Chelsea vs Arsenal – Bästa kombinerad startelva inför FA-cupfinalen 2016/17

Chelsea vs Arsenal - Bästa kombinerad startelva inför FA-cupfinalen 2016:17

Bäst kombinerade startelvan inför Arsenal – Chelsea – FA-cupen 2017

Klockan 18.30 stundar den prestigefyllda finalen i FA-cupen 2017 mellan Arsenal och Chelsea. Londonrivalerna kommer att ställas mot varandra på Wembley Stadium i den 136:e finalen av turneringen. Arsenal kommer vara rejält sugna på att kamma hem en titel den här säsongen samtidigt som Chelsea kommer gå för en dubbel, då man sedan tidigare vunnit Premier League. Vilka spelare kommer glänsa i dagens match och vad kommer avgöra drabbningen? I den här listan går vi igenom vilka spelare som är bäst i respektive lag och samlar ihop dem i en kombinerad startelva inför FA-cupfinalen 2017.

Bästa spelarna i Arsenal och Chelsea – FA-cupen 2017

Andra listor som kanske passar dig är Fem saker du inte visste om Mesut ÖzilLegender som går i pension 2017 och 10 största arenorna i världen. Men först ska vi gå igenom de bästa spelarna i Arsenal och Chelsea inför FA-cupfinalen 2017. Listan baserar sig på statistik över spelarnas prestationer under säsongens gång samt vilken betydelse de har för klubben. Formationen är 4-2-3-1.

Målvakt: Thibaut Courtois (CFC)

Lista Bäst kombinerade startelvan inför Arsenal-Chelsea - FA-cupen 2017

Thibaut Courtois vann ligans ”guldhanske” och har varit en stor del till Chelseas framgång den här säsongen. Av sina 36 matcher har han hållit nollan i 16 och får därför gå före rutinerade Petr Cech i det här fallet.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply