bet365

Tippa på Champions League-finalen – vinn 5000 kr vid varje mål + 2000 kr i vinstökning!

Tippa på Champions League-finalen - vinn 5000 kr vid varje mål 2000 kr i vinstökning

Tippa på Champions League-finalen – vinn 5000 kr vid varje mål + 2000 kr i vinstökning!

Europas två bästa klubblag ställs mot varandra i Champions League-finalen 2017. I årets upplaga är det Juventus och Real Madrid som ställs mot varandra i Wales huvudstad Cardiff där finalen spelas på Principality Stadium lördagen den 3 juni. Det är Juventus och Real Madrid som kommer göra upp på planen, men även du kan vara med och tippa på Champions League finalen. Till tävlingen =>

Tippa på CL-finalen och vinn 5000 kr vid varje mål

Det finns väldigt många olika sätt att tippa på finalen men oavsett hur du väljer att lägga dina kort har du möjligheten att vinna extra vinster hos Leo Vegas. Du kan bland annat vinna 5000 kronor för varje mål som görs i finalen!

Det är busenkelt att vara med om chansen att vinna 5000 kronor per mål. Det enda du behöver göra är att lägga ett spel på minst 100 kronor INNAN matchstart den 3 juni klockan 20:45 för att vara med i tävlingen. Nya spelare får även 500% i vinstökning när de spelar på matchen. Så fungerar det:

1. Registrera dig/logga in hos Leo Vegas
2. Välj vilken marknad du vill spela på.
3. På din spelkupong, välj ”Vinstökning” under ”Bonuserbjudanden”.
4. Placera din insats och vänta på att resultatet ska komma in!

Erbjudandet gäller från 1 juni klockan 00:01 till matchstart klockan 20:45 på lördagskvällen.

Så vinner du 5000 kr vid varje CL-mål

  • Endast spel placerade under kampanjperioden räknas.
  • Erbjudandet kan inte kombineras med andra kampanjer.
  • För varje mål som görs i Champions League-finalen mellan Juventus och Real Madrid den 3 juni 2017 delar Leo Vegas ut 5000 kr i kontanter.
  • Endast singelspel med minst 1.50 i odds gäller
  • Marknader för målgörare inkluderar: ‘Första målet’, ‘Sista målet’, ‘Gör mål’, ‘Scorecast’ och ’Wincast’.
  • Vinstpengarna betalas ut måndag 5 juni, senast 17:00.
  • LeoVegas Allmänna Bonusvillkor gäller.
  • LeoVegas Allmänna Villkor gäller.
SPELA PÅ CL-FINALEN SPELA PÅ CL-FINALEN TIPPA PÅ CL-FINALEN TIPPA PÅ CL-FINALEN
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus + 1000 kr riskfritt + 1000 kr riskfritt
Champions League Odds Vinnare + live betting och stream Unibet Champions League Odds Vinnare + live betting och stream bet365 Champions League Odds Vinnare + live betting och stream Expekt Champions League Odds Vinnare + live betting och stream Ladbrokes
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! SPELA RISKFRITT! SPELA RISKFRITT!

Champions League på Silly Season Sverige

Det finns hur mycket som helst att ta del av när det kommer till Champions League och Champions League-finalen. Många frågor dyker upp och vi på Silly Season Sverige har nu svaren på allt om en av världens största fotbollsmatcher. De vanligaste frågorna brukar handla om vilken kanal visar Champions League finalen, vilken tid spelas Champions League finalen eller vart spelas Champions League finalen. Många brukar även leta efter vilken kanal visar Juventus – Real Madrid och vilken tid sänds Juventus Real Madrid.

Förutom att titta på matchen finns det även väldigt många som gillar att spela på Champions League-finalen och ta del av speltips på Champions League-finalen samt bästa odds på Juventus – Real Madrid.

Många spelbolag har inför matchen mellan Juventus och Real Madrid tagit fram specifika erbjudanden. Unibet och Leo Vegas är endast några av de och för att hitta erbjudanden och de bästa oddsen på Champions League finalen finns de på vår sida! Har du tänkt spela på Juventus – Real Madrid och vem vinner Champions League hittar du odds på Champions League finalen här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply