Thibaut Courtois vill förlänga med Chelsea

Thibaut Courtois vill förlänga med Chelsea

Trots flyttryktena – Courtois vill stanna i London

Den belgiske landslagsmålvakten säger i en intervju med Sky Sports att han vill stanna i Chelsea och att han vill förlänga med den engelska huvudstadsklubben.

Thibaut Courtois var under den gångna säsongen en av lagets viktigaste spelare. Belgarens räddade Chelsea gång på gång och var en av stöttespelarna i laget som vann Premier League under Antonio Contes första år i klubben. Målvakten har vid flera tillfällen ryktats vara på väg att lämna för spel i Real Madrid, men nu utesluter han en övergång, samtidigt som han säger att han vill förlänga sitt nuvarande kontrakt med Chelsea.

– Jag är väldigt nöjd i Chelsea och det är ingen tvekan om att jag vill fortsätta här. Jag har ett kontrakt som går ut om två år men det går att förlänga. Det viktigaste är nu att avsluta säsongen bra med landskamperna och därefter får klubben sätta sig ner med min agent.

SE ÄVEN: Chelseas löner & kontrakt 2017

Chelsea jagar Alex Sandro

Efter att ha vunnit Premier League 2016/2017 har Chelsea börjat planera för den kommande säsongen. Det har redan börjat ryktats om vilka spelare som man vill värva, vilka man vill sälja och nu har ett nytt namn på listan över tänka nyförvärv kommit upp. Det är The Sun som kommer med uppgifterna om att den engelska huvudstadsklubben är intresserade av att värva Alex Sandro från Juventus, en nyhet som kommer endast några timmar innan Champions League-finalen sparkas igång där spelaren förväntas starta.

26-åringen har för närvarande ett kontrakt med Juventus som sträcker sig till och med sommaren 2020 och det kommer inte bli någon billig historia för The Blues. Alex Sandro anslöt från FC Porto till den svartvita klubben sommaren 2015 och kostade då 26 miljoner euro. Skulle man släppa spelaren sägs Juventus dock vilja ha en bra mycket högre summa för att släppa spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply