Sverige Portugal TV kanal: vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige Portugal TV kanal: vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige Portugal TV kanal: vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige Portugal TV kanal TV sändning och tid i Nations League!

Sverige Portugal TV kanal? Sverige Portugal vilken Kanal? Vilken kanal visar Sverige Portugal? Vilken kanal sänder Sverige Portugal? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Sverige-Portugal i Nations League på TV. Streama matchen live här =>

Matchen Sverige Portugal blir otroligt intressant. Sverige spelar återigen gruppspel i Nations League och nu ställs man mot Portugal på Jose Alvalade-stadion – kolla in oddsen hos LeoVegas och betsafe. Vem visar Sverige Portugal matchen? Streama matchen live här =>

Sverige Portugal TV kanal- vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige Portugal TV kanal? Vilka sänder Sverige Portugal matchen i Nations League på TV? När spelar Sverige Portugal i Europa? Vilka visar matchen mellan Sverige och Portugal i Nations League på TV? Streama matchen live här =>

Här hittar ni oddsen på matchen mellan Sverige och Portugal. Som vi ser är det gästerna som är ganska stora favoriter att få med sig de tre poängen hem till den iberiska halvön. Detta trots att Portugals storstjärna Cristiano Ronaldo inte är med efter att ha blivit smittad av coronaviruset.

1 X 2
Odds Portugal Sverige  1X2: 1,73 3,60 5,40
1X 12 2X
Odds Portugal Sverige  1X, 12 & X2 1,17 1,30 2,16
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,08 1,71
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,23 1,66

Sverige Portugal på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Efter att ha förlorat mot Kroatien i lördags är det nu dags för Sverige att ställas mot Portugal i en kamp om tre poäng. Denna match spelas i Lissabon på Jose Alvalade-stadion. Sverige har många bra namn i truppen så som Isak och Kulusevski. Nu återstår det att se om man kan ro på Portugal som är regerande EM-mästare. Matchen drar igång 20:45 men studion redan 20:00. Då laddas det upp med försnack, intervjuer och inslag om Sveriges nyckelmatch mot Portugal.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Sverige Portugal  och vem sänder Sverige Portugal? När det är Champions League är det Viasat som sitter på sändningsrättigheterna. Denna match är dock en del av Nations League. När det kommer till Nations League-kvalet kan det skifta om vem som visar matcherna. I detta fall är det TV4-Gruppen som har rättigheter till matchen.

Sverige Portugal TV kanal: vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige Portugal TV kanal –  vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sverige vs Portugal är ett stort möte som genom åren bjudit på många fina matcher. Senast man ställdes mot varandra var för drygt en månad sedan. Då vann Portugal. Om du vill spela på matchen finns de bästa oddsen hos spelbolagen Leo Vegas och betsafe. Det är klart vem som kommer att sända denna match. Det är TV4 och C More Play som erbjuder sändningen i Sverige.

Sverige Portugal – vilken kanal sänder Sverige Portugal TV sändning

Sverige har inte de mest kända namnen i truppen efter att många lagt skorna på hyllan. Man har dock ett ungt och spännande lag som skakat stornationer tidigare. Frågan är om man kommer lyckas göra det denna gång när det inte kommer finnas någr åskådare på läktaren.

Sverige Portugal TV kanal i Nations League

Då inga fans kan vara på plats kommer många att bänka sig hemma i tv-soffan när matchen spelas. Det finns ett stort allmänintresse i Sverige, speciellt när det är Portugal man möter.

Sverige Portugal förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Sverige har en viktig match framför sig och det återstår att se hur långt man kan gå i turneringen.

Sveriges startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Portugal startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Sverige-Portugal TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Har du i tankarna att lägga ett spel på Sverige Portugal? Unibet och betsafe är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband Sveriges matcher i Nations League. Inför Sveriges möte med Portugal finns det en hel del erbjudande, bland annat från Nordicbet  vill spela på Sverige Portugal =>

Om du vill betta på Sverige-Portugal eller någon annan match i Nations League eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus.

Sverige Portugal TV kanal: vilken kanal visar Sverige Portugal på TV?

Sändning och tid – 18:55

Vilken kanal visar Sverige mot Portugal? TV-tiden för Sverige-Portugal är på tisdag den 8 september och matchen börjar kl 20:45. Portugal Sverige sändning och speltid är kl. 20:45 och Sverige-Portugal-matchen sänds på TV4 och C More Play.

När spelas matchen?

Matchen mellan Sverige och Portugal spelas på onsdag den 14 oktober 2020 klockan 20:45.

Vart spelas Sverige-Portugal?

Sverige-Portugal-matchen spelas på Jose Alvalade-stadion i Lissabon.

Var sänds Sverige-Portugal?

Sverige Portugal på TV? Matchen kommer att visas på TV4 och C More Play. Sändningen startar 20:00.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Sverige-Portugal-biljetter? Det finns tyvärr inga biljetter att köpa till matchen. Det kommer inte att tillåtas några fans på stadion på grund av coronapandemin. Kolla även in Nations League spelschema.

You must be logged in to post a comment Login