Tidsskillnad VM 2018 – tidsskillnad Sverige-Ryssland inför fotbolls VM 2018 i Ryssland!

Tidsskillnad VM 2018 – tidsskillnad Sverige-Ryssland inför fotbolls VM 2018 i Ryssland

Tidsskillnad VM 2018? Det är väldigt ofta som VM spelas utanför Europa. Något som även innebär att det är tidsskillnader mellan Sverige och värdlandet, i detta fall Ryssland. Matchen kan börja allt från 14:00 till 21:00 svensk tid och det är inte alltid lätt att hålla koll på alla tidsskillnader i VM 2018. Ryssland är ett stort land och därför kan skillnaderna vara stora. Det kan vara allt mellan en till fyra timmars skillnad från tiden i Sverige. Nedan ser du hur stor tidsskillnad det är mellan Sverige under sommartid och de olika VM-städerna i Ryssland:

Tidsskillnad VM 2018 - tidsskillnad Sverige-Ryssland inför fotbolls VM 2018 i Ryssland!

Tidsskillnad VM 2018 – VM 2018 Tidsskillnad

Totalt kommer VM spelas på elva olika arenor i Ryssland. Turneringen inleds och avslutas i Moskva där Luzjnikistadion kommer vara spelplan för premiären och VM-finalen 2018. Förutom i Moskva kommer man även att spela matcher i tio andra städer. Majoriteten av de ligger två timmar före Sverige när det kommer till tidsskillnad. Det finns även arenor med tidszoner på tre och fyra timmar före. Sveriges matcher i VM 2018 kommer att spela på tre olika ställen. Det betyder att de svenska fansen kommer tvingas resa en del under turneringen. Speciellt om man går vidare från gruppen. Blågult kommer spela i Sotji, Nizjnij Novgorod och Jekaterinburg vilket innebär över 3100 kilometer och 42 timmars bilåkning för de som tänkt köra mellan de olika städerna. Väljer du att ta tåg blir åktiden totalt 50 timmar.

Trots att det kan vara stora tidsskillnader mellan städerna blir det aldrig speciellt farligt för Sverige. Man har nämligen sina matcher klockan 13:00, 19:00 och 16:00 vilket innebär att man inte behöver sitta uppe under natten för att se matcherna. Det kan dock bli problem för de som inte har semester de dagarna. Hur som helst har vi nu tagit fram tidsskillnaderna för samtliga ryska städer. Från Kaliningrad som ligger en timme före till Jekaterinburg som ligger hela fyra timmar före oss i Sverige.

Tidsskillnad VM 2018 - tidsskillnad Sverige-Ryssland inför fotbolls VM 2018 i Ryssland!

Tidsskillnad VM 2018
En timme före: (UTC +2)
Kaliningrad
Två timmar före: (UTC +3)
Nizjnij Novgorod
Sankt Petersburg
Moskva
Kazan
Saransk
Rostov-na-Donu
Volgograd
Sotji
Tre timmar före: (UTC +4)
Samara
 
Fyra timmar före: (UTC +5)
Jekaterinburg

Tidsskillnad Fotbolls VM 2018

Tider och tidsskillnader VM 2018

Är du intresserad av TV-tider Sverige i VM 2018 och när spelar Sverige nästa match? Du hittar all information du behöver inför sommaren tillställning. Det är inte bara Sveriges spelschema i VM 2018 som är klart. Vi har även tagit fram alla matcher i VM och var och när de spelas.

SPELA PÅ VM HOS UNIBET
LÄGG DITT SPEL HOS BETSAFE! STREAMA HELA VM PÅ C MORE PLAY!
+ 1000 kr i bonus (18+, R&V) + 2000 kr i bonus (18+, R&V) 139 kr/mån
Live stream gratis hos Unibet betsafe cmore
Hämta bonus! Hämta bonus! Beställ här!

Tänker du spela på sommarens tillställning och letar efter spelbolag med bäst odds? Det finns många bettingsidor som erbjuder odds på VM 2018 och alla vill självklart vara de som har bäst odds på fotbolls VM! Det finns många olika marknader att spela på och du avgör själv vad du vill lägga på. Tror du Zlatan spelar VM? Messi vinner skytteligan och Sverige vinner VM 2018? Det finns många marknader att köra på. Här hittar du samtliga odds på fotbolls VM 2018! Läs mer på FIFAs hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply