bet365

Se OS utomlands? Så kan du titta på OS utomlands på svensk TV!

Se OS utomlands Så kan du titta på OS utomlands!

Se OS 2024 utomlands? Så gör du för att se OS utomlands på svensk TV!

Titta på OS utomlands? Kan man se OS utomlands? Kan man streama OS utomlands? Så här kan du streama och titta på OS 2024 utomlands i sommar. Följ och spela live på OS =>

Sedan vet vi att det är Discovery Networks Sweden som har TV-rättigheterna till OS 2024 i Sverige. De kommer att sända OS på deras egna kanaler Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport. De flesta har dessa kanaler gratis i sitt TV-utbud. Något som är bra att veta är att du även kan titta på OS 2024 stream genom bland annat discovery+.

I Sverige finns många alternativ att titta på OS på TV. Däremot kan det bli lite krångligt när man vill se OS utomlands. Just nu befinner sig många svenskar utomlands då de har semester under somrarna, och några har det tidigt. För vissa av utlandssvenskarna så kommer det här alltså att betyda att de riskerar att missa OS 2024. Men vem vill göra det? Så för er som inte vill missa OS 2024 i Japan, trots att ni inte kommer att vara i Sverige, så ska vi här hjälpa till med hur det fungerar att se på OS 2024 utomlands.

Titta på direktsänd sport live online!

Hur kan jag se OS utomlands? Kan jag se OS 2024 på svensk TV utomlands?

Jag bor utanför Sverige, men skulle vilja se OS 2024 utomlands på svensk TV online. Är det möjligt? Hur gör jag det? Sommar-OS 2024 arrangerades i Paris i Frankrike i Juli 2024. Sommarsportfans har väntat på detta sedan sommarspelen i Tokyo 2020, men nu är väntan äntligen över. Den svenska truppen är förhoppningsvis redo, men vad kan du göra om du vill se livesändningarna från sommar-OS på svensk TV utanför Sverige?

Om du försöker se liveströmningen i Sverige så är det inga problem. Discovery Networks Sweden äger sändningsrättigheterna i Sverige och kommer att sända evenemanget på sina egna kanaler (Kanal 5, Eurosport, Kanal 9). De har också en onlineplattform där du kan strömma alla händelser från sommar-OS live. Men om du försöker att strömma evenemanget utomlands får du ett felmeddelande som säger att sändningen endast är tillgänglig i Sverige. Vad kan du göra åt det?

Hur kan man titta på sommar-OS på svensk TV? Kan jag se OS 2024 på svensk TV utomlands?

För att kunna se sommar-OS online på svensk TV måste du få dem att tro att du befinner dig i Sverige. Bästa sättet att göra det är med hjälp av en VPN-tjänst. Men alla VPN-tjänster fungerar inte. Vi har testat den själva och vi vet att tjänsterna från ExpressVPN fungerar.

ExpressVPN har en 30 dagars full pengarna tillbaka-garanti. Om du provar och det inte fungerar, eller om du inte gillar tjänsten, säg bara till dem så får du tillbaka dina pengar.

Gör följande om du vill se OS 2024 utomlands med ExpressVPN:

Om du försöker besöka den svenska Eurosportplayers webbplats utomlands kommer du alltid att riktas till din lokala Eurosportspelare istället för den svenska versionen. Använd ExpressVPN för att få en svensk IP-adress och åtgärda detta problem.

Vi tittar på sommar-OS på svensk Eurosportplayer utanför Sverige.

Om du har ett ExpressVPN-abonnemang, använd det för allt det är värt. Anslut till en server i USA för att titta på amerikansk Netflix (med din nuvarande Netflix-prenumeration), titta på BBC och ITV i Storbritannien när du ansluter till en brittisk server, titta på NRK i Norge när du ansluter till en norsk server och titta på Kanal 5 i Sverige när du ansluter till en svensk server. 

Jag hoppas att du gillade den här artikeln. Om du har några frågor eller behöver hjälp, använd kommentarsfältet nedan.

Titta på OS utomlands svensk TV? Så kan du titta på OS utomlands på svenska kanaler!

Titta på OS 2024 utomlands med Kanal 5, Kanal 9 eller Eurosport Play

Vad det gäller Kanal 5, Kanal 9 eller Eurosport Play så kommer det inte att gå att se på OS-matcherna, från någon av alla OS grupper i OS 2024, som finns. Det är förstås synd, men sådan är ju Public Service – och det finns vissa regler för Kanal 5.

Är du hemma i Sverige så kommer det inte att finnas några problem. Då kommer det ju helt gratis gå att ratta in Kanal 51 eller Kanal 52 för att titta på antingen TV eller webben.

Se OS utomlands med discovery+

Dock så är ju betaltjänsten discovery+ något som det ser lite annorlunda ut för. Eftersom vi betalar för discovery+ så gäller ju de nya EU-lagarna, att det ska gå att se på discovery+ även utomlands. Men hur fungerar det att använda discovery+ utomlands för att se OS 2024? Ja, det här är ju det som vi också frågar oss – och har en lösning på.

Det går bra att se OS utomlands med discovery+, det är inga problem. Men det finns några saker att tänka på, och vi ska gå igenom det för att hjälpa er. Till att börja med så måste du ha köpt discovery+ i Sverige.

Det kommer alltså inte gå att köpa discovery+ nere vid Medelhavet med en drink i handen för att sedan börja se på OS. Det ska alltså köpas ett abonnemang i Sverige. Se till att det här även görs med ett svenskt kreditkort, det är också viktigt. Så om du är permanent boende utomlands så kan du inte använda kortet du har i det landet.

Vad kostar discovery+?

Du behöver discovery+ Live för att kunna se Olympiska Spelen i Paris. discovery+ Live kostar 129 kr/månad. För dig som är intresserad av att titta på OS 2024 så kommer det ju gå bra att köpa discovery+ här.

Det blåmarkerade ingår i discovery+ Live:

  • Se utvalt innehåll från discovery+
  • All underhållning och alla dokumentärer
  • Exklusiva förhandsvisningar
  • Olympiska Spelen Tokyo 2020, ATP-touren, alla Grand Slam, cykling m.m.
  • Discovery och SVTs kanaler, inkl. Kanal 5 och Eurosport
  • discovery+ kompletta TV-paket: 20 kanaler inkl. SVT, TV4, Sjuan och TV12
  • Hela Allsvenskan och Superettan
  • C Mores linjära sportkanaler med bl.a. SHL, LaLiga och Serie A från C More

För att få hela ovanstående utbudet inklusive C More så man teckna discovery+ Total +C More Sport och det kostar 549 kr/månad.

Se OS utomlands Så kan du titta på OS utomlands!

Bästa sätt att streama OS 2024 utomlands

Då det alltså inte går att titta på OS 2024 i Japan via Kanal 5, Kanal 9 eller Eurosport utomlands så är ju det här ingen svår fråga. Du får istället rikta in dig på att använda discovery+, då kan du se alla OS-matcher för 129 kr i månaden här.

Men det finns alltså några saker som en måste förhålla sig till. Ditt discovery+-abonnemang måste vara köpt i Sverige. Så säg att du nu ska åka ner till Grekland eller Italien någon vecka, men ändå vill följa alla OS-matcherna live med svensk TV.

Ja, då måste du köpa discovery+ redan i Sverige, och det med ett svenskt bankkort. Gör du det så kommer det inte finnas några problem. Då är det sen fritt fram att se OS utomlands med hjälp av C More.

Så svarar discovery+ support: 

”Med ett discovery+-abonnemang så kan man använda tjänsten inom hela EU utan restriktioner. Utöver det så har vi olika visningsrättigheter för vårt innehåll. En del är tillgängligt endast i Sverige, medan andra program kan du se i hela världen. Om du är utanför Sverige och försöker spela upp innehåll som vi inte har rättigheter för utanför landet så kommer du att få ett felmeddelande när du försöker spela upp videon. Har du stött på ett problem eller har några frågor? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!”

Hur spelas OS 2024?

OS-premiären går av stapeln fredagen den 26:e juni i Paris, och avslutas söndagen den 11:e agusti, även det i Frankrikes huvudstad. Under tiden kommer det att kunna tittas på OS-matcher nästan dagligen, och här hittar du ju hela OS program 2024.

Det kommer inte heller spela någon roll om du vill se OS utomlands eller stannar på hemmaplan för att se matcherna. Tack vare discovery+ så kommer du att kunna se OS 2024 var som helst. Det enda som är bra att veta är att du måste köpa discovery+ innan du åker utomlands. Köper du det efter att du redan åkt så kommer det inte att fungera.

Se direktsänd sport live online!

Se Sveriges matcher i OS 2024 utomlands

Vad det gäller Sveriges spelschema i OS 2024 så kommer damerna att börja mot USA, för att sedan fortsätta mot Australien och sist ut blir Nya Zeeland. Därefter kanske Blågult får spela kvartsfinal.

För Sveriges del så vore det väldigt bra. Inte minst med tanke på att Sverige genomgått ett generationsskifte i laget, samt att svenskarna var nära att vinna guld i OS 2016. Nu ska vi dock erkänna att Sveriges OS trupp 2024 ser bra ut.

Så för dig som vill se Sveriges i OS utomlands så måste du se till att skaffa discovery+. Det här är då alltså något som måste ordnas redan före semestern, det vill säga i Sverige. Om du redan har ett abonnemang hos discovery+, som är köpt i Sverige. Så behöver du inte oroa dig. Då går det att se alla OS matcher live utomlands.

Se OS 2024 gratis online? Du kan läsa mer om OS live stream gratis ifall du vill streama OS 2024!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply