EL CLASICO: spela på Barcelona vs Real Madrid & få ett Freebet

EL CLASICO: spela på Barcelona vs Real Madrid & få ett Freebet

El Clasico lördag 3/12 2016 – vem vinner El Clasico på lördag?

På lördag är det dags för en av fotbollsvärldens största matcher, nämligen mötet mellan FC Barcelona och Real Madrid, och supportrar över hela världen kommer att sitta på helspänn i väntan på resultatet av denna match. Även spelbolagen är på helspänn då el Clasico lockar massorna till TV-rutan och datorn. Unibet och bet365 sänder matchen gratis runt om i hela världen.

MISSA INTE: Magic of Barça Quiz, Barca vs Real superodds & el Clasico-freebet

Därutöver så haglar det in olika erbjudanden. Ska du tippa på matchen så är det bara att passa på och ta del av alla erbjudanden. Barcelonas officiella spelpartner betfair var först ut med en rad erbjudanden. Missa inte deras Magic of Barça Quiz eller deras superodds Barça vs Real. Näst på tur var givetvis svenskbolaget Unibet som bjuder alla spelare på ett freebet inför el Clasico. Nedan kan du läsa mer om hur du får ditt freebet från Unibet.

Se el clasico gratis hos Unibet

El Clasico betting tips – tips inför El Clasico på lördag

Är du sugen på att spela på den här matchen och satsa några kronor på ditt favoritlag? På Unibet finns det just nu toppenerbjudande för alla nya spelare. Alla som registrerat ett nytt konto ges ett Freebet värt 100 kronor.

El Clasico-freebet-erbjudandet gäller när man spelar för minst 50 kronor på El Clasico mellan FC Barcelona och Real Madrid på lördagen. Det innebär att du helt enkelt får en insats, av Unibet, att spela för. Det betyder att du spelar med en lånad insats av Unibet, och vinner du ditt spel så tar Unibet tillbaka insatsen och du behåller vinsten!

Detta erbjudande från Unibet är inte det enda du kan spana in och spela på i helgen, då flertalet andra stormatcher också kommer rulla under dessa dagar och du har många möjligheter att betta.

Så här får du ditt Freebet till helgen:

1) Registrera ett konto hos Unibet under perioden 30 november kl.00.01 – 3 december kl.23.00
2) Gör en insättning på minst 100 kr.
3) Placera ett spel på minst 50 kronor på El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid.
4) Ditt Freebet på 100 kronor blir krediterad senast måndag 5 december kl 18.00 CET och är giltigt till söndag kl.23.59 CET 15 december.
5) Du kan se ditt Freebet i oddslobbyn från och med måndag 5 december kl 18.00 och du använder det direkt i spelkupongen.

Vad är ett Freebet?

Freebet är en ny bonustyp där Unibet helt enkelt ger dig en insats att spela för. Det innebär att du inte behöver göra någon insättning utan kan placera ett spel med en lånad insats från Unibet. Vinner du på ditt spel tar Unibet insatsen tillbaka och du behåller hela vinsten helt utan omsättningskrav.

Lördag 3 december El Clasico Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo

För dig som ska se Barcelona Real Madrid match på TV så väntar en duell mellan två av världens bästa fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo och Lionel Messi. De kommer att ställas mot varandra och frågan hänger i luften – vem av dem kommer att gå vinnande ur striden? Det är en fråga som på förhand aldrig kan besvaras och det blir alltid spännande.

Matchen de båda lagen emellan är inget regelrätt derby, men klassas ändå som världens största derby, eller stormatch. Det finns inget annat möte mellan två fotbollslag som har lika stor global slagkraft eller räckvidd, och de båda lagen har mötts många gånger tidigare. Deras historia är svärtad av nederlag, vinster och diverse olika känslor, oftast starka ogillande känslor. Spelare filmar, bråkar och kallar varandra för olika saker, men de kan även fira och förenas.

Denna match handlar aldrig enbart om stolthet. Det handlar om historia, framtid och är ett möte som påverkar hela Spanien i grunden. Men såklart har vinnarna skryträttigheter för de kommande månaderna fram tills det är dags för nästa El Clasico. Det handlar om lagens stoltheter, de båda världsstjärnorna Messi och Ronaldo, och vem som vinner matchen i matchen. Vill du läsa mer om El Clasico har vi på Silly Season Sverige satt ihop en hel drös med intressanta artiklar som man kan läsa inför matchen.

Vilken kanal visar Barcelona Real Madrid? Det är Viasat och Viaplay som visar matchen kl. 16:15. Kolla in el Clasico speltips och speltips Barcelona Real Madrid samt odds Barcelona Real Madrid ifall du tänker spela på matchen. Se även Barcelona Real Madrid stream, Barcelona vs Real Madrid TV kanal, Barcelona matcher på TV, spelschema för spanska La Liga för El Clasico TV-tider 2016 m.m Se även hemsidorna för Barca, Real Madrid och La Liga.

El Clasico relaterade listor:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply