Sveriges nya tröja, bortaställ – här är nya Sverige bortatröjan!

Sveriges matchtröja 2018 - nya landslagströjan VM 2018

Sveriges nya tröja, nya landslagströjan, bortastället

Så här ser Sveriges nya landslagströja ut! Sveriges nya bortaställ presenterades i slutat av mars månad. Efter att ha slagit ut Italien i play-off står det nu klart att Sverige kommer spela i Fotbolls-VM 2018. tröjan är presenterad och här har vi tagit fram allt 

Sverige ställdes mot Italien i det avgörande playoff-spelet till VM 2018 i Ryssland. Sveriges trupp till VM är en spännande sådan och frågan är hur man kommer klara sig utan Zlatan Ibrahimovic. Detta för första gången på över tio år. När det kommer till grupperna i VM har Sverige placerats i samma grupp som Tyskland, Mexiko och Sydkorea. Tre länder man måste slå för att ta sig vidare i turneringen.

Sätt in 300 kr spela med 800 kr bonus och få sverigetröja - Expekt 500 kr odds bonus

Missa inte: Sätt in 300 kr spela med 800 kr bonus och få Sverigetröja hos Expekt =>

Sveriges nya bortaställ presenterades 20 mars 2018

Äntligen tog sig Sverige till ett VM igen. Efter att inte ha spelat ett världsmästerskap sedan 2006 är man nu tillbaka efter att ha slagit ut Italien med totalt 1-0 över två matcher. Denna match var i februari månad och nu har man även tagit fram bortatröjor och bortaställ som man kommer använda under matcherna. Det kommer bli minst tre matcher i VM då man ställs mot TysklandMexiko och Sydkorea. Därefter får vi se hur långt det räcker för de svenska spelarna och laget.

Sveriges landslagströja 2018 är framtagen av Adidas precis som vid många andra tillfällen och det är en mörkguld färg som pryder de svenska matchtröjorna. När det kommer till bortatröjan är det en mörkblå variant som fått bra kommentarer från många i vårt avlånga land.

Sveriges nya bortatröja 2018/2019

Sveriges nya landslagströja adidas. Så här ser Sveriges nya adidas bortaställ ut:

Sveriges nya bortaställ

Köp Sveriges nya bortatröja hos Unisportstore.se.

Sveriges nya tröja, bortaställ - här är nya Sverige bortatröjan!

Sverige landslagströja Zlatan. Så ser den ut på Zlatan.

Sveriges hemmatröja 2018/2019

Sveriges nya landslagströja adidas. Så här ser Sveriges nya adidas hemmaställ ut:

Sveriges nya tröja, bortaställ - här är nya Sverige bortatröjan!

Köp Sveriges hemmatröja hos Unisportstore.se.

Sveriges nya tröja, bortaställ - här är nya Sverige bortatröjan!

Köpa Sveriges nya bortatröja 2018

Köp Sveriges landslags matchställ hos unisportstore.seNu kan du köpa Sveriges nya bortaställ och hemmaställ 2018 online. Det går redan nu att förbeställa Sveriges nya bortatröja 2018 hos bland annat Unisportstore.se.

Nu kan man redan köpa Sveriges nya bortatröja 2018 på nätet hos Unisportstore.se som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisportstore.se hittar du allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

Sveriges landslagströjor pris – hemmatröja och bortatröja

Priset för Sveriges landslagströjor känns lite tilltaget ifall man vill att många ska köpa landslagströjorna och ha på sig på matcherna. För att köpa en bortatröja eller hemmatröja så får en vuxen betala 529 kr och för ett barnkit får du betala 599 kr.

Sveriges landslagströjor billigt på nätet

Ifall du vill köpa Sveriges landslagströja billigt så rekommenderar vi att du besöker Unisportstore.se som är en av de billigare på nätet.

Samtliga bilder är från svenskfotboll.se och Unisportstore.se

Sätt in 300 kr spela med 800 kr bonus och få sverigetröja - Expekt 500 kr odds bonus

Missa inte: Sätt in 300 kr spela med 800 kr bonus och få Sverigetröja hos Expekt =>

 

Allt om VM på Silly Season Sverige

Vill du veta mer om fotbolls-VM 2018? Hos Silly Season Sverige hittar du all information du behöver då vi tagit fram allt om turneringen. Allt från Spelschema och speldatum till TV-tider och avsparkstider finns att tillgå samtidigt som vi gör en djupdykning i gruppspelet med grupper och alla länders trupper. Letar du till exempel efter Sveriges VM-trupp eller Tysklands trupp till VM har du hittat helt rätt.

Många länder har redan nu tagit fram sina trupper. Allt från Sverige och Tyskland till Mexiko och Sydkorea är klart samtidigt som även guldfavoriterna Spanien, Brasilien, England och Argentina gått ut med de spelare som de kommer ta med sig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply