roll. Detta begrepp har blivit synonymt med det tyska landslaget och speglar deras filosofi om att framgång byggs genom enighet och samarbete på planen.

Vilka är Tyskland bästa målskyttar i Fotbolls EM?

Det tyska landslaget kännetecknas av sin mångsidighet när det gäller målskytte, med spelare från alla positioner som har förmågan att avgöra matcher. I truppen finns det inte bara anfallare som hotar motståndarnas mål, utan även försvarare och mittfältare som regelbundet bidrar till målproduktionen. Denna bredd gör det svårare för motståndarna att försvara sig, eftersom hoten kan komma från flera håll. Oavsett om det handlar om en kraftfull nick från en försvarare på en hörna, ett distansskott från en mittfältare, eller en elegant avslutning från en anfallare, har Tyskland en imponerande förmåga att skapa och utnyttja målchanser genom hela laget.

Tysklands EM trupp - Tyska fotbolls EM-truppen

Mer om Tysklands EM trupp och landslag i EM 2024

Då man är värdland har man inte kvalat utan gått in direkt i grupp A och i Tysklands matcher är man favoriter enligt oddsen på fotbolls-em från de största spelbolagen. Det är väldigt mycket som står på spel, speciellt när man har ett mästerskap på hemmaplan. Inte minst i kampen om prispengar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply