Superodds Gustafsson Jones: få förhöjt odds på The Mauler – 50-100 gånger pengarna!

Superodds Gustafsson Jones: få förhöjt odds på The Mauler - 50-100 gånger pengarna!

Superodds Gustafsson Jones förhöjt odds – få 100 gånger pengarna på Sverige!

Superodds Gustafsson Jones förhöjt odds? Efter en lång tids längtan kommer vi tillsut att få se Alexander Gustafsson gå en match igen i UFC. Efter att den förra fighten blivit inställd kommer Mauler nu tillslut att gå en match. Gustafsson är ute efter revansch och nu ställs han mot Jon Jones. Det hela går av stapeln under natten mot den 30 december och det är i UFC:n Mecka T-Mobile Arena som det hela hålls. Arenan ligger i Las Vegas och bettingbolagen är tidigt ute med erbjudanden.

Superodds på Jones mot Gustafsson (1): 50,00
Superodds på Gustafsson mot Jones (2): 100,00

betfair och LeoVegas har unika odds erbjudanden och kampanjer där du kan få 100,00 => i odds på att Gustafsson vinner matchen över Jones. Du kan även spela på att Jones vinner. Detta till 50,00 =>.

Superodds Gustafsson Jones förhöjt odds

Superodds Gustafsson Jones & odds tips erbjudanden

Här är de mest populära oddsen när det kommer till att spela på Gustafsson mot Jones. Vi har samlat ihop odds från de största bettingbolagen. Det finns även två erbjudanden där du kan spela till förhöjt odds på denna UFC-match.

Speltips Jones vs Gustafsson odds:JonesGustafsson
Odds Gustafsson vinner, omsättningsfritt:
Odds Gustafsson vinner, omsättningskrav:50,00100,00
Odds tips Gustafsson vs Jones:
Gustafsson vs Jones odds Unibet:1,60
2,35
Gustafsson vs Jones odds bet365:1,36
3,25
Gustafsson vs Jones odds betfair:1,36
3,00
Gustafsson vs Jones odds LeoVegas:1,32
3,40
Gustafsson vs Jones odds Mobilebet:1,36
3,05
Gustafsson vs Jones odds ComeOn:1,36
3,05
Gustafsson vs Jones odds betsafe:1,32
3,35
Se fighten live här =>

Så får du 100.00 i odds på The Mauler!

När du spelar till ett förhöjt oddssuperodds eller förbättrat odds som det också kallas är det väldigt lätt att ta del av bonusen. Det enda du behöver göra är att registrera dig hos betfair.

100.00 pengarna hos betfair? Du får alltså spela på Gustafsson-seger mot Jones och göra det till 10 gånger pengarna. Det enda du behöver göra är att registrera dig via denna länk och skriva in bonuskoden ZSAM44. Därefter kan du spela på The Mauler mot Jon Jones.

Superodds Gustafsson Jones förhöjt odds: vinn direkt med betfair

De pengarna som du vinner är nu dina. Men det finns ändå några bra saker att tänka på vad det gäller vårt odds speltips. Och det är det ibland finns en lägsta eller högstanivå för hur mycket man får spela för.

Superodds Gustafsson Jones och andra odds tips

För er som också vill se Gustafsson Jones live stream så går det ju att göra här. Hos oss hittar du även all info om Gustafsson Jones TV Kanal och Gustafsson Jones Vilken Kanal. På Silly Season Sverige hittar du även allt om TV tider och fight card för UFC 232 som går av stapeln under natten mot 30 december. Du hittar även speltips UFC 232 och betting tips Gustafsson vs Jones.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply