Sverige Frankrike TV kanal: vilken kanal visar Sverige Frankrike på TV?

Sverige Frankrike TV kanal: vilken kanal visar Sverige Frankrike på TV?

Sverige Frankrike TV kanal: vilken kanal visar Sverige Frankrike på TV?

Sverige Frankrike TV kanal TV sändning och tid i Nations League!

Sverige Frankrike TV kanal? Sverige Frankrike vilken Kanal? Vilken kanal visar Sverige Frankrike? Vilken kanal sänder Sverige Frankrike? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Sverige-Frankrike i Nations League på TV. Streama matchen live här =>

Matchen Sverige Frankrike blir otroligt intressant. Sverige spelar återigen gruppspel i Nations League och nu ställs man mot Frankrike på Friends Arena – kolla in oddsen hos LeoVegas och betsafe. Vem visar Sverige Frankrike matchen? Streama matchen live här =>

Sverige Frankrike TV kanal- vilken kanal visar Sverige Frankrike på TV?

Sverige Frankrike TV kanal? Vilka sänder Sverige Frankrike matchen i Nations League på TV? När spelar Sverige Frankrike i Europa? Vilka visar matchen mellan Sverige och Frankrike i Nations League på TV? Streama matchen live här =>

Nedan hittar ni oddsen på Sveriges match mot Frankrike som är den första gruppspelsmatchen i Nations League. Ser vi till oddsen är det Frankrike som är stora favoriter. Man har dock haft en liten dipp efter sitt VM-guld och Sverige på hemmaplan är ingen lätt match.

1X2
Odds Sverige Frankrike  1X2:5,403,351,77
1X122X
Odds Sverige Frankrike  1X, 12 & X22,081,341,17
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):1,941,83
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:2,171,72

Sverige Frankrike på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Det är dags för Nations League för Sveriges del. Då man gjorde bra ifrån sig tidigare år har man nu flyttats upp och gruppen är långt ifrån lätt. Den första matchen är mot Frankrike som är regerande världsmästare. Senast Fransmännen var på plats på Friends Arena fick man dock åka hem med förlust i bagaget då Jimmy Durmaz och Ola Toivonen gjorde mål för Sverige. Nu är det dock en ny match som gäller och det återstår att se hur Sverige presterar i matchen som kommer att spelas inför tomma läktare.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Sverige Frankrike  och vem sänder Sverige Frankrike? När det är Champions League är det Viasat som sitter på sändningsrättigheterna. Denna match är dock en del av Nations League. När det kommer till Nations League-kvalet kan det skifta om vem som visar matcherna. I detta fall är det TV4-Gruppen som har rättigheter till matchen.

Sverige Frankrike TV kanal: vilken kanal visar Sverige Frankrike på TV?

Sverige Frankrike TV kanal –  vilken kanal visar Sverige Frankrike på TV?

Sverige vs Frankrike är ett stort möte som genom åren bjudit på många fina matcher. Sverige vann senast som fransmännen var på besök men frågan är om det kommer bli samma resultat denna gång eller om Frankrike tar revansch. Om du vill spela på matchen finns de bästa oddsen hos spelbolagen Leo Vegas och betsafe. Det är klart vem som kommer att sända denna match. Det är SportExpressen play som erbjuder sändningen i Sverige.

Sverige Frankrike – vilken kanal sänder Sverige Frankrike TV sändning

Sverige är inte lika starka under 2020 som man var under tidigare år. Många från det äldre gardet har lagt skorna på hyllan och även om många talangfulla spelare kommit in har man inte samma styrka och spel som tidigare. Man växer dock av stora matcher och Sverige kan säkerligen göra det svårt för fransmännen.

Sverige Frankrike TV kanal i Nations League

Då inga fans kan vara på plats kommer många att bänka sig hemma i tv-soffan när matchen spelas. Det finns ett stort allmänintresse i Sverige, speciellt när det är Frankrike man möter.

Sverige Frankrike förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Sverige har en viktig match framför sig och det återstår att se hur långt man kan gå i turneringen.

Sveriges startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Frankrike startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Sverige-Frankrike TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Har du i tankarna att lägga ett spel på Sverige Frankrike? Unibet och betsafe är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband Sveriges matcher i Nations League. Inför Sveriges möte med Frankrike finns det en hel del erbjudande, bland annat från Nordicbet  vill spela på Sverige Frankrike =>

Om du vill betta på Sverige-Frankrike eller någon annan match i Nations League eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus.

Sverige Frankrike TV kanal: vilken kanal visar Sverige Frankrike på TV?

Sändning och tid – 18:55

Vilken kanal visar Sverige mot Frankrike? TV-tiden för Sverige-Frankrike är på lördag den 5 september och matchen börjar kl 20:45. Frankrike Sverige sändning och speltid är kl. 20:45 och Sverige-Frankrike-matchen sänds på TV4 och C More Play.

När spelas matchen?

Matchen mellan Sverige och Frankrike spelas på lördag den 5 september 2020 klockan 20:45.

Vart spelas Sverige-Frankrike?

Sverige-Frankrike-matchen spelas på Friends Arena i Stockholm.

Var sänds Sverige-Frankrike?

Sverige Frankrike på TV? Matchen kommer att visas på TV4 och C More Play. Sändningen startar 20:00.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Sverige-Frankrike-biljetter? Det finns tyvärr inga biljetter att köpa till matchen. Det kommer inte att tillåtas några fans på stadion på grund av coronapandemin. Kolla även in Nations League spelschema.

You must be logged in to post a comment Login