Italiens EM trupp 2024 – italienska truppen till fotbolls EM 2024!

bet365

Italien EM trupp 2024 - spelare i det italienska landslaget och EM truppen i fotboll 2024!

Italien EM trupp 2024 – spelare i det italienska landslaget och EM truppen i fotboll 2024!

Italiens EM trupp 2024? Italien landslag och trupp till Fotbolls EM 2024? Italienska landslaget och EM truppen i fotboll 2024? Hur ser det ut med spelare spelare som är uttagna i Italien landslag och den italienska truppen till EM 2024 är ett ämne som många är intresserade av. Vi kommer nu att ta en titt på allt som gäller kring Italien EM-trupp och det italienska landslaget inför och under Fotbolls-EM 2024. Streama Fotbolls-EM live här =>

Odds Italien i Fotbolls EM 2024 Odds
Odds Italien vinner EM (vinnarodds): 4,50
Odds Federico Chiesa gör flest mål för Italien: 5,00
Odds Gianluca Scamacca gör flest mål för Italien: 8,00
Odds Giacomo Raspadori gör flest mål för Italien: 9,00

Italiens trupp EM 2024 - Italienska truppen till Euro 2024!

Italiens EM trupp, grupp, spelordning & spelschema i Fotbolls-EM 2024!

Inför EM 2024 har Italien ett starkt och sammansvetsat lag som på många sätt lovar gott inför turneringen. Trots detta är laget långt ifrån namnkunnigt, och flera av spelarna är inte lika kända som de stjärnor som dominerar i andra landslag. Denna brist på stora namn har lett till att många tvivlar på Italiens förmåga att försvara sin titel från 2021. Medan det italienska laget har visat imponerande form och sammanhållning, är det få som tror att de kan upprepa sin triumf från det senaste EM. Det återstår att se om de kan överraska fotbollsvärlden ännu en gång.

Italiens grupp i EM 2024: Grupp B

Nedan kommer ni se Italiens grupp i EM 2024 och den uppdateras efter varje match. Man ställs mot Albanien, Spanien och Kroatien.

Italiens spelschema i EM 2024: spelschema Grupp B

Nedan ser ni matcherna som Italien kommer att spela i gruppen där man ställs mot Albanien, Spanien och Kroatien.

Datum Tid Match Liveodds
2024-06-15 21:00 Italien – Albanien SE&SPELA>
2024-06-20 21:00 Spanien – Italien SE&SPELA>
2024-06-24 21:00 Kroatien – Italien SE&SPELA>

Italien EM 2024 Trupp, Grupp, Matcher & Spelschema

EM-grupp: Grupp B tillsammans med Albanien, Italien och Kroatien
UEFA ranking: 8
Tränare: Luciano Spalletti

Italiens trupp EM 2024 - Italienska truppen till Euro 2024!

Italiens trupp i Fotbolls EM 2024 – här är alla spelare i den italienska EM-truppen!

Nedan hittar ni de 26 spelare som Italiens tränare Luciano Spalletti tagit ut. Det är en bra och namnkunnig trupp som ska Italien till nya höjder i detta mästerskap. Nu går vi igenom Italiens trupp EM 2024.

Målvakter: Gianluigi Donnarumma (PSG), Alex Meret (Napoli), Guglielmo Vicario (Tottenham)

Försvarare: Alessandro Bastoni (Inter), Raoul Bellanova (Torino), Alessandro Buongiorno (Torino), Riccardo Calafiori (Bologna), Andrea Cambiaso (Juventus), Matteo Darmian (Inter), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Federico Dimarco (Inter), Gianluca Mancini (Roma), Federico Gatti (Juventus)

Mittfältare: Nicolò Barella (Inter), Bryan Cristante (Roma), Nicolò Fagioli (Juventus), Michael Folorunsho (Hellas Verona), Davide Frattesi (Inter), Jorginho (Arsenal), Lorenzo Pellegrini (Roma)

Anfallare: Federico Chiesa (Juventus), Stephan El Shaarawy (Roma), Giacomo Raspadori (Napoli), Mateo Retegui (Genoa), Gianluca Scamacca (Atalanta), Mattia Zaccagni (Lazio)

Italiens trupp EM - Italienska truppen till Euro

Några av de bästa spelarna i Italiens EM-trupp

Nedan har vi valt ut några spelare som vi tror kommer vara nyckelspelare för Italien i detta mästerskap. Även om hela truppen är otroligt stark och varje spelare skulle kunna nämnas, har vi ändå gjort ett urval.

Gianluigi Donnarumma är en av nyckelspelarna som kan avgöra i Italiens EM-trupp 2024!

Målvakten som håller till i Paris Saint-Germain är en av de viktigaste punkterna för Italien. Att ha honom mellan stolparna inbringar ett lugn som få andra lag har. Donnarumma är viktig för det stabil försvarsspelet som italienarna visat upp.

Federico Chiesa är anfallaren som ska göra målen i Italiens EM-trupp 2024!

Federico Chiesa är en av de absolut viktigaste spelarna i Italiens offensiv i EM 2024. Med sin bländande snabbhet, tekniska skicklighet och skarpa målsinne utgör han ett ständigt hot för motståndarnas försvar. Chiesas förmåga att skapa chanser både för sig själv och för sina medspelare gör honom till en nyckelfigur i lagets anfallsspel. Hans kreativitet och oförutsägbara spelstil kan bryta igenom de tuffaste försvarslinjer, vilket gör honom till en ovärderlig tillgång för Italien i mästerskapet.

Vanliga frågor om Italiens trupp EM 2024

Välkommen till vanliga frågor om Italiens trupp i EM 2024! Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och svaren om det italienska landslaget och dess spelare. Italien, känt för sin starka fotbollstradition och talangfulla spelare, har återigen tagit fram en imponerande trupp för att tävla i årets Europamästerskap.

Oavsett om du är nyfiken på vilka som är nyckelspelarna, hur lagets chanser ser ut eller andra detaljer om truppen, finner du svaren här. Har du fler frågor om Italiens EM-trupp? Tveka inte att skriva dem nedan, så uppdaterar vi artikeln med de senaste svaren. Spela live på EM =>

Vad kallas Italiens fotbollslag?

Det italienska fotbollslandslaget kallas för ”gli Azzurri,” vilket betyder ”De blåa” på svenska. Namnet kommer från lagets karakteristiska blå matchdräkter, som har varit en symbol för italiensk fotboll i många år.

Vilka är Italiens bästa målskyttar i Fotbolls EM?

Davide Frattesi gjorde flest mål för Italien under kvalet till EM 2024 och har därför stora förhoppningar på sig inför turneringen. Hans imponerande målsinne och förmåga att leverera i avgörande ögonblick har gjort honom till en nyckelspelare för laget. Fans och experter ser fram emot att se honom fortsätta sin starka form och bidra med viktiga mål för Italien under mästerskapet.

  • Frattesi: 3 mål

Det är han som gjorde flest mål för Italien när de kvalificerade sig till turneringen men han förväntas inte bli någon av de bästa målgörarna i EM 2024 då det finns världsnamn som kommer att spela.

Italien trupp till EM 2021 - italienska landslaget inför EM 2020 i fotboll!

Hitta mer information om Italiens EM trupp och landslag i EM 2024

Det finns alltid ett stort intresse för turneringen och det italienska fotbollslandslaget då de är en av de största fotbollsnationerna. För oss som följer turneringen på hemmaplan går det att se Fotbolls EM 2024 gratis hemma i tv-soffan där alla matcher i EM lever sitt eget liv. Det är alltid samma sändningsbolag som äger Euro 2024 rättigheter vilket innebär att det går att sitta lugn i båten ännu en sommar. Streama Fotbolls-EM live här =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply