bet365
bet365

US Masters stream gratis? Så kan du streama US Masters live streaming online i Sverige!

US Masters stream gratis? Så kan du streama US Masters live streaming online i Sverige!

Streama US Masters stream live online

US Masters stream? Streama US Masters live streaming gratis online! Streama US Masters live stream online här => Går det att streama US Masters i Georgia, USA gratis online? Är det möjligt att streama US Masters live stream gratis online? Nja, naturligtvis finns det inte så många alternativ att streama US Masters stream gratis online utöver några av de klassiska alternativen. Så vart kan man streama US Masters gratis?

Ifall man vill streama US Masters stream i Georgia, USA gratis på nätet, datorn och mobilen så kan man göra det via discovery+ golfs streamingtjänst, då man får obegränsad tillgång till golfmaterial dygnet runt och på alla tänkbara apparater så som mobilen, datorn och surfplattan. Det är enkelt, lätt och smidigt.

Vem vinner Masters golf? The Masters Tournament, eller enbart US Masters, vilket den också kallas, är årets första majors-turnering som kommer att inleda golf-året 2023 på bästa sätt! Det är den första riktigt stora turneringen på året och markerar inledningen på Major-säsongen. Turneringen spelas i Georgia, USA och all action kommer att ske på den anrika golfbanan Augusta National Golf Club.

Turneringen spelas mellan den 6-9 april 2023. Det är Kanal 9 och discovery+ golf som har sändningsrättigheterna för den enorma golf-turneringen och de kommer att kunna erbjuda det mesta för majors-turneringen. Håll koll på alla hål här! =>

Streama US Masters live stream online

Okej, men kan man streama US Masters i Georgia, USA gratis online? Nja, om man inte vill ta till fulstream finns det inte mycket att göra, och det är ingenting vi rekommenderar. Du kan annars alltid se US Masters turneringen via Kanal 9 eller deras streamingtjänsten discovery+ streamingtjänst.

Varför vill någon förstöra hela upplevelsen när man till en ganska billig peng kan få se allt från US Masters till bästa möjliga kvalitet direkt på din Apple-TV, datorn, Ipaden och mobilen i sommarstugan, villan eller någon annanstans där man inte har tillgång till vanlig TV med discovery+ golf. Sedan kan man även gå tillbaka och se tävlingar som tagit plats under natten m.m.

US Masters stream gratis online - Streama US Masters live streaming gratis online!

US Masters stream & odds US Masters herrar

Vem vinner US Masters? US Masters odds? Det gäller inte enbart att ha koll på TV-tiderna när man skall kolla golf, utan det är även viktigt att veta hur oddsen ser ut. Det gör det hela mer spännande och man känner sig som tittare mer insatt i turneringen och som en del av spelet nästan.

Spelbolagen har sagt sitt och det ser ut som att förra årets vinnare Scottie Scheffler (7,50) eller Rory McIlroy (7,50) som alla tror kommer att ta hem segern, med Jon Rahm (10,00) och Patrick Cantlay (15,00) som utmanar tätt efter hack i häl. Därutöver är svensken Alex Norén (151,00) och superstjärnan Tiger Woods (71,00) med i leken i år och kan skaka om det hela.

Odds US Masters 2023 Vinnarodds
Rory McIlroy 7,50
Scottie Scheffler 7,50
Jon Rahm 10,00
Patrick Cantlay 15,00
Jordan Spieth 17,00
Justin Thomas 21,00
Tony Finau 23,00
Xander Schauffele 23,00
Max Homa 26,00
Collin Morikawa 26,00
Cameron Smith 26,00
Jason Day 29,00
Dustin Johnson 29,00
Young Cameron 29,00
Viktor Hovland 34,00
Brooks Koepka
34,00
Tiger Woods
71,00
Alex Norén
151,00

Oddsen uppdaterades senast: 2023-03-30. Se fler och uppdaterade odds här! =>

US Masters vinnarodds? Förra årets segrare Scottie Scheffler (7,50) och Rory McIlroy (7,50) deltar i år och borde ha hyfsad chans att ta hem detta. Därutöver är Jon Rahm (10,00), Justin Thomas (21,00), Cameron Smith (26,00) och Dustin Johnson (29,00) några andra favoriter som kommer att ställa upp i Georgia för att spela om sin ära och chansen att vinna stora summor pengar, och det är dem som spelbolagen tror har allra bäst chans att generera en vinst. Varken Alex Norén (151,00) eller Tiger Woods (71,00) tillhör årets favorit till att hem detta.

Streama US Masters live stream online: se på TV hos discovery+ golf

Här ser du samtliga matcher i US Masters turneringen som du kan ta del av från Georgia, USA. Tävlingen kommer att ta plats på den anrika golfbanan Augusta National Golf Club. På discovery+ golf kan man följa hela spänningen genom den långa och fullspäckade golf-helgen! Det är bara att tugga sig igenom alla golftimmarna, och så länge man inte somnar i soffan finns det allting något att se.

Streama US Masters live stream på TV: discovery+ golf

Nu kan man US Masters turneringen live streaming på nätet direkt på dator, mobil, Ipad och smart-TV. TV-tiderna för US Masters turnering live stream är mitt på dagen och under kvällen på discovery+ golf, och är mycket rimliga tider för att kunna följa golfen utan att behöva rubba sömnen.

Det som är riktigt bra är att du kan spola tillbaka och se allt ifall du inte är en nattuggla och håller dig vaken dygnet runt för att se allt från US Masters 2023.

Ifall du intresserade av all US Masters så hittar mer detaljer på om US Masters TV-sändning och US Masters TV-rättigheter och TV tider US Masters. Det kan också vara intressant att hålla koll på oddsen för US Masters. Håll koll på alla hål här! =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365