Speltips: Champions League tips – spela gratis under hösten!

Speltips Champions League tips - spela gratis!Champions League med gratisspel hos Leo Vegas

Vill du spela på Champions League och få de bästa bonusarna som är tillgängliga på marknaden? Då bör du ta en titt på erbjudandet som finns att ta del av hos Leo Vegas. Där finns flera bra erbjudanden på all typ av betting men det de flesta oddsar på är toppfotboll och då är Champions League det bästa man kan oddsa på.

Varför inte spela på sitt favoritlag och vinna pengar samtidigt som ens lag vinner? Gör det hela ännu bättre och ta del av Leo Vegas unika Champions League-bonusar!

Champions League är i full gång för att kora de bästa av de bästa, vi på Leo Vegas bjuder på gratisspel till fotbollsfesten! Det är fortfarande en bit kvar till Champions League-finalen i Cardiff, men fram tills dess förväntas action då hösten kommer med riktigt spännande fotboll.

Gratisspel hela hösten på Champions League

Stjärnor som Griezmann, Aguero och Messi visar på mästerlig fotboll och vad är bättre än att få ett erbjudande som gäller på världens bästa klubblagsturnering i fotboll.

Se fram emot en höst med toppfotboll och en oslagbar spelupplevelse! Kommer Real Madrid sluta i topp eller är det dags för nya CL-kungligheter att visa framfötterna?

Hämta ditt gratisspel direkt!

1 – Spela pre-match för 200 kr (min. odds 1.5) på någon av onsdagens CL-matcher.

2 – Få 100 kr i gratisspel lagom till nästa omgång.

3 – Spela på valfri Champions League match under onsdagen, antingen pre-match eller live.

Spela nu =>

Speltips Champions League tips - spela gratis under hösten - CL-tips!

Fler speltips Champions League

För den som vill oddsa på Champions League finns det många bra spel att lägga sina pengar på, speciellt med tanke på att du får 100 kronor i bonus om du spelar för 200. Kan kan till exempel lägga en slant på vinnare av Champions League 2016/2017 och det finns en trio med lag som har större chans än de andra att vinna. Som alltid finns de spanska giganterna Real Madrid, FC Barcelona och Atlético Madrid med på listan över favoriter men även Bayern Munchen har ett slagkraftigt lag denna säsong.

MISSA INTE: Champions league-erbjudandet från Unibet där du får pengarna tillbaka ifall du förlorar. Ta del av Unibets-erbjudande här =>

I detta fall pekar det mesta på att Real Madrid vinner Champions League vilket även är det spel som rekommenderas. Man förlorade inte en enda match under höstsäsongen och fortsätter man i samma fart kan Zinedine Zidanes manskap ta hem båda ligatiteln och Champions League-pokalen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply