Superodds Golovkin Alvarez: få förhöjt odds supermötet – upp till 14 i odds!

Superodds Golovkin Alvarez- få förhöjt odds supermötet - upp till 14 i odds!

Superodds Golovkin Alvarez förhöjt odds – få upp till 14.00 i odds!

Superodds Golovkin Alvarez förhöjt odds? Det är dags för en av de hetaste boxningsmatcherna under 2018. Efter att inte ha sett allt för många tillställningar är det nu dags för Golovkin mot Alvarez i T-Mobile Arena i Las Vegas. De båda ställdes mot varandra i mitten av september förra året och då blev det oavgjort. Nu är det dags för en returmatch mellan de båda.

Superodds på Golovkin mot Alvarez (2): 8,00
Superodds på Alvarez mot Golovkin (2):
14,00

Det är ryssen som är favorit hos spelbolagen men i boxning kan allt hända. Ett enda slag kan göra att den andra vinner och därför kan det vara värt att lägga en peng på både fightersen.

Det finns flera spelbolag som erbjuder väldigt bra odds på matchen. Det är framför allt betfair och Betsafe som erbjuder de högsta oddsen och de båda har även schyssta bonusar.

Superodds Alvarez Golovkin- få förhöjt odds supermötet - upp till 14 i odds!

Superodds Golovkin Alvarez & odds tips erbjudanden

Nedan hinner ni de mesta populära oddsen för när det kommer till mötet mellan Golovkin och Alvarez. Det är den förstnämnda som är favorit men det är inte speciellt mycket som skiljer mellan de båda.

1 X 2
Odds Golovkin Alvarez 1X2: 1,65 19,00 2,30
Förhöjt odds Betfair 1X2:
8,00
  14,00 
       
Över 11,5 Under 11,5
Antal ronder i matchen 1.38 2.95
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Matchen går tiden ut 1.40 2.85

Superodds Golovkin Alvarez

Så får du förhöjt odds på Golovkin (8.00) och Alvarez (14.00)

När du spelar till ett förhöjt oddssuperodds eller förbättrat odds som det också kallas är det väldigt lätt att ta del av bonusen. Det enda du behöver göra är att registrera dig hosbetfair som erbjuder förhöjda odds på denna superfight som avgörs i helgen.

8.00/14.00 i odds hos betfair? Vill du spela på att antingen GGG eller Canelo vinner matchen kan du som ny kund göra det till kraftigt förhöjda odds. Det enda du behöver göra är att registrera dig via denna länk och skriva in bonuskoden ZSAM38. Därefter kan du lägga ditt spel på vem av de två du tror vinner.

Superodds Golovkin Alvarez förhöjt odds: vinn direkt med LeoVegas och betfair

De pengarna som du vinner är nu dina. Men det finns ändå några bra saker att tänka på vad det gäller vårt odds speltips. Och det är det ibland finns en lägsta eller högstanivå för hur mycket man får spela för.

Superodds Golovkin Alvarez och andra odds tips

Är du på jakt efter Golovkin Alvarez live stream så hittar du allt på Silly Season Sverige. Hos oss hittar du även all info om Golovkin Alvarez TV Kanal och Golovkin Alvarez Vilken Kanal. Du kan se de största boxningsmatcherna på ett och samma ställe. Skulle du vilja ta chansen att vinna pengar på matchen, eller bara se den, så kan vi på Silly Season Sverige hjälpa till. För att läsa mer om boxning får du bland annat att läsa om det på WBAs hemsida här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply