Speltips Uruguay Saudiarabien – odds tips Uruguay Saudiarabien, Fotbolls VM 2018!

Speltips Uruguay Saudiarabien

Speltips på Uruguay Saudiarabien speltips VM 2018

Speltips Uruguay Saudiarabien odds VM 2018? Här hittar du speltips på Uruguay vs Saudiarabien odds i VM 2018! Uruguay Saudiarabien. Saudiarabien åkte på rejält med stryk när de mötte värdnationen Ryssland i den första matchen. Samtidigt så vann Uruguay sin match i premiären mot Egypten, efter ett sent mål. Spela på matchen till bäst odds =>

Uruguay och Saudiarabien kommer att spelas på Rostov Arena i Rostov. Det här blir alltså lagens andra match vardera i det här gruppspelet.

Speltips Uruguay Saudiarabien odds tips vinnare Fotbolls VM 2018

Speltips Uruguay Saudiarabien Odds

Vad det gäller den här matchen Uruguay vs Saudiarabien så har vi på Silly Season vaskat fram några speltips och bästa oddsen inför Uruguay vs Saudiarabien. Uruguay – Saudiarabien är den andra matchen i gruppspelet i Grupp A till VM 2018. Det här bör bli en enkel match för uruguayanerna. Här är lite odds tips och bästa odds inför Uruguay vs Saudiarabien matchen:

Speltips Uruguay Saudiarabien & odds tips 1X2

Odds på Uruguay-vinst (1): 1,14
Bäst odds på Oavgjort (X): 8,75
Odds på Saudiarabien-vinst (2) 23,00

Bäst odds Saudiarabien eller Uruguay (1 2): 1,08
Bäst odds Saudiarabien eller Oavgjort (1 X): 6,25
Bäst odds Uruguay eller Oavgjort (2 X): 1,01

Uruguay att vinna VM 2018: 41,00
Saudiarabien att vinna VM 2018: 1001,00

Speltips Uruguay Saudiarabien odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,70) NEJ (1,45)

Över 2,5 mål: 1,50
Under 2,5 mål: 2,65

Bästa speltips Uruguay Saudiarabien

Speltips Uruguay Saudiarabien

Bettingbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt ojämn match då Uruguay förväntas köra över sina motståndare.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Uruguay (2,50) och Saudiarabien (3,10) visar att Uruguay är favoriter att vinna den här matchen. Det här kommer ju bli en match som La Celeste förväntas att vinna, och dessutom ganska så enkelt.

Tittar vi på vilka bettingbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie oddsen på matchen.

Vårt speltips på Uruguay Saudiarabien + erbjudanden & kampanjer med Uruguay Saudiarabien odds tips

Rekommenderat speltips på Uruguay – Saudiarabien är en vinst för Uruguay (1,14), samtidigt som det kommer att göras fler än 2,5 mål (1,50). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Uruguay och Saudiarabien är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga. Men våra tips är att gå på de här.

Uruguay vs Saudiarabien odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under onsdagen. Det kommer behövas vinna för Uruguays del, och gärna mer en del mål också. Det om uruguayanerna ska kunna ta in avståndet efter Saudiarabiens mål tapp med 0-5 i den första matchen.

Idag så möts Uruguays VM trupp och Saudiarabiens VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer med största sannolikhet inte att bli Saudiarabien. Men faktum är ju att Uruguay har goda chanser att gå långt, och rent av finna mästerskapet.

Så här våra bästa odds ut för så väl Uruguay och Saudiarabien att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp ABäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Uruguay vinnare odds fotbolls VM 2018Uruguay 1,7541,00
Ryssland vinnare odds fotbolls VM 2018Ryssland 2,8041,00
Egypten vinnare odds fotbolls VM 2018Egypten 7,50351,00
Saudiarabien vinnare odds fotbolls VM 2018Saudiarabien41,001001,00

Uruguay är favoriten till att vinna gruppen, men då behöver de göra många mål. För det handlar ju om att ryssarna först vann med 5-0 mot Saudiarabien, och nu måste uruguayanerna ta ikapp det här.

För saudiarabernas del så handlar det om att rädda äran. Uruguay ska istället få för kung och fosterland på att göra många mål. Men med ett oavgjort resultat eller mindre vinst kan det ju ändå finnas goda chanser att vinna hela gruppen.

Uruguay Saudiarabien odds 19 juni 2018

Odds Uruguay – Saudiarabien? De flesta spelbolag erbjuder väldigt bra odds på mötet som spelas mellan Uruguay och SaudiarabienRostov Arena. Det är en match som säkert en del intresserar dig av, tack vare Suarez och Cavani.

Vill du tippa på att Uruguay vinner mot Saudiarabien är oddset 1,14 gånger pengarna. Ifall du spela på Saudiarabien som vinnare är det oddset 8,75 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 23.00 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Uruguay-vinst (1): 1,14
Bäst odds på Oavgjort (X): 8,75
Odds på Saudiarabien-vinst (2): 23,00

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Uruguay/Saudiarabien att vinna VM 2018: 41,00 & 1001,00

Uruguay Saudiarabien trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Uruguay Saudiarabien VM-trupper och förväntad Uruguay Saudiarabien laguppställning och startelvor:

Uruguay laguppställning och förväntade startelvor

Här är Uruguays laguppställning och förväntade startelva mot Saudiarabien:

Målvakter: Fernando Muslera, Martín Silva, Martín Campaña

Försvarare: Guillermo Varela, Gastón Silva, Sebastián Coates, José María Giménez, Martín Cáceres, Diego Godín, Maxi Pereira

Mittfältare: Matías Vecino, Nahitan Nández, Rodrigo Bentancur, Nicolás Lodeiro, Gastón Ramírez , Cristian Rodríguez, Lucas Torreira, Federico Valverde, Carlos Sanchez, Giorgian De Arrascaeta, Diego Laxalt, Jonathan Urretaviscaya

Anfallare: Edinson Cavani, Luis Suarez, Maxi Gómez, Christian Stuani

Saudiarabien laguppställning och förväntade startelvor

Speltips Uruguay Saudiarabien? Här är Saudiarabiens laguppställning och förväntade startelva mot Uruguay:

Målvakter: Abdullah Al Maiouf, Yasser Al Mosailem, Mohammed Al Owais, Fawaz Al Qarni

Försvarare: Mohammed Al Burayk, Mansour Al Harbi, Saeed Al Mowalad, Yasir Al Shahrani, Ali Albulayhi, Motaz Hawsawi,Omar Hawsawi, Osama Hawsawi, Mohammed Jahfali

Mittfältare: Nawaf Al Abed, Salem Al Dawsari, Salman Al Faraj, Taisir Al Jassim, Abdulmalek Al Khaibri, Hussain Al Mogahwi , Yehya Al Shehri, Abdullah Alkhaibari, Hattan Babhir, Ibrahim Ghaleb, Mohammed Kanoo, Abdullah Otayf, Al Muwallad

Anfallare: Mohammed Al Kuwaykibi, Mohammad Al Sahlawi, Mohanad Aseri, Haroune Camara

Bra odds Uruguay Saudiarabien

Uruguay – Saudiarabien speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Saudiarabien och Uruguay. Inför Uruguay vs Saudiarabien så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Uruguay vs Saudiarabien speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Uruguay Saudiarabien? För dig som vill spela på Uruguay Saudiarabien så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Uruguay Saudiarabien Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se vilka som är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa odds tips inför fotbolls VM 2018speltips fotbolls VM 2018. För dig som vill få gratisspel, riskfria spel, boostade odds och oddsbonusar rekommenderas VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Uruguays matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på uruguayanska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply