Rumäniens trupp EM 2024 – Rumänska fotbolls EM-truppen 2024!

bet365

Rumäniens trupp EM - Rumänska fotbolls EM-truppen

Rumänien EM trupp 2024 – spelare i det rumänska landslaget och EM truppen i fotboll 2024!

Rumäniens EM trupp 2024? Rumänien landslag och trupp till Fotbolls EM 2024? Rumänska landslaget och EM truppen i fotboll 2024? Är du på jakt efter att veta vilka spelare som är med i Rumänien landslag och den rumänska truppen till EM 2024? I denna artikel hittar du allt om Rumänien EM-trupp och det rumänska landslaget inför och under Fotbolls-EM 2024. Streama Fotbolls-EM live här =>

Odds Rumänien i Fotbolls EM 2024 Odds
Odds Rumänien vinner EM (vinnarodds): 201,00
Odds George Puscas gör flest mål för Rumänien: 6,00
Odds Nicolae Dragus gör flest mål för Rumänien: 7,00
Odds Dennis Man gör flest mål för Rumänien: 10,00

Rumäniens trupp EM - Rumänska fotbolls EM-truppen

Belgiens EM trupp, grupp, spelordning & spelschema i Fotbolls-EM 2024!

Förbundskapten Edward Iordanescu har nog inte haft några problem med att välja den Rumänska truppen till fotbolls-EM 2024 i Frankrike. Rumäniens trupp inför fotbolls-EM 2024 är nu fastställd. Rumäniens trupp EM innehöll några positiva överraskningar.

Iordănescu trupp innehåller bland spelare från Premier League, Süper Lig och den inhemska ligan. I Rumäniens trupp EM 2024 hittar vi flertalet spelare från Rumänska ligan men i truppen finns även en del av utlandsproffs som utgör grunden i truppen. Dessa spelare blir nog de som i slutändan bildar startelvan.

Rumänien grupp i EM 2024: Grupp E

Här ser ni Rumänien grupp i EM 2024.

Rumänien spelschema i EM 2024: spelschema Grupp E

Här Belgiens matcher i gruppspelet. Belgien inleder gruppspelet den 17:e juni mot Slovakien och därefter har man även match den 22:a juni mot Rumänien och den 26:e juni mot Ukraina.

Datum Tid Belgien EM 2024 matcher Se & Spela
2024-06-17 15:00 Rumänien – Ukraina Se & Spela >
2024-06-22 21:00 Belgien – Rumänien Se & Spela >
2024-06-26 18:00 Slovakien – Rumänien Se & Spela >

Rumänien EM trupp 2024: grupp, matcher & spelschema

EM-grupp: Grupp E
Ranking: 15 i UEFA-ranking.
Förbundskapten: Edward Iordanescu

Rumäniens trupp EM - Rumänska fotbolls EM-truppen

Rumäniens trupp i Fotbolls EM 2024 – här är alla spelare i den rumänska EM-truppen!

Här är alla spelare som ingår i den Rumänska preliminära EM-truppen. Rumäniens trupp EM består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Det är nedanstående spelare som utgör Rumäniens bästa fotbollsspelare och som ska försöka vinna EM-guldet åt Rumänien:

Målvakter: Florin Nița (Gaziantep), Horatiu Moldovan (Atletico Madrid), Stefan Tarnovanu (FCSB)

Försvarare: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Burca (Al Okhdood), Ionut Nedelcearu (Palermo), Adrian Rus (Pafos), Andrei Ratiu (Rayo Vallecano), Radu Dragusin (Tottenham), Vasile Mogoș (CFR Cluj), Bogdan Racovitan (Rakow Czestochowa)

Mittfältare: Nicolae Stanciu (Damac), Razvan Marin (Empoli), Alexandru Cicaldau (Konyaspor), Ianis Hagi (Alaves), Dennis Man (Parma), Valentin Mihaila (Parma), Marius Marin (Pisa), Darius Olaru (FCSB), Deian Sorescu (Gaziantep), Florinel Coman (FCSB), Adrian Sut (FCSB)

Anfallare: George Puscas (Bari), Denis Alibec (Muaither), Denis Dragus (Gaziantep), Daniel Birligea (CFR Cluj)

Detta var alltså Rumäniens trupp EM med flera spännande namn.

Rumäniens trupp EM - Rumänska fotbolls EM-truppen

Några av de bästa spelarna i Rumäniens EM-trupp

Nu ska vi gå igenom de bästa spelarna i Rumäniens EM-trupp. Dessa spelare har utmärkt sig genom sina prestationer och är nyckelspelare som förväntas leda laget till framgång i turneringen. Vi kommer att titta närmare på både offensiva och defensiva stjärnor som har potential att göra skillnad på planen. Här är de spelare som vi tror kommer att spela en avgörande roll för Rumänien i EM 2024.

Kevin De Bruyne är en nyckelspelare som kan avgöra i Belgiens EM-trupp 2024!

Ianis Hagi, son till den legendariske Gheorghe Hagi, är en av Rumäniens mest lovande och talangfulla spelare. Som offensiv mittfältare har han visat stor kreativitet, teknik och en fantastisk förmåga att leverera avgörande passningar och mål. Hagi är känd för sin spelförståelse och förmåga att kontrollera tempot i matchen, vilket gör honom till en central figur i Rumäniens anfallsspel.

Nicolae Stanciu är mittfältsgeneralen i Rumäniens EM-trupp 2024!

Nicolae Stanciu är en erfaren mittfältare med en imponerande meritlista både på klubblagsnivå och i landslaget. Han är känd för sitt skarpa skott, sin förmåga att slå precisa frisparkar och sitt målsinne. Stanciu spelar ofta en nyckelroll i Rumäniens offensiv och bidrar både med mål och assist. Hans ledarskap och erfarenhet är ovärderliga för laget.

Vlad Chiriches är kaptenen i Rumäniens EM-trupp 2024!

Som lagkapten och försvarsgeneral är Vlad Chiricheș en av de mest betydelsefulla spelarna i Rumäniens trupp. Hans erfarenhet från spel i några av Europas största ligor har gett honom en stark defensiv närvaro och förmågan att organisera försvaret effektivt. Chiricheș är känd för sitt starka positionsspel, sin förmåga att läsa spelet och sina ledaregenskaper på och utanför planen.

FAQs Rumäniens EM trupp 2024

Välkommen till vår FAQ om Rumäniens landslag i EM 2024! Här har vi samlat all information du behöver om de spelare, taktik och förväntningar som omger Rumäniens deltagande i årets Europamästerskap.

Vi besvarar vanliga frågor och ger dig en insikt i vilka nyckelspelare som kan göra skillnad på planen, lagets tidigare meriter i turneringen och hur deras väg till EM 2024 har sett ut. Oavsett om du är en trogen supporter av det rumänska landslaget eller en nyfiken fotbollsfan, kommer denna FAQ att ge dig en djupare förståelse för vad du kan förvänta dig från Rumänien i årets mästerskap.

Vad heter Rumäniens fotbollslag?

Det rumänska fotbollslandslaget kallas för ”Tricolorii,” vilket översätts till ”De Tre Färgerna.” Detta smeknamn återspeglar färgerna på Rumäniens flagga: blått, gult och rött. Färgerna symboliserar mod, rättvisa och frihet, och de är en stark symbol för nationell stolthet. ”Tricolorii” är en benämning som förknippas med lagets kampanda och enhet, både på och utanför fotbollsplanen. Detta namn har blivit ett välkänt kännetecken för Rumäniens landslag och dess hängivna supportrar.

Vilka är Rumäniens bästa målskyttar i Fotbolls EM?

Det är Valentin Mihăilă som ska ta Rumänien framåt i EM 2024. Som en av de mest lovande och dynamiska spelarna i truppen, har Mihăilă potentialen att göra stor skillnad i turneringen. Med sin imponerande snabbhet, tekniska skicklighet och förmåga att skapa chanser, är han en nyckelspelare i Rumäniens offensiv.

Mihăilă har visat att han kan prestera på högsta nivå och kommer att vara en avgörande kraft när det gäller att driva laget framåt och skapa möjligheter för mål. Hans energi och kreativitet på planen gör honom till en spelare att hålla ögonen på under EM 2024.

  • Valentin Mihăilă: 3 mål

Rumäniens trupp EM - Rumänska fotbolls EM-truppen

Mer om Rumäniens EM trupp och landslag i EM 2024

Det finns mycket intressant att upptäcka om EM 2024 och Rumäniens trupp. Många fans vill veta allt om hur de kan se EM gratis och vilka tv-tider som gäller när Rumänien spelar sina matcher i turneringen. I gruppspelet kommer Rumänien att möta Belgien, Slovakien och Kroatien.

Här hittar du all information du behöver om sändningstider och var du kan följa matcherna utan kostnad. Förbered dig på spännande och intensiva matcher när Rumänien tar sig an några av Europas bästa lag i jakten på framgång i EM 2024. Streama Fotbolls-EM live här =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365