bet365

Kroatiens EM trupp 2024 – kroatiska truppen till fotbolls-EM 2024!

Kroatiens EM trupp - kroatiska truppen till fotbolls-EM

Kroatien EM trupp 2024 – spelare i det kroatiska landslaget och EM truppen i fotboll 2024!

Kroatiens EM trupp 2024? Kroatien landslag och trupp till Fotbolls EM 2024? Kroatiska landslaget och EM truppen i fotboll 2024? Är du på jakt efter att veta vilka spelare som är med i Kroatien landslag och den kroatiska truppen till EM 2024? I denna artikel hittar du allt om Kroatiens EM trupp och det kroatiska landslaget inför och under Fotbolls-EM 2024. Streama Fotbolls-EM live här =>

Odds Kroatien i Fotbolls EM 2024 Odds
Odds Kroatien vinner EM (vinnarodds): 41,00
Odds Andrej Kramaric gör flest mål för Kroatien: 4,00
Odds Ante Budimir gör flest mål för Kroatien: 4,50
Odds Lovro Majer gör flest mål för Kroatien: 9,00

Kroatiens EM trupp - kroatiska truppen till fotbolls-EM

Kroatiens EM trupp, grupp, spelordning & spelschema i Fotbolls-EM 2024!

Zlatko Dalić, förbundskapten för Kroatiens EM trupp i fotboll, har behövt sitta och välja ut de spelare som han vill ta med till EM i Tyskland och som skall representera Kroatien. Den preliminära kroatiska EM-truppen består av spelare som representerar många olika klubbar och länder.

Den kroatiska EM-truppen består av spelare allt från Serie A i Italien, Premier League i England till La Liga och Premjer Liga i Ryssland. Det har allt blivit några överraskningar i den kroatiska EM-truppen och när turneringen väl drar igång får vi se om dessa chanstagningar lönar sig eller om det visar sig ha varit en mindre god idé.

Kroatiens grupp i EM 2024: Grupp B

Här ser ni Kroatiens grupp i EM 2024.

Kroatiens spelschema i EM 2024: spelschema Grupp B

Nedan har vi listat Kroatiens matcher i EM 2024, och det kommer bli spännande att följa deras framfart i turneringen. Kroatien har en stark tradition av att prestera väl i stora mästerskap, och med deras talangfulla trupp ser detta år inte ut att bli något undantag.

Varje match kommer att vara avgörande för Kroatiens chans att ta sig vidare i turneringen, och fansen kan förvänta sig mycket dramatik och högklassig fotboll.

Datum Tid Kroatien EM 2024 matcher Se & Spela
2024-06-15 18:00 Spanien – Kroatien Se & Spela >
2024-06-19 15:00 Kroatien – Albanien Se & Spela >
2024-06-24 21:00 Kroatien – Italien Se & Spela >

Kroatiens EM trupp 2024: grupp, matcher & spelschema

EM-grupp: Grupp B
Ranking: 23 i UEFA-ranking.
Förbundskapten: Zlatko Dalić

Kroatiens EM trupp - kroatiska truppen till fotbolls-EM

Kroatiens trupp i Fotbolls EM 2024 – här är alla spelare i den kroatiska EM-truppen!

Kroatien har många namnkunniga spelare i truppen och brukar göra bra ifrån sig i mästerskap. Deras lag är fyllt med talanger som har erfarenhet från några av de största ligorna i Europa, vilket ger dem en stark konkurrensfördel. Spelare som Luka Modrić, Ivan Perišić och Marcelo Brozović bidrar med både skicklighet och rutin, vilket gör Kroatien till ett lag att räkna med.

Målvakter: Dominik Livakovic (Fenerbahce), Nediljko Labrovic (Rijeka), Ivica Ivusic (Pafos)

Försvarare: Josip Stanisic (Bayer Leverkusen), Marin Pongracic (Lecce), Josko Gvardiol (Manchester City), Martin Erlic (Sassuolo), Borna Sosa (Ajax), Domagoj Vida (AEK Athens), Josip Juranovic (Union Berlin), Josip Sutalo (Ajax)

Mittfältare: Lovro Majer (Wolfsburg), Mateo Kovacic (Manchester City), Luka Modric (Real Madrid), Marcelo Brozovic (Al-Nassr), Nikola Vlasic (Torino), Mario Pasalic (Atalanta), Luka Ivanusec (Feyenoord), Luka Sucic (Salzburg), Martin Baturina (Dinamo Zagreb)

Anfallare: Ivan Perisic (Hajduk Split), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Bruno Petkovic (Dinamo Zagreb), Marko Pjaca (Rijeka), Ante Budimir (Osasuna), Marco Pasalic (Rijeka)

Detta var alltså Kroatiens EM trupp.

Kroatiens EM trupp - kroatiska truppen till fotbolls-EM

Bästa spelarna i Kroatiens EM trupp

Kroatien har flera stora namn i truppen och vi kommer nu att gå igenom tre av dem som förväntas spela avgörande roller i EM 2024.

Luka Modric hjärtat i Kroatiens EM trupp 2024!

Luka Modrić är lagets hjärta och en av världens bästa mittfältare. Med sin otroliga spelförståelse, precisa passningar och förmåga att kontrollera tempot i matcherna, är Modrić en ovärderlig ledare på planen. Hans erfarenhet och lugn i pressade situationer gör honom till en nyckelspelare för Kroatien.

Ivan Perisic är den rutinerade som kan avgöra i Kroatiens EM trupp 2024!

Ivan Perišić är en dynamisk och mångsidig spelare som kan spela på flera offensiva positioner. Känd för sin snabbhet, dribblingsförmåga och starka skott, är Perišić alltid ett hot mot motståndarnas försvar. Hans erfarenhet från stora klubbar och turneringar bidrar med en extra dimension till Kroatiens anfallsspel.

Ivan Perisic är mittpunkten på mittfältet i Kroatiens EM trupp 2024!

Marcelo Brozović är en annan central figur i Kroatiens mittfält. Han är känd för sin arbetskapacitet, defensiva skicklighet och förmåga att distribuera bollen effektivt. Brozović balanserar laget med sitt defensiva ansvar och bidrar samtidigt till uppbyggnaden av anfallen, vilket gör honom till en nyckelspelare både offensivt och defensivt.

Dessa tre spelare kommer att vara avgörande för Kroatiens framgångar i EM 2024, och deras prestationer kommer att vara avgörande för lagets möjligheter att nå långt i turneringen.

FAQs Kroatiens EM trupp 2024

Välkommen till vår FAQ om Kroatiens EM-trupp 2024! Här hittar du all information du behöver om det kroatiska landslaget och deras deltagande i detta prestigefyllda mästerskap. Vi täcker allt från matchschema och nyckelspelare till lagets chanser och spännande fakta. Med en trupp full av talang och erfarenhet är Kroatien redo att utmana Europas bästa lag och göra avtryck i turneringen. Läs vidare för att få en djupare inblick i Kroatiens lag och vad vi kan förvänta oss av dem under EM 2024!

Vad heter Kroatiens fotbollslag?

Det kroatiska landslaget kallas ofta för ”Vatreni,” vilket betyder ”de flammande” eller ”de eldfängda” på svenska. Detta smeknamn speglar lagets passion, kämpaglöd och intensitet på fotbollsplanen. Under EM 2024 kommer fansen att heja fram ”Vatreni” med stor entusiasm och förhoppningar om att laget ska uppnå stora framgångar. Namnet ”Vatreni” har blivit en symbol för den stolthet och starka laganda som kännetecknar det kroatiska fotbollslandslaget.

Vilka är Kroatiens bästa målskyttar i Fotbolls EM?

Andrej Kramaric var den bäste målskytten för Kroatien i kvalet till EM 2024, och förväntningarna är höga på att han ska fortsätta sin målstimma under turneringen. Kramaric har imponerat med sin kliniska avslutsförmåga och sina avgörande mål, vilket har gjort honom till en nyckelspelare i det kroatiska anfallet.

Med sin erfarenhet och skicklighet i straffområdet är det han som förväntas vinna skytteligan i EM för Kroatien och vara den främsta anfallaren i laget. Fansen hoppas att Kramaric kan bära sitt lag framåt och hjälpa dem att nå framgång i EM 2024.

  • Andrej Kramaric: 4 mål

Kroatiens EM trupp - kroatiska truppen till fotbolls-EM

f

Kroatien EM-matcher i Tyskland

När spelar Kroatien sin första match i EM 2024? Kroatien första EM match är mot Spanien lördag den 15 juni 2024 kl 18:00. Kroatien nästa match i fotbolls-EM 2024 är den 19 juni 2024 kl 15:00 mot Albanien och därefter avslutar man gruppspelet med en svår match mot Italien.

Vilka lag har Kroatien i sin EM-grupp? Kroatien spelar i EM-gruppen Grupp B. De lag som spelar i Grupp B utöver Kroatien är Spanien, Italien och Albanien. För datum och speltider för Kroatien matcher mot Albanien, Rumänien och Frankrike se Kroatien spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all  information du behöver veta om Kroatien matcher i fotbolls-EM 2024!

Här kan du se samtliga Fotbolls-EM 2024 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-EM 2024. Se även vår EM guide 2024 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2024, såsom spelschema för EM 2024, TV-tider fotbolls-EM 2024 och  vilka kanal som sänder matcherna i EM 2024, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-EM 2024 arenor som kommer att användas m.m

Vanliga frågor om Kroatien EM trupp 2024

Ifall du har några frågor om Kroatien EM-trupp 2024 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den kroatiska truppen inför EM 2024 så gott det går.

Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och kroatiska landslaget inför Kroatien enskilda EM-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Kroatien EM-trupp 2024.

Flera andra länder har släppt sina trupper till sommarens EM-slutspel. Frankrike, Tyskland, SpanienItalien, Island och Sverige har alla gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till turneringen och det förstnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen. Läs mer på UEFAs hemsida.

Kroatiens EM trupp - kroatiska truppen till fotbolls-EM

Mer om Kroatiens EM trupp och landslag i EM 2024

Under turneringens gång kommer vi få se kommer Kroatiens matcher i EM 2024 att vara mot bland annat Spaniens landslag och Italiens trupp som alltid är stark även om de kanske är i sin bästa upplaga. Det kommer bli en otroligt tajt grupp att ta sig vidare ifrån då både Spanien och Italien är väldigt bra lag men i bästa fall kanske man kan sno åt sig en tredjeplats då några av de bästa treorna går vidare.

Kroatiens fotbollsförbund hoppas självklart på stora framgångar och att de får ta del av EMs prispengar som de bästa lagen i turneringen kan ta del av. Streama Fotbolls-EM live här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply