Superodds Malmö FF Vidi FC: få förhöjt odds på MFF – 7 gånger pengarna!

Superodds Malmö FF Vidi FC: få förhöjt odds på MFF - 7 gånger pengarna!

Superodds Malmö FF Vidi FC förhöjt odds – få 7 gånger pengarna på MFF!

Superodds Malmö FF Vidi förhöjt odds? Superodds Malmö FF Vidi FC förhöjt odds? Malmö FF har nu tagit sig vidare till den tredje kvalomgången i Champions League. Det är nu man ställs mot ungerska och frågan är om man kan ta sig vidare till playoff? En vinst i detta dubbelmöte skulle göra att Malmö FF är garanterade ett gruppspel i Europa. En vinst i playoff tar laget till CL. En förlust gör att man får spel i Europa League till hösten.

Super odds på Malmö FF mot Vidi FC (2):  7,00

Malmö FF kommer till denna matcher med ett stort självförtroende. Den inledande våren var ett fiasko för det skånska storlaget och efter att ha bytt tränare till Uwe Rösler har det gått väldigt bra. MFF har inte förlorat på de sju matcher man spelat under tysken. Nu är man storfavoriter till att ta sig vidare till playoff till Champions League. Frågan är om man kommer klara det eller inte.

Superodds Malmö FF Vidi förhöjt odds

betfair har unika odds-erbjudande och kampanjer där du kan få 7,00=> i odds på Malmö FF mot FC Vidi.

Superodds Malmö FF Vidi FC: få förhöjt odds på MFF - 7 gånger pengarna!

Superodds Malmö FF Vidi FC & odds tips erbjudanden

Nedan hinner ni oddsen på matchen mellan Malmö FF och Vidi FC. Det är MFF som börjat på hemmaplan och som ni ser är Di himmelsblå storfavoriter enligt oddsen. Det går även att spela till förhöjt odds på vinst för MFF.

Odds Malmö FF vs Vidi odds tips 1X2Malmö FF (1)Oavgjort (X)Vidi (2)
Malmö FF Vidi FC odds (1X2):1.364.009.50
Förhöjt odds på matchen:7.00
1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
1X122X
Malmö FF Vidi FC (1X, 12, 2X)1.021.212.88
Malmö FF Vidi FC odds målJA NEJ
Odds båda lagen gör mål:2.181.62
Odds Över/Under 2,5 mål:Ö 2,5 mål U 2,5 mål
1.981.78

Malmö FF Vidi förhöjt odds

Gör så här för att tippa få 7 gånger pengarna på MFF-seger!

Ett förhöjt odds eller superodds där man kan vinna mer pengar är alltid intressant. Betfair är ett av världens största spelbolag och under Champions League har man väldigt höga odds på utvalda matcher. Nästa match är den mellan Malmö FF och Vidi (före detta Videoton. De båda lagen behöver ett bra resultat inför returen. Det är dock MFF som är storfavoriter och bör vinna hemmamatchen ganska säkert.

Du får alltså spela på Malmö-seger mot Vidi FC och göra det till 7 gånger pengarna. Det enda du behöver göra är att registrera dig via denna länk och skriva in bonuskoden ZFBMEB. Därefter kan du spela på MFF mot Vidi FC. Det här är ju ett av väldigt många bra odds erbjudande i Allsvenskan 2018.

Superodds Malmö FF Vidi förhöjt odds

Superodds Malmö FF Vidi FC förhöjt odds: vinn direkt med betfair

Skulle Malmö FF vinna denna match blir det trippel lycka. Då vinner man matchen, får med sig ett bra resultat till returen samtidigt som du vinner på dina höga odds.

De pengarna som du vinner är nu dina. Men det finns ändå några bra saker att tänka på vad det gäller vårt Champions League odds speltips. Och det är att bara upp till 50 kr av din insats kommer att räknas på betet.

Superodds Malmö FF Vidi FC och andra odds tips

Silly Season Sverige hittar du allt angående MFF i Champions League. Är du på jakt efter Malmö FF Vidi FC TV kanal och Malmö FF Vidi FC Vilken kanal har du kommit helt rätt. Hos oss hittar du allt angående matchen oavsett om det handlar om TV eller Malmö FF Vidi FC stream och livestream. Skulle du med andra ord vilja ta chansen att vinna pengar på matchen, eller bara se den, så kan vi på Silly Season Sverige hjälpa till. För att läsa mer om Champions League får det bland annat att läsa på UEFA hemsida här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply