bet365
bet365

Belgiens EM trupp 2024: den Belgiska EM truppen Fotbolls EM 2024!

Belgiens EM trupp den Belgiska EM truppen Fotbolls EM!

Belgien EM trupp 2024 – spelare i det belgiska landslaget och EM truppen i fotboll 2024!

Belgien EM trupp 2024? Belgien landslag och trupp till Fotbolls EM 2024? Belgiska landslaget och EM truppen i fotboll 2024? Vilka spelare som ingår i Belgien landslag och den belgiska truppen till EM 2024 är något som många är intresserade av. I denna artikel så går vi igenom allt om Belgien EM-trupp och det belgiska landslaget inför och under Fotbolls-EM 2024. Streama Fotbolls-EM live här =>

Odds Belgien i Fotbolls EM 2024 Odds
Odds Belgien vinner EM (vinnarodds): 7,00
Odds Romelu Lukaku gör flest mål för Belgien: 1,70
Odds Kevin De Bruyne gör flest mål för Belgien: 7,00
Odds Leandro Trossard gör flest mål för Belgien: 8,00

Belgiens EM trupp 2024: den Belgiska EM truppen Fotbolls EM 2024!

Belgiens EM trupp, grupp, spelordning & spelschema i Fotbolls-EM 2024!

Den belgiska EM truppen är troligen bättre nu än den någonsin varit tidigare. Under det senaste decenniet har landet utvecklats till en toppnation och samtliga spelare tillhör några av Europas största klubbar. De största spelarna är Trossard, Kevin De Bruyne och Romelu Lukaku.

I denna artikel hittar ni all information som rör det belgiska landslaget, grupp, spelordning, spelschema och allt annat som kan kopplas till laget.

Belgiens grupp i EM 2024: Grupp E

Här ser ni Belgiens grupp i EM 2024.

Belgiens spelschema i EM 2024: spelschema Grupp E

Här Belgiens matcher i gruppspelet. Belgien inleder gruppspelet den 17:e juni mot Slovakien och därefter har man även match den 22:a juni mot Rumänien och den 26:e juni mot Ukraina.

Datum Tid Belgien EM 2024 matcher Se & Spela
2024-06-17 18:00 Belgien – Slovakien Se & Spela >
2024-06-22 21:00 Belgien – Rumänien Se & Spela >
2024-06-26 18:00 Ukraina – Belgien Se & Spela >

Belgiens EM trupp 2024: grupp, matcher & spelschema

EM-grupp: Grupp E tillsammans med Slovakien, Rumänien och Ukraina
UEFA ranking: 3
Tränare: Roberto Martínez

Belgiens EM trupp den Belgiska EM truppen Fotbolls EM!

Belgiens trupp i Fotbolls EM 2024 – här är alla spelare i den belgiska EM-truppen!

Belgiens förbundskapten har tagit ut 26 spelare som han kommer att använda under turneringen. Som vi tidigare påpekat är truppen full med världsstjärnor på nästan varje position och det är ett lyxproblem som tränaren Roberto Martínez har när det kommer till att plocka ut både truppen och startelvan.

Målvakter: Koen Casteels (Wolfsburg), Thomas Kaminski (Luton), Matz Sels (Nottingham Forest)

Försvarare: Timothy Castagne (Fulham), Maxim De Cuyper (Club Brügge), Zeno Debast (Anderlecht), Wout Faes (Leicester), Thomas Meunier (Trabzonspor), Jan Vertonghen (Anderlecht), Arthur Theate (Rennes), Axel Witsel (Atletico Madrid)

Mittfältare: Yannick Carrasco (Al Shabab), Kevin De Bruyne (Manchester City), Orel Mangala (Lyon), Amadou Onana (Everton), Youri Tielemans (Aston Villa), Arthur Vermeeren (Atlético Madrid), Aster Vranckx (Wolfsburg)

Anfallare: Johan Bakayoko (PSV), Charles De Ketelaere (Atalanta), Jeremy Doku (Manchester City), Romelu Lukaku (Roma), Dodi Lukebakio (Sevilla), Lois Openda (RB Leipzig), Leandro Trossard (Arsenal)

Belgiens EM trupp 2024: den Belgiska EM truppen Fotbolls EM 2024!

Några av de bästa spelarna i Belgiens EM-trupp

Nedan har vi plockat ut några av de spelare som vi tror kommer vara nyckelspelare för Belgien i detta mästerskap. Det hade egentligen gått att skriva vilka namn som helst då hela truppen är otroligt bra. Vi har dock valt ut tre av dem.

Belgiens trupp EM 2021 - Belgiska truppen till fotbolls-EM 2021!

Kevin De Bruyne är en nyckelspelare som kan avgöra i Belgiens EM-trupp 2024!

Hjärnan i Manchester City och hos The Belgian Red Devils. Mittfältaren har sen återkomsten till Premier League varit en av ligans bästa spelare och kommer med största sannolikhet att vara det även i EM.

Romelu Lukaku kan också ha ett finger med i spelet i Belgiens EM-trupp 2024

Anfallaren som spelade i Roma vann Serie A i våras och gjorde succé är en av de bästa anfallarna i turnering. Tillsammans med spelare som Trossard och Kevin de Bruyne kommer motståndarförsvaret att drömma mardrömmar inför matcherna mot Belgien.

Den belgiske spelaren som spelbolagen tror kommer ha bäst chans att vinna skytteligan i EM är Romelu Lukaku (8.50).

FAQs Belgiens EM trupp 2024

Här är några av de vanligaste frågorna och svaren om Belgiens landslag och den belgiska EM-truppen. Har du några frågor om Belgiens EM-trupp så kan du skriva nedan så uppdaterar vi artikeln med svaret. Streama Fotbolls-EM live här =>

Vad heter Belgiens fotbollslag?

Det belgiska landslaget i fotboll heter ”De Rode Duivels”, ”Les Diables rouges” och ”Die Roten Teufel” som är ”de röda djävlarna” på svenska.

Vilka är Belgiens bästa målskyttar i Fotbolls EM?

Romelu Lukaku är den spelare som har gjort flest mål under EM-kvalet för Belgien och den stora stjärnan i den belgiska EM-truppen.

  • Romelu Lukaku: 14 mål

Romelu Lukaku är också en av spelarna som kommer att göra många mål och toppa skytteligan i Fotbolls EM 2024.

Belgiens EM trupp 2024: den Belgiska EM truppen Fotbolls EM 2024!

Mer om Belgiens EM trupp och landslag i EM 2024

För dig som vill se Belgiens EM-matcher och se EM gratis så finns mer info i vår artikel TV tider Fotbolls EM och spelschema EM 2024. Se också prispengar Fotbolls EM för att se hur mycket Belgien kan ta vinna om De Rode Duivels vinner EM 2024. Besök även Belgiens fotbollförbunds hemsida och www.uefa.com. Streama Fotbolls-EM live här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply