Sveriges spelschema Fotbolls VM 2018 – VM slutspel 2018

Sveriges spelschema Fotbolls VM 2018 - VM slutspel 2018

Sveriges matcher fotbolls VM 2018 – Grupp F

När spelar Sverige nästa match i fotboll VM 2018? När går Sveriges matcher i fotbolls VM 2018 i Ryssland? Lottningen för VM i Ryssland är klar och vi vet ni exakt hur Sveriges väg till en VM-final ser vi. Vi får dock ta ett steg i taget och börja med gruppspelet. Intresset för Sveriges VM-grupp är stort. Många undrar vilka man får möta och när Sverige spelar i VM 2018. Det är även mycket prat om vilka lag Sverige möter i fotbolls VM 2018 i Ryssland? I denna artikel har vi samlat allt om Sveriges matcher. Du hittar datum, matchtid, avsparkstid, odds, arena och stad för när Sverige spelar sina matcher i turneringen. Vi har nu samlat all info om gruppspelsmatcherna. Skulle Sverige gå vidare i turneringen uppdaterar vi självklart artikeln med all info om Sveriges matcher i VM 2018. Här kan du även se hur spelschemat kan se ut för det fall Sverige lyckas ta sig vidare till åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och final i fotbolls-VM 2018. Odds på Sverige i VM 2018 =>

Bäst odds på Sverige mot Sydkorea (1): 2.28
Bäst odds på Sverige mot Tyskland (2): 8.50
Bäst odds på Sverige mot Mexiko (2): 3.35

SPELA PÅ VM HOS UNIBET
LÄGG DITT SPEL HOS BETSAFE!STREAMA HELA VM PÅ C MORE PLAY!
+ 1000 kr i bonus+ 2000 kr i bonus449 kr/mån
Live stream gratis hos Unibetbetsafecmore
Hämta bonus!Hämta bonus!Beställ här!

Sveriges spelschema fotbolls VM 2018

Sverige hamnade i Grupp F och det blev en inte allt för svår grupp som Blågult hamnade i. Man må inte ha så mycket att säga till om i mötet med Tyskland. Ju bättre är det dock mot Mexiko och framför allt när man ställs mot Sydkorea i premiären av turneringen. Det gäller dock att tillägga att inga matcher i ett VM är lätta och Sverige måste ha full fokus under samtliga matcher.

Sveriges matcher i VM 2018

Sveriges första match är 18 juni mot Sydkorea. Då drar matchen igång klockan 14:00 svensk tid. Match nummer två som spelas mot Tyskland spelas 23 juni klockan 17:00. Den tredje och sista matcher för Sverige i gruppspelet är mot Mexiko. Denna match spelar man den 27 juni och avspark är redan 16:00.

Sveriges matcher i Fotbolls-VM 2018 gruppspel

Här är Sveriges gruppspelsmatcher i VM 2018:

DatumTidMatch- och spelprogramArenaStad
18 Juni 201814:00Sverige – SydkoreaNizjnij Novgorod StadiumNizjnij Novgorod
23 Juni 2018
17:00Tyskland – SverigeOlympiastadion FisjtSotji
27 Juni 201816:00Mexiko – SverigeJekaterinburg ArenaJekaterinburg

Letar du efter odds på Sverige i VM 2018 har vi nu plockat fram samtliga

Spelschema Sverige VM 2018 slutspel

Sverige har till att börja med tre matcher framför sig. Detta i gruppspelet då man möter Sydkorea, Tyskland och Mexiko i respektive ordning.  Blågult är inte någon av de två största favoriterna att ta sig vidare från gruppspelet. Det är dock ganska möjligt att man tar sig vidare till nästa runda. Skulle man vinna matcherna mot Sydkorea och Mexiko skulle man ta sig vidare, detta trots om man förlorar mot Tyskland. Mycket kan hända i ett VM och det gäller att ta en match i taget.

Skulle Sverige ta sig vidare kan man få möta några svåra lag. Allt från Brasilien och Costa Rica till Serbien och Schweiz kan bli möjliga motståndare för Sverige i Ryssland under sommaren 2018. Detta beroende på om man vinner gruppen eller kommer tvåa.

Spelprogram Sverige VM 2018

Sveriges spelschema i Fotbolls-VM 2018 åttondelsfinal

Sverige kan ta sig vidare till åttondelsfinal via två scenarion. Antingen att man vinner gruppen före Tyskland, Sydkorea och Mexiko. Eller att man sluta på en andraplats i gruppen. Något som är väldigt möjligt om man vinner matcherna mot Mexiko och Sydkorea.

Ifall Sverige vinner sin grupp

Vinnaren i Grupp F möter man tvåan i Grupp E, vilket innebär att att Sverige kan ställas mot lag som Brasilien, Serbien, Schweiz och Costa Rica.

Ifall Sverige vinner Grupp F så är Sveriges nästa match den 3 juli 2018 på Krestovskij stadion i S:t Petersburg.

Spelschema Sverige VM 2018

Ifall Sverige kommer två i sin grupp

Tvåan i Grupp F möter vinnaren i Grupp E, vilket innebär att kan få möta lag som Brasilien, Serbien, Schweiz och Costa Rica. Det mest troliga är dock att tvåan i denna grupp får ställas mot Brasilien.

Ifall Sverige slutar tvåa i Grupp F är Sveriges nästa match den 2 juli på Cosmos Arena i Samara.

Ifall Sverige blir en av bästa treorna i sin grupp

När det kommer till vilka lag som kvalificerar sig för nästa runda är det endast de två första lagen i gruppen som går vidare. Sverige kan alltså inte bli trea i gruppen och gå vidare.

Här kan du se fullständig fotboll-VM 2018 spelschema. Du hittar även info på uefa.com

SPELA PÅ VM HOS UNIBET
LÄGG DITT SPEL HOS BETSAFE!STREAMA HELA VM PÅ C MORE PLAY!
+ 1000 kr i bonus+ 2000 kr i bonus449 kr/mån
Live stream gratis hos Unibetbetsafecmore
Hämta bonus!Hämta bonus!Beställ här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply