Sverige Australien TV kanal: vilken kanal visar Sverige Australien i OS på TV?

Sverige Australien TV kanal: vilken kanal visar Sverige Australien i OS på TV?

Sverige Australien TV kanal- vilken kanal visar Sverige Australien i OS på TV?

Sverige Australien TV kanal TV sändning och tid i OS semifinal!

Sverige Australien TV kanal? Sverige Australien vilken Kanal? Vilken kanal visar Sverige Australien? Vilken kanal sänder Sverige Australien? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Sverige-Australien i OS semifinal på TV. Det är nu det gäller. Ska Sverige ta sig vidare till final i OS-fotbollen? Efter att ha gått igenom turneringen med fyra segrar på fyra matcher ställs man nu återigen mot Australien i en kamp om en finalplats. De båda lagen ställdes mot varandra för drygt en vecka sedan, då vann svenskorna med 4-2. Återigen är det Blågult som är favoriter till att gå vinnande ur matchen men man vet aldrig vad som händer i en semifinal. Matchen spelas måndagen den 2 augusti och vi håller tummarna för att det ännu en gång ska bli svensk framgång i fotbollens OS för damerna. Streama matchen live här =>

Vi på Silly Season Sverige har nu tagit fram odds på matchen. De kommer från de största spelbolagen och vi har valt att ta med de mest populära marknaderna. Unibet, bet365 och LeoVegas är de spelbolag som har högst odds på matchen mellan Sverige och Australien.

1 X 2
Odds Australien Sverige 1X2: 5,00 3,85 1,70
1X 12 2X
Odds Australien Sverige 1X, 12 & X2 1,14 1,26 2,08
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Lag som går vidare Australien Sverige
3,45 1,30
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,57 2,28
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,60 2,25

Sverige Australien på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Det svenska damlandslaget i fotboll är ett av de bästa i världen och det brukar gå väldigt bra för de när spelar i de stora mästerskapen. Denna gång har man tagit sig till semifinal och är favoriter att ta sig till final. Det är dock en match mot Australien som står härnäst på schemat för svenskorna. De båda lagen ställdes mot varandra redan i gruppspelet. Då vann Sverige med 4-2 efter att Hedvig Lindahl rättat en straff vid ställningen 3-2. Nu, drygt en vecka senare, är det dags på nytt men denna gång slåss de båda om en finalplats.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Sverige Australien och vem sänder Sverige Australien? När det är OS semifinal är det Discovery Plus som sitter på sändningsrättigheterna till samtliga sporter, grenar och matcher under sommarspelen i Tokyo. Det är där samtliga sändningar varit under de senaste dagarna och när Sverige på nytt ställs mot Australien i en semifinal är det inget undantag. Denna match kommer att visas på flertalen ställen vilket innebär att det kommer vara ganska lätt att följa svenskorna i jakten på en finalplats.

Sverige Australien TV kanal

Sverige Australien TV kanal –  vilken kanal visar Sverige Australien på TV?

Sverige mot Australien i OS semifinal är nästa utmaning för Blågult. Man har ett väldigt bra lag, både individuellt och gruppmässigt, något som skinit genom hela turneringen. Nu sätts man på prov med en ny match mot Australien. Den första matchen som slutade 4-2 må ha sett ut som en lätt vinst. Det var dock inte fallet då Australien kunde kvitterat på straff till 3-3, målvakten Hedvig Lindahl räddade dock Sverige. Det är oklart vem det blir som Sverige får möte i en eventuell final men först måste man ta sig dit genom en vinst mot Australien.

Sverige Australien – vilken kanal sänder Sverige Australien TV sändning

Sverige brukar gå väldigt bra när det kommer till sommarspelen i fotboll och denna gång är inget undantag. Svenskorna är endast 90 minuter från en final, men först ska man spela mot Australien. Man möttes även i gruppspelet där Sverige vann med 4-2. Nu är Australien ute efter revansch och det gäller för Sverige att gå ut till hundra procent för att få med sig en seger.

Sverige Australien TV kanal i OS semifinal

De svenska fotbollsdamerna går ofta långt när det kommer till OS och denna gång är inget undantag. Nu är man storfavoriter att ta sig till final. Semifinalen mot Australien kommer dock först och det blir ingen lätt match för svenskorna när man gå in i jakten på en final.

Sverige Australien förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Det återstår att se vilka spelare det blir som går in på Saitama Stadium på måndag.

Sverige startelva i senaste OS-matchen

UPPDATERAS

Australiens startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Sverige-Australien TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Går du i tankarna att spela på semifinalen mellan Sverige och Australien? Unibet och betsafe är två av spelbolagen som brukar erbjuda bra odds på svenska lag och framför allt när det kommer till mästerskap och sommarspelen. Det går även att hitta odds från Nordicbet om du vill spela på Sverige Australien =>

Om du vill betta på Sverige-Australien eller någon annan match i OS semifinal eller Allsvenskan så kan du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

vilken kanal visar Sverige Australien

Sändning och tid – 13:00

Vilken kanal visar Sverige mot Australien? TV-tiden för Sverige-Australien är på måndag den 2 augusti och matchen börjar kl 13:00 svensk tid. Sverige vs Australien sändning och speltid är kl. 13:00. Det är Discovery Plus som visar denna semifinal.

När spelas matchen?

Matchen mellan Sverige och Australien spelas på måndag den 2 augusti 2021 klockan 13:00.

Vart spelas Sverige-Australien?

Sverige-Australien-matchen spelas på Saitama Stadium i Tokyo, Japan.

Var sänds Sverige-Australien?

Sverige Australien på TV? Det är klart vem det blir som visar denna match. Det blir är Kanal 5 som visar matchen samtidigt som du kan streama den hos Discovery Plus.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Sverige-Australien-biljetter? Du kan läsa mer om biljetter till matchen på spelens officiella hemsida.

Mer om spelen hos Silly Season

Om du vill läsa mer om Sommarspelen finns det en hel del att tillgå. All information om odds på OS Fotboll och datum och tv-tider OS fotboll samt OS fotboll resultat hittar du hos oss.

You must be logged in to post a comment Login