Superodds Sverige Turkiet: få förhöjt odds på Sverige – 100 gånger pengarna!

Superodds Sverige Turkiet förhöjt odds – få 100 gånger pengarna på Sverige!

Superodds Sverige Turkiet förhöjt odds? Äntligen är det dags för en tävlingslandskamp igen. Det är Sverige som ställs mot Turkiet i den nya turneringen UEFA Nations League. Detta är Sveriges tredje match i turneringen och den spelas i Turkiet. UEFA har valt att ersätta träningsmatcher med denna turneringen och det återstår att se hur det går.

Superodds på Sverige mot Turkiet (2): ––– – omsättningsfritt
Superodds på Sverige mot Turkiet (2): 100,00

betfair och LeoVegas har unika odds erbjudanden och kampanjer där du kan få 100,00 => i odds på att Sverige vinner matchen över Turkiet. Det bästa av allt är att det är utan omsättningskrav, i alla fall hos LeoVegas.

Superodds Sverige Turkiet förhöjt odds

Superodds Sverige Turkiet & odds tips erbjudanden

Här är de mest populära oddsen när det kommer till att spela på Sverige mot Turkiet. Det finns allt från 1X2 till BLGM och över/under-spel. Det finns även två erbjudanden där du kan spela till förhöjt odds.

1X2
Odds Turkiet Sverige 1X2:2,403,203,25
Förhöjt odds LeoVegas 1X2:–––
 ––– 
Förhöjt odds Betfair 1X2:
  100.00
    
1X122X
Odds Sverige Turkiet 1X, 12 & X21.371.371.60
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):1.971.80
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:2.351.60

Så får du 100.00 i odds på Sverige!

När du spelar till ett förhöjt oddssuperodds eller förbättrat odds som det också kallas är det väldigt lätt att ta del av bonusen. Det enda du behöver göra är att registrera dig hos antingen LeoVegas (omsättningsfritt) eller betfair, två spelbolag som erbjuder förhöjt odds på detta möte om Sverige vinner.

100.00 pengarna hos betfair? Du får alltså spela på svensk seger mot Turkiet och göra det till 10 gånger pengarna. Det enda du behöver göra är att registrera dig via denna länk och skriva in bonuskoden ZFBMGL. Därefter kan du spela på Blågult mot Turkiet.

10.00 pengarna hos LeoVegas omsättningsfritt? Vill du spela på matchen hos LeoVegas kan du göra det omsättningsfritt. Det betyder att du inte behöver omsätt vinsten om du vinner. Oddset är även här 10.00 men med klart bättre villkor.

Superodds Sverige Turkiet förhöjt odds: vinn direkt med LeoVegas och betfair

De pengarna som du vinner är nu dina. Men det finns ändå några bra saker att tänka på vad det gäller vårt odds speltips. Och det är det ibland finns en lägsta eller högstanivå för hur mycket man får spela för.

Superodds Sverige Turkiet och andra odds tips

För er som också vill se Sverige Turkiet live stream så går det ju att göra här. Hos oss hittar du även all info om Sverige Turkiet TV Kanal och Sverige Turkiet Vilken Kanal. Något som också går att göra med varje VM-match. Det finns ju också ett speltips för Sverige Turkiet här. Skulle du med andra ord vilja ta chansen att vinna pengar på matchen, eller bara se den, så kan vi på Silly Season Sverige hjälpa till. För att läsa mer om Sveriges landslag får du bland annat att läsa om det på SvFFs hemsida här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply