Finland JVM trupp 2024 hockey – Finska JVM truppen – Junior VM ishockey 2024

bet365

Finlands trupp till JVM Hockey 2024

Finland JVM trupp 2024 hockey? Hur stark är Finlands trupp till JVM Hockey 2024? Reagerande mästarnas JVM-trupp är kraftigt försvagad inför Junior VM i ishockey 2024. Det finska juniorlandslaget och den finska JVM truppen saknar ett flertal storstjärnor till Junior-VM i ishockey. I den finska JVM-truppen saknas bland annat Sebastian Aho, Kasperi Kapanen, Jesse Puljujärvi, Mikko Rantanen och Patrik Laine i den finska truppen. Se JVM 2024 live här =>

Finland JVM trupp

Däremot innehåller Finlands juniorlandslag flertalet nya, unga och lovande talanger såsom Olli Juolevi, Veini Vehviläinen och Petrus Palmu samt etablerade spelare såsom Kasper Björkqvist som ingår i Junior VM i hockey-trupp. Ett flertal av dessa spelar till vardags i världens bästa ishockeyliga (NHL). Pengarna tillbaka + 200 % bonus hos Unibet =>

Finland JVM trupp Finska JVM-truppen 2024

Finland JVM trupp

Finlands trupp till Junior VM i hockey 2024

Vi går igenom den finska JVM-truppen lite längre ner där du kan se samtliga ishockeyspelare och vilka klubbar som de spelar i under normala omständigheter till vardags. I Finlands trupp till Junior VM i hockey finns namn som kommer att bli väldigt spännande att följa. Då många har förhoppningar på de reagerande mästarna samtidigt som den allmänna åsikten är att den finska JVM-truppen är kraftigt försvagad.

Sett till oddset att Finland vinner JVM 2024 (8,00) så bör den finska JVM-truppen inte ha någon chans mot Kanada (2,00), USA (4,00) och Sverige (6,00).

Finlands trupp i Junior VM i hockey är inte en av de bästa vi sett, men de är kända för att överprestera i turneringar och har samlat på sig ett antal medaljer genom åren, så det finns fortfarande en chans att ta hem det, även om både Kanada, USA och Sverige har starka trupper.

Finska JVM-truppen till Junior VM i ishockey 2024

JVM-grupp: Grupp A
JVM förbundskapten: Lauri Mikkola

Här är alla spelare som ingår Finlands trupp till Junior VM i hockey 2024 och utgör den finska Junior VM i hockey-truppen. Finlands JVM-trupp består av 23 ishockeyspelare varav 3 målvakter. Finlands trupp till JVM Hockey 2024 utgörs av nedanstående spelare som är Finlands bästa ishockeyspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna JVM Hockey 2024 åt Finland:

Målvakter:

1. Eemil Vinni, HIFK Helsingfors
30. Niklas Kokko, Kärpät Oulu
31. Noa Vali, TPS Åbo

Backar:

2. Veeti Väisänen KooKoo Kouvola
3. Otto Salin, HIFK Helsingfors
4. Arttu Kärki, Tappara
6. Kasper Kulonummi, Tappara
10. Emil Pieniniemi, Kärpät Oulu
12. Joona Väisänen, Dubuque Fighting Saints
13. Kalle Kangas, Jokerit Helsingfors
15. Jesse Pulkkinen, JYP Jyväskylä

Forwards:

18. Rasmus Kumpulainen, Oshawa Generals
19. Konsta Helenius, Jukurit Mikkelin
20. Oiva Keskinen, Tappara
21. Samu Bau, Ilves
22. Kasper Halttunen, London Knights
23. Jesse Kiiskinen, Pelicans
24. Aleksanteri Kaskimäki, HIFK Helsingfors
25. Max Koskipirtti, Michigan Tech
28. Jere Lassila, JYP Jyväskylä
29. Lenni Hämeenaho, Ässät Pori
32. Emil Hemming, TPS Åbo
33. Jani Nyman, Ilves
34. Tommi Männistö, Michigan State University
36. Janne Naukkarinen, SaiPa

Finlands trupp Junior VM i hockey 2016: spelarna i finska JVM-truppen som kan avgöra JVM 2024 Hockey

Den finska JVM-truppen har flera spelare som kan bli den avgörande faktorn till om Finland vinner turneringen eller inte. Finland har ett bra lag men precis som alltid finns det svagare punkter i den finska JVM-truppen, i detta fall är det på målvaktsposten. Finland har dock flera backpar som är otroligt bra som minskar risken för att släppa in mål, men tar man sig förbi stjärnorna Olli Juolevi och Vili Saarijärvi har man väldigt mycket vunnit.

Anfallslinjen är även den ung och lovande och det är framför allt två namn som sticker ut extra mycket när man tar en titt på truppen: Julius Nättinen och Kasper Björkqvist. De båda offensiva förmågorna är sylvassa på offensiv mark och en mardröm för försvararna att möta.

Finlands spelprogram i JVM Hockey 2024

Finland inledde med träningsmatch mot Sverige. Finlands första träningsmatch mot Sverige. Läs mer om Sverige vs Finland Junior VM i hockey träningsmatch. Se JVM 2024 live här =>

Finlands matcher i Junior VM i hockey i Kanada

När spelar Finland sin första match i JVM Hockey 2024? Finlands första Junior VM i hockey match är mot Tjeckien den 26 december kl 23:00 på Centre Bell arena i Montreal. Finlands nästa match i JVM Hockey 2024 är den 27 december kl. 23:30 mot Danmark på Centre Bell arena i Montreal. För datum och speltider för Finlands matcher mot Tjeckien, Danmark och Sverige, se Finlands spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all information du behöver veta om Finlands matcher i JVM Hockey 2024!

Vilka lag har Finland i sin Junior VM i hockey-grupp? Finland spelar i Junior VM i hockey-gruppen Grupp A. De lag som spelar i Grupp A utöver Finland är Sverige, Danmark, Tjeckien och Schweiz. Här kan du se samtliga Junior VM i hockey Hockey 2016 trupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i Junior VM i hockey Hockey 2016

Se även vår JVM Hockey 2024-guide som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför JVM Hockey 2024 såsom Junior VM i hockey spelschema svensk tid (Junior VM i hockey svenska TV-tider och vilka svenska kanaler som visar matcherna i JVM Hockey 2024 m.m

Vanliga frågor om Finlands trupp till Junior VM i Hockey 2024

Ifall du har några frågor om Finlands trupp till Junior VM i hockey 2024 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den finska truppen inför JVM Hockey 2024 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och finska landslaget inför Finlands enskilda Junior VM i hockey-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Finlands trupp till Junior VM i ishockey 2024.

Flera andra länder har släppt sina trupper till JVM Hockey 2024. Sveriges JVM-trupp släpptes tidigt. Danmark, Finland, Kanada, USA, Ryssland, Tjeckien är några andra länder som gick ut med sina JVM-trupper tidigt. Därigenom fick vi veta vilka spelare de kommer ha med sig till ishockeyturneringen. Kanada ses som favoriter till att vinna JVM 2024.

Läs mer om Finlands Junior VM i hockey trupp och förutsättningar inför JVM Hockey 2024

Se Finlands träningsmatcher och Junior VM i hockey-matcher direkt på Viaplay =>

Se Sverige vs Danmark JVM live stream, Sverige mot Danmark stream JVM, JVM 2024 TV-sändning, JVM 2024 spelschema TV, JVM 2024 tider, Sveriges JVM 2024 hockeymatcher, Odds Junior VM vinnare ishockey 2024, JVM tips & speltips, JVM 2024 Hockey live stream, JVM Hockey odds, JVM Hockey vinnare samt de officiella sidorna för Svenska Hockeyförbundet, Internationella Hockeyförbundet och webbsidan för juniorturneringen och Centre Bell arena för ytterligare info om JVM 2016 / 2024 och Finlands deltagande i ishockeyturneringen.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply