Svenskt Travderby 2023 live stream

Svenskt Travderby 2018 live stream

Svenskt Travderby live stream gratis? Så kan du streama Svensk Travderby live online!

Streama Svenskt Travderby stream gratis? Det är dags för ett av årets klart största evenemang inom hästsporten i Sverige, och då vill många leta efter en Svenskt Travderby live stream. Förutom det ska vi på Silly Season Sverige se till att gå igenom lite med det här. För när det gäller att streama Svenskt Travderby så är det något som du kommer kunna göra utan större problem. Se allt från Svenskt Travderby här =>

Svenskt Travderby stream

Så gör du för att streama Svensk Travderby live stream online!

För vi vet det finns många som vill se Svenskt Travderby i Malmö 2023. Det är ju på klassiska Jägersro i den skånska staden som skådespelet kommer att utspelas på. Det här är ju en av de största händelserna för alla travälskare, så just därför är det ju samtidigt något som många vill njuta av.

Och kan du inte vara på plats för att se på Svenskt Travderby 2023 så behöver du inte oroa dig alls. Vi ska hjälpa er med att gå igenom allt som ni behöver föra inför turneringen, samt hur en ska lösa en live stream framför allt.

Gå inte miste om Svenskt Travderby i Malmö på söndag den 3 september 2023!

Lås oss fortsätta lite med just Svenskt Travderby live stream, något som många förstås vill titta lite extra på. Det är ju alltså en stor händelse inom svensk idrott, och det är något som många kommer att bänka sig för. Men alla kommer förstås inte att kunna vara på plats för att följa det här travderbyt.

Då får en göra det bästa av situationen, och streama Svenskt Travderby 2023 istället. Välj att till exempel streama det hela med C More. För när det gäller att se svensk trav på nätet så är det via C More du ska använda dig av. Se Svenskt Travderby här =>

Streama Svenskt Travderby live online

C More bjuder på mycket sport från Sverige. Inte minst bra hockey och fotboll. Men det är förstås även möjligt att titta på lite andra saker. Inte minst så gäller det ju att en kan hitta en Svenskt Travderby stream där. För er som inte vill se Svenskt Travderby på TV eller helt enkelt inte kan så fungerar ju streams alldeles utmärkt.

Du kommer att kunna se på den här tillställningen utan några som helst problem.

Så fixar du Svenskt Travderby live stream – steg för steg!

Vad måste du göras för att fixa en Svenskt Travderby live stream till dig, och kanske dina vänner? Som sagt är det inget svårt, och vi ska förklara här.

  • Fyll i dina uppgifter och registrera dig hos C More.
  • Välj nu det abonnemang* som passar dig bäst.
  • Betala och börja titta direkt på den sport som du vill!

*Det finns två abonnemang att välja mellan. Det första alternativet kostar 139 kronor i månaden. Nu måste du dock se all reklam. Men med det andra alternativet, för 199 kr per månad, så slipper du all reklam. Oavsett vad du väljer så får du dock samma typ av utbud av sport.

Starttider för Svenskt Travderbyt 2023

Hur startar hästarna i Svenskt Travderby? Det här är något som vi så klart vill hålla koll på. Det är totalt tolv stycken kuskar, tillsammans med sina hästar, som har kvalat sig in. Hur kommer det att gå för dem? Och hur startar de? Det ska vi kolla på här. Svenskt Travderby stream här =>

Startplats Häst Tränare
1 Chianti Björn Goop
2 Trenscendence Robert Bergh
3 Mellby Fire Timo Nurmos
4 Son of God Daniel Redén
5 Who’s Who Pasi Aikio
6 Spickleback Face Robert Bergh
7 The Bucket List F Helena Burman
8 SpeedyFace Lutfi Kolgjini
9 Output Pressure Stefan Melander
10 Bo C Bo E Nilsson
11 Peakadilly Steen Juul
12 Alcoy Peter Untersteiner

Här kan ni se hur de tolv hästarna kommer starta. Det innebär att det bara är fritt fram att titta på de hästarna, och deras tränare, när de ska springa ut, och framför allt på vilket startnummer de har. Håll gärna koll på Björn Goops Chianti, en som absolut kan springa bra i Malmö söndag den 3 september. Letar du efter mer starttider och resultat Svenskt Travderby så kan du hitta det här.

Stream Svenskt Travderby

Bästa oddsen på Svenskt Travderby i Malmö

Förutom en Svenskt Travderby live stream så vore det ju bra att hålla koll på lite annat. Till exempel som odds på travet. Vi sa ju förut att Björn Goop och hans Chianti är en av favoriterna till att springa hem racet. Men hur ser det egentligen ut med favoritskapet?

Jo, faktum är ju faktiskt som så att den enda riktigt stora favoriten är Pasi Aikios Who’s Who är den enda stora favoriten som klarade trycket i kvalet. Det medan till exempel Very Kronos samt Kriterivinnare Villiam både galopperade ut sig direkt.

Därför kan det här komma att bli ett väldigt intressant lopp. Kommer det bli lite att kunna tippa rätt. Eller? Låt oss titta på oddsen först.

Svenskt Travderby 2023 odds

Häst Odds att vinna Odds topp 3
Chianti 7,00 1,80
Trenscendence 8,50 2,60
Mellby Fire 11,00 3,05
Son of God 17,50 3.85
Who’s Who 1,95 1,40
Spickleback Face 33,00 4,85
The Bucket List F 12,50 3,25
SpeedyFace 100,00 12,50
Output Pressure 16,00 3,75
Bo C 60,00 7,75
Peakadilly 100,00 12,50
Alcoy 22,00 4,65

Som vi nu kunde läsa oss till så finns det alltså en egentligen en storfavorit, och det är Who’s Who. Men hästar som Chianti, Trenscendence och kanske även Output Pressure samt Son of God har alla goda chanser att sluta på helt okej placeringar. Kanske kan de rent av vinna det hela? Det är ju inte ovanligt med skrällar inom travets värld. Lägg ditt spel på Svenskt Travderby här =>

Svenskt Travderby live stream

Vad vinner kuskarna på Svenskt Travderby 2023? Det får vinnaren i Svenskt Travderby 2023!

Vi ska titta lite på prispengar Svenskt Travderby. Det handlar faktiskt om rätt så fina pengar här. För den som vinner kommer att bli flera miljoner rikare. Men det är inte heller bara ettan som kommer att få njuta av det här. Låt oss visa lite mer i den här listan. Här kommer ni kunna se vad varje tränare får ut i rena prispengar för det här loppet.

Placering Vinstsumma i kronor
1 2 000 0o0
2 1 000 000
3 500 000
4 250 000
5 170 000
6 100 000

Så hälften av de som är med kommer alltså att vinna ett pris. Tänk på att det här bara är en ren summa av prispengar för placering i Svenskt Travderby. Det räknar inte med de bonusar för annat som kan tillkomma. Om du vill läsa mer om Svenskt Travderby så kan du göra det på Jägeros hemsida här.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply