Tielemans överens med Monaco – kan flytta i sommar

bet365
Tielemans överens med Monaco - kan flytta i sommar

Uppgifter: Youri Tielemans överens med Monaco

Enligt belgisk media har supertalangen Youri Tielemans kommit överens med Monaco om en övergång till furstendömsklubben i sommar.

Youri Tielemans har länge ryktats lämna Anderlecht för att ta steget ut i Europa. Mittfältaren som anses vara en av de absolut största talangerna i fotbollsvärlden jagas av klubbar som Atlético Madrid, Manchester United, Manchester City, Arsenal och Chelsea men nu har 20-åringen valt en helt annan väg, nämligen AS Monaco.

Det är den belgiska siten Het Laatste Nieuws som kommer med uppgifterna om att spelaren är överens med Ligue 1-klubben samtidigt som en prislapp är satt. Enligt tidningen kommer Monaco betala 21,2 miljoner pund för spelaren som kommer genomgå den obligatoriska läkarundersökningen så fort säsongen är över.
Även klubbar som Tottenham och Liverpool ska ha visat intresse för spelaren men nu ska han alltså ha valt flytt till Monaco där hans agentur Sport Innovation även har sitt kontor.

I Monaco finns redan många unga duktiga talanger men då flertalet av de, bland annat Kylian Mbappé, ser ut att lämna klubben i sommar ser man väldigt positivt på en värvning av Tielemans.

SE ÄVEN: Lista: Tio dolda supertalanger 2017

Falcao kan lämna i sommar

I år åkte PSG tungt ut mot Barcelona efter en makalös vändning från katalanerna. För Monacos del har det gått riktigt bra. De är nu mycket oväntat i semifinal, där de vid avancemang mot Juventus kommer att spela sin första Champions League-final sedan säsongen 2003/2004 då Jose Mourinhos Porto blev för starka.

En av de stora anledningarna till de positiva resultaten är Radamel Falcao, som nu kan komma att lämna klubben redan efter den här säsongen. Själv säger dock den colombianske anfallaren att han helst vill stanna. Samtidigt kommer rapporter från Spanien och Marca att Atletico Madrid vill ta tillbaka sin förre superstjärna.

SE ÄVEN: LISTA: Världens dyraste spelare under 18 år

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365