Spaniens EM trupp 2024 – spanska truppen till fotbolls EM 2024!

Spaniens EM trupp 2024

Spanien EM trupp 2024 – spelare i det spanska landslaget och EM truppen i fotboll 2024!

Spaniens EM trupp 2024? Spanien landslag och trupp till Fotbolls EM 2024? Spanska landslaget och EM truppen i fotboll 2024? Har du ett stort intresse av att få reda på allt när det kommer till vilka spelare som är med i Spanien landslag och den spanska truppen till EM 2024? Vi kommer nu att gå igenom allt när det kommer till Spanien EM-trupp och det spanska landslaget inför och under Fotbolls-EM 2024. Streama Fotbolls-EM live här =>

Odds Spanien i Fotbolls EM 2024 Odds
Odds Spanien vinner EM (vinnarodds): 7,00
Odds Álvaro Morata gör flest mål för Spanien: 3,00
Odds Joselu gör flest mål för Spanien: 7,00
Odds Dani Olmo gör flest mål för Spanien: 7,00

Spaniens EM trupp, grupp, spelordning & spelschema i Fotbolls-EM 2024!

Spaniens EM trupp, grupp, spelordning & spelschema i Fotbolls-EM 2024!

När det kommer till Spaniens spelschema i EM Har man flera högintressanta matcher som står mellan Spanien och ett avancemang från gruppspelet. På vägen kommer La Roja att ställas mot Italien, Kroatien och Albanien innan det står klart huruvida man går vidare eller inte.

Spanien med Luis de la Fuente i spetsen har inte haft en felfri vår och sommar. Man har spelat mot väldigt bra lag när det kommer till träningsmatcher och inte förlorat, men samtidigt har man haft väldigt svårt att göra må, något som gör att man inte är speciellt stora favoriter under detta mästerskap. Man ska dock aldrig utesluta Spanien från titelchanserna då man har bra individuell kvalité.

Spanien har fortfarande ett bra lag men det är långt ifrån samma nivås om man haft under tidigare år. Inför turneringen var det även två punkter som antydde att det skulle bli en tuff sommar för spanjorerna, brist på mål och ett försvar där Sergio Ramos inte finns med. I anfallet är det Joselu och Álvaro Morata som ska stå för målen. Se matcherna live =>

Spaniens grupp i EM 2024: Grupp B

Här ser ni Spaniens grupp i EM 2024.

Spaniens spelschema i EM 2024: spelschema Grupp B

Spaniens gruppmatcher är inga lätta sådana då man kommer att ställas mot två lag som varit i mästerskapsfinal på senare år. Spanjorerna inleder mot Kroatien och därefter möter man Italien. Gruppspelet avslutas mot Albanien som är en svår nöt att knäcka.

Datum Tid Spanien EM 2024 matcher Se & Spela
2024-06-15 18:00 Spanien – Kroatien Se & Spela >
2024-06-20 21:00 Spanien – Italien Se & Spela >
2024-06-24 21:00 Spanien – Albanien Se & Spela >

Spaniens EM trupp 2024: grupp, matcher & spelschema

EM-grupp: Grupp B där man är tillsammans med Kroatien, Italien och Albanien
UEFA ranking: 3
Tränare: Luis de la Fuente

Spaniens EM trupp 2024

Spaniens trupp i Fotbolls EM 2024 – här är alla spelare i den spanska EM-truppen!

Spanien är inte vad de en gång varit då man vann EM- och VM-guld och namnen i denna truppen kanske inte är några på den allra högsta nivån. De brukar dock göra bra ifrån sig under mästerskap och truppen är väldigt namnkunnig, även om den inte kanske håller högsta nivå. Det är en blandning mellan spelare från La Liga och Premier League samtidigt som vissa spelar i Tyskland och Saudiarabien. När det kommer till det spanska fotbollsförbundet är följande spelare de som kommer att representera landet.

Målvakter: Alex Remiro (Real Sociedad), David Raya (Arsenal), Unai Simon (Athletic Club)

Försvarare: Aymeric Laporte (Al Nassr), Robin Le Normand (Real Sociedad), Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen), Dani Carvajal (Real Madrid), Dani Vivian (Athletic Club), Jesus Navas (Sevilla), Nacho (Real Madrid), Marc Cucurella (Chelsea)

Mittfältare: Mikel Merino (Real Sociedad), Fabian Ruiz (PSG), Alex Baena (Villarreal), Martin Zubimendi (Real Sociedad), Rodri (Manchester City), Pedri (Barcelona), Fermin Lopez (Barcelona)

Anfallare: Alvaro Morata (Atletico Madrid), Dani Olmo (RB Leipzig), Joselu (Real Madrid), Lamine Yamal (Barcelona), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Ayoze Perez (Real Betis), Ferran Torres (Barcelona), Nico Williams (Athletic Bilbao)

Några av de bästa spelarna i Spaniens EM-trupp

Det finns så klart flera namn i truppen som är väldigt bra och många har individuella skickligheter som gör att de kan använda matcher på egen hand. Vi har nu tagit ut några av de spelare so motståndarna behöver ha extra koll på när de ställs mot Spanien.

Álvaro Morata är anfallaren som ska göra målen i i Spaniens EM-trupp 2024!

Han har blivit en av Spaniens mest betydelsefulla spelare inför EM i sommar. Med sin målfarlighet och imponerande arbetskapacitet på planen, har Morata visat sig vara en nyckelspelare för det spanska landslaget. Hans förmåga att positionera sig rätt, vinna dueller i luften och avsluta kliniskt gör honom till ett ständigt hot mot motståndarnas försvar.

Med Morata i toppform har Spanien goda chanser att gå långt i EM. Han blir en spelare att hålla ögonen på och en nyckel till framgång för La Roja i sommarens mästerskap.

Rodri kommer styra mittfältet när det kommer till Spaniens EM-trupp 2024

Mittfältaren från topplaget Manchester United i Premier League nämndes länge som Busquets ersättare och det går inte att säga att han växt ut till något annat. Spelaren som kom fram i Atletico Madrid är han som håller i taktpinnen hos Spanien.

FAQs Spaniens EM trupp 2024

Då Spanien är en av favoriterna till att vinna turneringen och ett av de bästa landslagen i världen är det många som vill veta mer och få de vanligaste frågorna och svaren om Spanien landslag och den spanska EM-truppen. Nedan har vi tagit fram några frågor om laget och Spaniens EM-trupp som är värda att veta. Streama Fotbolls-EM live här =>

Vad heter Spaniens fotbollslag?

I Spanien gillar man att sätta namn och smeknamn på lag och spelare och när det kommer till det spanska landslaget i fotboll är det inget undantag. Det spanska landslaget i fotboll heter ”La Roja”. Översatt till svenska betyder det ”De röda” eller ”det röda laget”.

Spaniens målskyttar i Fotbolls EM?

Precis som i de senaste mästerskapen är det Álvaro Morata som är Spaniens målskytt och han har ett stort ansvar på sina axlar för att laget ska avancera i turneringen.

  • Álvaro Morata: 4 mål
  • Joselu: 4 mål

Morata är ett namn som hängt med länge och gjort mål var han än spelat. Han är ett av namnen det alltid går att räkna med när det kommer till de som gjort flest mål i EM 2024.

Spaniens EM trupp, grupp, spelordning & spelschema i Fotbolls-EM 2024!

Mer om Spanien EM trupp och landslag i EM 2024

En mästerskapssommar är alltid stor och alla världens blickar riktar sig mot den europeiska fotbollen när EM spelas. Nu är det dags för ännu ett mästerskap där heta känslor utlovas för de som är på plats. Flera av Tysklands städer och arenor kommer fyllas med besökare från hela världen och göra detta till en fotbollsfest.

Oavsett om du är på jakt efter att se matcherna på arenan eller om du vill titta på fotbolls-EM gratis hittar du en hel del om vad som gäller i vår artikel om Fotbolls EMs TV tider.  Vem det är som har rättigheter till Fotbolls EM 2024 är klart och det är bara att luta dig tillbaka i tv-soffan, ta fram fjärrkontrollen och låta EM rulla på. Streama Fotbolls-EM live här =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply