Sveriges spelschema Fotbolls EM 2021 – EM slutspel 2020!

Sveriges spelschema Fotbolls EM 2021 - EM slutspel 2021

Sverige Spelschema EM 2021 –  Sveriges matcher fotbolls EM 2021 – Grupp E

Sveriges spelschema fotbolls EM 2021? Sveriges spelschema i EM 2021? När spelar Sverige nästa match i fotboll EM 2021? När går Sveriges matcher i fotbolls EM 2021? Sverige kommer att vara med i EM 2021 och har lottats in i grupp E. Totalt kommer Blågult att spela tre matcher. Detta mot Spanien, Polen samt Slovakien. Spelschemat för turneringen är nu klart. Sverige inleder turneringen med att möta Spanien i Sevilla! Spela på Sverige här =>

Intresset är alltid väldigt stort när Sverige spelar i mästerskap. i VM 2018 gick man till kvartsfinal där man åkte ut mot England. Nu är man åter i ett stort mästerskap. Frågan är hur det kommer gå för Sverige som har ett spännande lag att ställa på banan. Man saknar dock flera spelare från det senaste mästerskapet. Detta då de slutat i landslaget eller lagt skorna helt på hyllan. Nu får vi se hur det går när Sverige spelar i EM 2021. I denna artikel har vi samlat allt om Sveriges matcher. Du hittar datum, matchtid, avsparkstid, odds, arena och stad för när Sverige spelar sina matcher i turneringen.

Odds Sverige fotbolls EM Odds Förhöjt odds
Sverige vinner mot Spanien 9,50
Spanien vinner mot Sverige 1,30
Sverige vidare till semifinal –––
Odds Sverige vinner EM 101,00
Odds Sverige två bästa i EM –––
Odds Sverige fyra bästa i EM –––

Sveriges spelschema Fotbolls EM 2021 - EM slutspel 2021

Vi har nu samlat all info om gruppspels- och slutspelsmatcherna. Nu när Sverige har gått vidare i turneringen uppdaterar vi självklart artikeln med all info om Sveriges matcher i EM 2021 slutspel. Här kan du även se hur spelschemat kan se ut för det fall Sverige tar sig vidare från åttondelsfinal till kvartsfinal, semifinal och final i fotbolls-EM 2021. Spela på att Sverige går åttondelsfinal =>

Bäst odds på Sverige mot Spanien (2): 1.90
Bäst odds på Sverige mot Slovakien (1): Se odds
Bäst odds på Sverige mot Polen (1): Se odds


Sveriges spelprogram EM 2021

Sveriges spelschema EM – Sveriges spelschema fotbolls EM 2021

Sverige hamnade i Grupp E och ställs mot Spanien, Polen samt ett lag som kommer att kvala in inom kort. Det är mest troligt att Sverige tillsammans med Polen kommer att göra upp om andraplatsen. Spanien kommer med största sannolikhet att vinna gruppen. Sverige har fina möjligheter att gå vidare. Nyckelmatchen blir att vinna matchen mot Polen.

Sverige Spelschema EM 2021

Sverige kommer som känt spela tre gruppspelsmatcher. Den första år mot Spanien den 15 juni i Sevilla. Att spela på Spaniens hemmaplan kommer inte bli lätt för Sverige. Därför är det viktigt att man tar poäng i resten av matcherna för att ta sig vidare från gruppen. Den andra gruppspelsmatchen, mot Slovakien, spelas den 19 juni och 24 juni ställs Blågult mot Polen. det är då det ska avgöras. Man kan gå vidare redan efter två matcher. Då måste man dock slå Spanien i första matchen samt vinna match nummer två.

Så spelar Sverige i EM 2021

Här är Sveriges gruppspelsmatcher i turneringen. Vi uppdaterar tabellen så fort Sverige har spelat klart gruppspelet.

Datum Tid Match- och spelprogram Arena Stad
15 Juni 2021 21:00 Spanien – Sverige San Mamés Sevilla
19 Juni 2021
15:00 Sverige – Slovakien Aviva Stadium Sankt Petersburg
24 Juni 2021 18:00 Sverige – Polen Aviva Stadium Sankt Petersburg

Letar du efter odds på Sverige i EM 2021 har vi nu plockat fram samtliga odds på Sverige i turneringen.

Sveriges spelschema i EM 2021 – Spelschema Sverige EM 2021 slutspel

Sveriges spelschema i EM 2021? Sverige kommer inte ha det lätt när man spelar i EM 2021. Det återstår att se om man tar sig vidare från gruppen. Nedan kommer vi fylla på med datum, tider och matcher om/när Sverige tar sig vidare från gruppspelet.

Datum Tid Match- och spelprogram Arena Stad
29 juni 18:00 Sverige – XXX Parken Köpenhamn

 

Odds Sverige fotbolls EM Odds Förhöjt odds
Sverige vinner mot Spanien 9,50
Spanien vinner mot Sverige 1,30
Sverige vidare till semifinal –––
Odds Sverige vinner EM 101,00
Odds Sverige två bästa i EM –––
Odds Sverige fyra bästa i EM –––

Sverige spelschema EM 2021 – Sveriges spelschema Fotbolls-EM 2021 kvartsfinal

Sverige Spelprogram för fotbolls-EM 2021? Det är mycket kvar till Sverige tar sig till en eventuell kvartsfinal. Skulle Janne Anderssons mannar ta sig vidare från åttondelsfinalen är det en stor bedrift. Man förväntar sig dock framgångar. Inte minst efter avancemanget i VM för två somrar sedan. Det är dock ett helt gruppspel samt en åttondelsfinal man ska ta sig förbi för att ta sig till kvartsfinal. Sverige har dock en stark samhörighet och kan slå vilket lag som helst. Det har man visat både i VM 2018 samt i kvalet, framför allt hemma på Friends Arena. Nu ska man dock göra det antingen i Sevilla eller Sankt Petersburg.

Hur går det för Sverige i EM?

Det är stora förväntningar som svenskarna har på sitt landslag. Speciellt med ett spännande anfall där Alexander Isak och Robin Quaison kan få spela. Samtidigt har man även intressanta spelade både i backlinjen och på mittfältet. Bland annat Kristoffer Olsson som kan få sitt riktiga genombrott på högsta nivå. Kanske kan mittfältaren locka till sig blickar från storklubbar som är på plats.

Sveriges matcher i EM 2021 – EM-finalen 2021

Det är nu inte långt kvar till årets stora fotbollsfest, EM-finalen! Vi vet att de flesta spelarna håller koll på oddsen för de olika länderna för att se vilka som är favoriter och var bästa odds kan hittas. På Silly Season hittar du allt om turneringen som spelas under sommaren 2021. Letar du efter spelschema för EM 2021 hittar du även det på vår sida.

Allt om matcherna, trupperna, oddsen och annan info hittar du på Silly Season. Upplev EM med oss! Vill du läsa mer om turneringen kan du alltid gå på in UEFA.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply