bet365

Tjeckiens trupp Sweden Hockey Games 2017 – tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017

Tjeckiens trupp Sweden Hockey games 2017 - tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017

Sweden Hockey Games Tjeckiens trupp 2017 – Tjeckien Sweden Hockey Games 2017 lag 2017

Tjeckiens Sweden Hockey Games trupp 2017? Hur ser den tjeckiska truppen till Sweden Hockey Games 2017 i hockey? Tjeckien trupp till Sweden Hockey Games Hockey 2017? Vilka är det som kommer att vara med i Tjeckiens trupp till Sweden Hockey Games 2017? Se Sweden Hockey games 2017 live här =>

Tjeckien är det land som tagit minst medaljer i Euro Hockey Tour någonsin. Sammanlagt har de bara lyckats skrapa ihop tolv stycken, vilket förvisso bara är en mindre än Sverige med sina 13, men Tre Kronor har dock dubbelt så många guld som tjeckerna, vilket gör de till poängmässigt bättre.

Däremot har tjeckerna överlägset flest brons när det kommer till totalligan av medaljer i Euro Hockey Tour. Med sina åtta bronspengar har de exempelvis fem brons fler än Sverige, men de bleknar ändå jämfört mot Finland. De finska lejonen leder medaljligan relativt överlägset med sina totalt 19 medaljer på 2o turneringar. Den enda gången de slutat sist var säsongen 2006/2007, annars har de som sämst slutat trea.200 kr i gratisspel varje vecka på SHL hos NordicBet =>

Tjeckien kommer in med bra form till Sweden Hockey Games 2017

Ryssland har även de många medaljer genom historien. 16 av 20 turneringar har de spelat ihop en medalj vilket innebär att de bara har missat topp 3 fyra gånger totalt. Desto värre ser det ut för Sverige som har slutat fyra sex gånger. De har dock bara två guld, men frågan är om de kan ro på sig ryssarna i år med tanke på vilken trupp de har i år? Sverige har ingen dålig trupp, men den ryska är bättre på pappret. För de mesta mästarna Finland ser dock tufft ut då finnarnas trupp får ses som den sämsta i Euro Hockey Tour 2017.

Även Tjeckien har en dålig trupp jämfört mot den ryska och svenska, men de har ändå ett antal KHL-spelare som sett till att hålla Tjeckien med i toppen. Faktum är att det tjeckiska landslaget inte vunnit någon av de två första delturneringarna, men de ligger ändå trea. Dock med nio poäng mot Rysslands 15. Finland och Sverige ligger båda på sex poäng var.

Tjeckien har dock en relativt bra form. De må ha vunnit två guld, den senaste 2011/2012 och innan dess 1997/1998, men det är inte mycket ha hänga i granen. Nej, Tjeckien är ingen nation med goda resultat i Euro Hockey Tour, men faktum är att sedan guldet 2011/12 har de fyra medaljer; ett silver och tre brons. Nu ligger de på andraplats – kanske har den tjeckiska landslagshockey vaknat på allvar igen efter tiden då de hette Tjeckoslovakien? Pengarna tillbaka + 200 % bonus hos Unibet =>

Tjeckiens Sweden Hockey games laguppställning 2017

Hur ser då Tjeckens trupp ut till Sweden Hockey Games 2017? Jo, det ska vi ta oss en titt på nu. Faktum är att den på pappret kan utmana Sverige aningen, men den svenska är dock lite bättre om man tittar på spelare till spelare. Att Sverige dessutom har hemmafördel kommer göra skillnad. Men visst kan det här tjeckiska landslaget komma att spela till sig många poäng i Sweden Hockey Games 2017, och här kan du se vilka matcher som väntar i spelschemat.

Tjeckien Sweden Hockey games trupp 2017 - tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017

Tjeckien Sweden Hockey games odds 2017

  • Odds att Tjeckien vinner Sweden Hockey games (vinnarodds): se odds
  • Odds att Tjeckien vinner Euro Hockey Tour (vinnarodds): se odds
EXTRA STOR HOCKEY-BONUS EXTRA STOR HOCKEY-BONUS EXTRA STOR HOCKEY-BONUS HOCKEY LIVE STREAM
+ 2000 kr i bonus + 2000 kr i bonus + 2000 kr i bonus 99 kr/match
Tjeckien Sweden Hockey games trupp 2017 - tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017 Tjeckien Sweden Hockey games trupp 2017 - tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017 Tjeckien Sweden Hockey games trupp 2017 - tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017 Tjeckien Sweden Hockey games trupp 2017 - tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! STREAMA LIVE!


Sveriges trupp Sweden Hockey Games 2017
Det är dessa spelare som ska försöka vinna Sweden Hockey Games 2017 åt Tjeckien:

Målvakter: Jakub Kovar (Cherepovets), Pavel Francouz (Chelyabinsk).

Backar: Jan Rutta (Chomutov), Thomas Dvorak (HC Energie), Jan Kolar (Khabarkovsk), Lukas Klok (Vitkovice), Radim Simek, (Tygri), Adam Polasek (Novosibirsk), Ondrej Vitasek (Tygri), Tomas Kundratek (Slovan Bratislava)

Forwards: David Kämpf, (Chomutov), Michal Birner (Fribourg), Lukas Kaspar (Dinamo Moskva), Radan Lenc (Bolestev), Petr Jelinek (Liberec), Jan Kovar (Magnitorsk), Lukas Radil (Spartak Moskva), Tomas Hyka (Boleslav), Tomas Zohorna (Khaborskv), Petr Holik (PSG Zlin), Michal Vondrka (Chomutov), Vladimir Ruzicka (Chomutov).

Tjeckien Sweden Hockey games trupp 2017 - tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017

Kan Tjeckien ställa till med en rejäl skräll i Sweden Hockey Games 2017?

Första gången Tjeckien vann Sweden Hockey Games var 1994 – och det är också hittills den enda gången ett tjeckiskt landslag vunnit något överhuvudtaget på svensk mark. De dock varit nära. Förutom Sverige har bara Ryssland (16 medaljer) fler än Tjeckien (15 medaljer) i Swedish Hockey Game. Av de 15 är smått otroliga tolv stycken av valören silver. Men lite mer flytt hade Tjeckien kunnat vara dominanta på svensk mark.

KHL-stjärnorna kan hjälpa Tjeckien till framgång

De spelarna som troligtvis kommer stå för det mesta av grovjobbet är de tjeckiska KHL-spelarna. David Kämpf i ryska Chomutov blir en att hålla ögonen på när det gäller den offensiva biten. Även Lukas Radil i Spartak Moskva samt Michal Vondrka och Vladimir Ruzicka, båda tillhörande i Chomutov. Några av dessa fick vi se i Tjeckiens World Cup trupp.

Annars är det kanske de defensiva spelarna som kan ställa till mest mest problem för övrigt motstånd i Sweden Hockey Games 2017. Först och främst har de två duktiga målvakter i Jakub Kovar och Pavel Francouz, men förutom det är backarna bra. De viktigaste för att Tjeckien ska gå långt i den här turneringen är att just dessa spelar bra, kanske framför allt Jan Rutta, Jan Kollar, Thomas Dvorak och Adam Polasek.

Euro Hockey Games kan dessutom ses som en bra värdemätare inför det kommande världsmästerskapet i hockey 2017 i Tyskland och Frankrike. Vinnaren i Euro Hockey Games 2017 kan skaffa sig en fördel inför VM 2017, åtminstone en psykologisk sådan.

Läs mer om Ryssland Sweden Hockey games trupp och förutsättningar inför Sweden Hockey games 2017

Se Tjeckien Sweden Hockey games-matcher direkt på TV4, TV12, C MORE Hockey och cmore.se =>

EXTRA STOR HOCKEY-BONUS EXTRA STOR HOCKEY-BONUS EXTRA STOR HOCKEY-BONUS HOCKEY LIVE STREAM
+ 2000 kr i bonus + 2000 kr i bonus + 2000 kr i bonus 99 kr/match
Tjeckien Sweden Hockey games trupp 2017 - tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017 Tjeckien Sweden Hockey games trupp 2017 - tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017 Tjeckien Sweden Hockey games trupp 2017 - tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017 Tjeckien Sweden Hockey games trupp 2017 - tjeckiska truppen till Sweden Hockey games 2017
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! STREAMA LIVE!

Se Sverige-Finland Hockey Sweden Hockey Games 2017 live stream gratis, Sverige-Finland Hockey match, Sweden Hockey Games 2017 spelschema, Euro Hockey Tour 2017 spelschema, TV tider Euro Hockey Tour 2017, Euro Hockey Tour 2017 TV och Sverige vs Finland Hockey Sweden Hockey Games samt Svenska Hockeyförbundet och den officiella sidan för ytterligare info om Sweden Hockey Games 2017 och Finland deltagande i ishockeyturneringen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365