Högre odds i VM gruppspelet? Få vinstboost på 10-30% på kombispel här!

Högre odds i VM gruppspelet? Få vinstboost på 10-30% på kombispel här!

Få högre odds i VM gruppspel 2018

För alla betting-älskare där ute så kommer ju Unibet vara den bästa spelsajten att hänga på under VM. För här finns det mängder av olika bra erbjudanden och kampanjer under VM. Bland annat så kommer det ju alltså vara möjligt att boosta gruppspelsmatcherna i VM i sommar, alltså få högre odds i VM gruppspel den här sommaren.

VM:s gruppspel pågår från den 14:e juni, då premiären går av stapeln, fram till den 30:e juni då den första åttondelsfinalen kommer att spela. Under de här två veckorna så kommer du att få chansen att spela för extra bra odds.

Spela på med boostade odds i VM =>

Så här hjälper Unibet att boosta dina odds under VM

Det kommer inte att vara det minsta svårt för dig som skulle vilja spela med högre odds i VM gruppspel, som på bland annat Sveriges matcher. Det är snarare väldigt enkelt, och du behöver bara följa några få steg för att göra det.

Låt oss på Silly Season Sverige förklara hur. Till att börja med så handlar det om att det är en kampanj som pågår fram till det att gruppspelet avslutas den 28:e juni.

För att ta del av oddsen så måste du lägga kombinationsspel, det är det som boostar dina VM-odds. Det här kommer ju att vara perfekt för dig som redan älskar att spela på till exempel fyrlingar, för att få mer i odds.

  • Tripplar ger 10% i boost
  • Fyrlingar bjuder på 20% mer
  • 30% får du när du spelar på en femling

Se bara till att anmäla dig till kampanjen. Lägg sedan ett odds på de första gruppspelsmatcherna, match 1 i varje omgång, fram till 19:e juni. Lägg minst 100 kr på en trippel, fyrling eller femling – så får du dina odds boostade.

Hämta dina boostade odds här =>

Spela med högre odds i VM gruppspel i Ryssland

När du gör det här så boostas sin odds. Det handlar om från 10% extra på en trippel, upp till sköna 30% extra när du väljer att lägga en femling. Om en fyrling faller dig i smaken så går det även att få ut upp till 20%. Så det här kan bli ett VM att minnas, helt klart.

Högre odds i VM gruppspel

Fler kampanjer för Fotbolls-VM 2018

Vi ska även ta och nämna att här går det att hitta alla oddserbjudanden för fotbolls VM 2018. Det finns många kampanjer, och vi på Silly Season delar dessutom med oss av speltips på VM 2018.

Något som går att spela på, även det med Unibet, är dubbla odds på att Sverige ska vinna mot Sydkorea. Det här skulle då ge båda tre svenska poäng, och mer pengar till dig! Eller ett freebet varje gång ditt favoritlag vinner!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply