Sveriges matchtröja 2018: nya svenska landslagströjan Fotbolls VM 2018!

Sverige tröja – nya matchtröjan inför VM 2018

Sveriges matchtröja 2018? Sveriges matchställ VM 2018? Sverige matchtröja VM 2018? Sveriges landslagströja i VM 2018? När det kommer till Sveriges nya landslagströja inför det kommande världsmästerskapet har Adidas och det svenska fotbollsförbundet redan presenterat hur de svenska tröjorna de kommer att se ur när landslagsspelarna stiger in på planen i Ryssland i sommaren. Du kan köpa den nya svenska landslagströjan här=>

Nya svenska landslagströjan Fotbolls VM 2018!

Det var ett tag sedan Sveriges nya matchtröja kom ut men då VM börjar närma sig med stormsteg är det fler som börjar vända blickarna mot matchtröjorna och vilka tröjor Sverige kommer att använda. Vi kommer nu att gå igenom allt om Sveriges nya matchtröja och var man kan hitta den. Du kan köpa Sveriges matchtröja här!

Sveriges matchtröja 2018 - nya landslagströjan VM 2018

Sveriges matchtröja 2018 inför VM – Sveriges matchtröja 2018

Köp Sveriges nya landslagströja Fotbolls VM 2018!Sveriges landslagströja 2018 täcktes av den 20 mars tidigare i år efter att det stod klart att man slagit ut Italien i playoff. Efter de två heroiska matcherna där man lyckades vinna i det första mötet med 1-0 och därefter få med sig 0-0 från returen.

De nya tröjorna har fått en del kritik från alla möjliga håll men det finns även de som gillar den. När det kommer till oss på Silly Season Sverige tycker vi att den ser bra ut. Vi har nu plockat fram den nya landslagströjan både för hemmaspel och för bortaspel. Kolla in bilderna nedan och skapa dig en egen uppfattning om vad du tycker om tröjorna! Samtliga bilder är från svenskfotboll.se och Unisportstore.se

Sveriges nya landslagströja fotboll 2018

Det är så mycket det står på spel om och som händer under ett världsmästerskap. En fråga som många har ställt och kommer ställa sig är hur Sverige ska klara sig utan Zlatan Ibrahimovic. Detta är det första mästerskapet för svensk del på väldigt lång tid utan den svenske superstjärnan och med Markus Berg och Ola Toivonen längst fram.

Det är de som ska stå för målen tillsammans med Emil Forsberg längst fram och det återstår att se vem av svenskarna som lyckas bäst. Något som är säkert är att de kommer ha snygga tröjor på sig. Så är fallet bland matchtröjorna som säljs hos Unisportstore.se.

Sverige matchtröja hemma 2018/19

Sveriges matchtröja 2018 - nya landslagströjan VM 2018

Sverige landslagströja hemma – Sveriges matchtröja 2018

Har du inte köpt Sveriges landslagströja som spelarna kommer ha på sig i VM är det hög tid att överväga det. Detta är nämligen första gången sedan 2006 som Sverige tagit sig till VM. Det har gått nästan en hel generation sedan man lyckades med denna bedrift men nu är man alltså tillbaka i fotbollsvärldens finrum efter att ha slagit Italien med totalt 1-0 över två matcher.

Det är tid för de som vill landslagströjan med något spelnamn eller sitt eget efternamn på rytten. Det blir dock troligen ingen Zlatan Ibrahimovic denna gång då superstjärnan tackat nej till spel i turneringen. Det skulle bli en stor överraskning om vi får se Zlatan till VM 2018 då han vid flera tillfällen sagt att han inte kommer att vara en del av den svenska truppen.

Sveriges matchtröja 2018 - nya landslagströjan VM 2018

Sveriges nya adidas landslagströja med Zlatan är riktigt snygg. Så här ser Sveriges nya adidas hemmaställ ut Ibrahimovic tryggt på tröjan och hans tröjnummer 10.

Sverige matchtröja borta 2018/19

Sveriges matchställ vm 2018

Sveriges matchställ VM 2018 – Ola Toivonen

Så här ser Ola Toivonen ut med bortatröjan som Sverige kan komma att spela i under VM i Ryssland i sommar. Tillsammans med Markus Berg kommer Ola Toivonen och Emil Forsberg vara en av de spelare som ska Sverige vidare i turneringen genom att göra mål och det återstår att se vad de lyckas åstadkomma under de tre gruppspelsmatcherna som Sverige spelar. Man har spelat väldigt bra under kvalet och slog bland annat Frankrike. Frågan är hur det kommer gå för de svenska spelarna utan Zlatan Ibrahimovic.

Sveriges landslagströja

Sverige matchtröja VM 2018 – Sveriges landslagströja

Fotbolls-VM 2018 närmar sig med stormsteg och Sveriges trupp till VM 2018 förbereder sig allt hårdare för att ta sig ann en av de största utmaningarna man haft emot sig under senare tid. Detta är första gången sedan 2006 som man tar sig till turneringen.  Sveriges VM-matcher kommer bli otroligt intressanta att titta på. Den svenska truppen till VM innehåller flera spännande namn. Man har en bra blandning mellan yngre och äldre spelare. Det ska bli väldigt intressant att se hur man klarar sig utan Zlatan Ibrahimovic.

Köpa nya landslagströjan – här kan du köpa Sveriges matchtröja 2018/2019

Köp Sveriges nya landslagströja Fotbolls VM 2018!

Tröjan har varit till försäljning och det är bäst att köpa nya landslagströjan online. Då får du den direkt hem i brevlådan. Och därefter ha på dig den när du vill. Sveriges nya bortatröja 2018/2019 finns på nätet. Nu kan man redan köpa  hos Unisportstore.se som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisportstore.se hittar du även allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

Sveriges landslagströjor pris – hemmatröja och bortatröja

Generellt känns priset för Sveriges landslagströjor väl tilltaget. Detta ifall man vill att många ska köpa de nya landslagströjorna. Detta så att fansen kan ta på sig tröjorna på matcherna.

För att köpa Sveriges matchtröja så får en vuxen betala 529 kr. För ett barnkit får man betala 599 kr vilket gäller för både bortatröjan eller hemmatröjan.

Sveriges landslagströjor billigt på nätet

Ifall du vill köpa Sveriges tröja billigt så rekommenderar vi att du besöker Unisportstore.se som är en av de billigare på nätet.

Allt om VM på Silly Season Sverige

Vill du veta mer om fotbolls-VM 2018? Hos Silly Season Sverige hittar du all information du behöver då vi tagit fram allt om turneringen. Allt från Spelschema och speldatum till TV-tider och avsparkstider finns att tillgå samtidigt som vi gör en djupdykning i gruppspelet med grupper och alla länders trupper. Letar du till exempel efter Sveriges VM-trupp eller Tysklands trupp till VM har du hittat helt rätt.

Många länder har redan nu tagit fram sina trupper. Allt från Sverige och Tyskland till Mexiko och Sydkorea är klart samtidigt som även guldfavoriterna Spanien, Brasilien, England och Argentina gått ut med de spelare som de kommer ta med sig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply