Tips: – Gissa & vinn biljetter till Champions League-finalen + riskfria spel!

Gissa och vinn biljetter till Champions League-finalen hos BetssonGissa rätt på frågor om Champions League – vinn biljetter till finalen och riskfria spel

Biljetter Champions League final 2017? Vill du vinna biljetter till Champions League-finalen 2017 i Cardiff? Att få uppleva en final i Champions League är något alldeles speciellt och vad är bättre än att vara på plats på matchernas match när Europas bästa klubblag drabbar samman för att göra upp om den åtråvärda trofén som är ett pris som varje fotbollsspelare drömmer om att vinna.

Att se Champions League-finalen på plats är något som de flesta drömmer om i livet och nu har du chansen att kunna vara på plats på Millennium Stadium Cardiff, Wales den 3 juni för att se de två bästa fotbollslagen i Europa göra upp om pokalen.

Det enda du behöver göra är att svara på några av Betssons Champions League-frågor där du får ett riskfritt spel värt 100 kronor att använda i nästa veckas omgång med CL-matcher. Betsson kommer ha två frågor varje vecka som Champions League spelas, detta fram tills finalen 3 juni.

För varje fråga du svarar rätt på får du ett riskfritt spel värt 100 kronor till nästa omgång av turneringen, svarar du rätt på båda frågorna får du alltså två riskfria spel värda 100 kronor var att använda i nästa omgång.

2 VIP-paket till Champions League-finalen 2017

Ju mer du kan ju större chans har du att vinna biljetter till Champions League-finalen där resa, boende och biljetter ingår i paketet. För varje rätt svar du ger läggs ditt namn till i tävlingen vilket innebär att du har större chans att vinna för varje rätt svar som du ger i tävlingen. Den som vinner får resa, boende samt matchbiljetter till Champions League-finalen och de som svarat på sex frågor eller mer får 100 kronor till ett riskfritt spel.

Vinna biljetter till Champions League finalen

För att vara med i Betssons utlottning av biljetter till Champions League-finalen 2017 behöver du endast svara på två frågor. Något du gör på Betssons hemsida och det är viktigt att du håller utkik för när de nya frågorna släpps, något de gör varje vecka där Champions League spelas.

De första frågorna har släppts och ju fler du svarar rätt på ju större chans har du att få åka till Champions League-finalen som spelas den 3 juni på Millennium Stadium Cardiff, Wales.

Svara på frågorna – vinn biljetter till CL-finalen 2017 =>

Så vad handlar frågorna om och kan man egentligen vara förberedd när Betsson publicerar frågorna som gäller för varje specifik vecka? Alla har lika stor chans att vinna biljetter till CL-finalen då frågorna inte går att kunna i förväg eller att leta upp.

Frågorna handlar nämligen om till exempel hur många gula kort eller hur många mål som görs under de specifika matchdagarna, något som är oförutsägbart att veta. Därför har du lika mycket chans som vilken annan fotbollsfantast att ta chansen att vinna biljetter till finalen =>

Frågor inför Champions League 14-15 februari 2017

Frågorna om matcherna som går 14 respektive 15 februari har släppts och anges nedan:

Fråga 1: Hur många gula kort kommer att delas ut i Champions League-matcherna den 14 februari?

Svarsalternativ 0-4, 5, 6, 7, 8, 9-10 eller 11+

Fråga 2: Hur många mål kommer att göras i Champions League-matcherna den 15 februari?

Svarsalternativ 0-3, 4, 5, 6, 7, 89 eller 10+

Svaren måste vara inskickade innan avspark för att du ska kunna vara med i utlottningen.

Till kampanjen direkt =>

VIP-paket & riskfria spel – regler och villkor

Kampanjen är öppen för alla spelare som kommer från Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen, Island, Peru och Brasilien. Kampanjen stänger den 3 juni klockan 20:44 vilket innebär att du måste svara på frågorna innan dess, för att kunna vara med i utlottningen av biljetterna krävs dock att du lagt ditt bud innan 4 maj, då vinnaren dras.

Endast ett svar får registreras per spelare och skulle du skicka in flera svar är det det första som gäller. Alla svar baseras på den officiella tävlingsstatistiken och finns det flera rätta svar får samtliga spelare med rätt gissning ett riskfritt spel på 100 kronor att spela för i nästa omgång av turneringen.

Biljettdragning
För varje korrekt svar du lämnar får du en lott till dragningen, en dragning som äger rum efter den första semifinalen den 4 maj. Paketet går inte att överlåta och kan inte bytas mot kontanter. Skulle det vara så att vinnaren inte går att få tag på inom 24 timmar eller han eller hon inte kan genomföra resan går paketet till en annan kund. Totalt kommer två paket till Champions League-finalen i Cardiff att delas ut och varje paket innehåller två flygbiljetter, hotellvistelse samt matchbiljetter.

Riskfria spel
Det riskfria spelet gäller endast en gång per kund/IP-adress/hushåll och de riskfria spel som vunnits på den sista frågan går att användas på valfri sport hos Betsson.  
Alla spelare som lämnat in sex eller fler svar får ett riskfritt spel värt 100 kr i slutet av kampanjen.

För att använda ditt riskfria spel måste du markera den blå rutan på spelkupongen efter att du har gjort dina val. När du lägger det riskfria spelet måste du ha tillräckligt mycket pengar på ditt konto för att täcka insatsbeloppet. Om spelet förloras, kommer du att återbetalas direkt utan några ytterligare krav. Nettovinsten (vinst minus insats) från det riskfria spelet kommer att betalas ut i form av en bonus som måste omsättas en gång till ett odds på minst 1,50.

Se Betsson för mer info om kampanjen =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply