Speltips Uruguay Ryssland – odds tips Uruguay Ryssland, Fotbolls VM 2018!

Speltips Uruguay Ryssland

Speltips på Uruguay Ryssland speltips VM 2018

Speltips Uruguay Ryssland odds VM 2018? Här hittar du speltips på Uruguay vs Ryssland odds i VM 2018! Uruguay Ryssland. Det vankas en tvättäkta gruppfinal mellan Uruguay och Ryssland. De här två landslagen ska göra upp om förstaplatsen, men frågan är ju vem som vill ha den. Spela på matchen till bäst odds =>

Uruguay och Ryssland kommer att spelas på Samara Arena i Saransk. Det här blir den första matchen i omgång tre av VMs gruppspel 2018 i Ryssland.

Speltips Uruguay Ryssland - odds tips Uruguay Ryssland, Fotbolls VM 2018!

Speltips Uruguay Ryssland odds tips

Vad det gäller dagens match mellan lagen Uruguay vs Ryssland så har vi på Silly Season Sverige vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Uruguay vs Ryssland. Uruguay – Ryssland är den tredje matchen i gruppspelet för VM 2018. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Uruguay vs Ryssland matchen:

Speltips Uruguay Ryssland & odds tips 1X2

Odds på Uruguay-vinst (1): 2,70
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,00
Odds på Ryssland-vinst (2) 3,00

Bäst odds Ryssland eller Uruguay (1 2): 1,41
Bäst odds Ryssland eller Oavgjort (1 X): 1,49
Bäst odds Uruguay eller Oavgjort (2 X): 1,41

Uruguay att vinna VM 2018: 71,00
Ryssland att vinna VM 2018: 101,00

Speltips Uruguay Ryssland odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,05) NEJ (1,73)

Över 2,5 mål: 2,08
Under 2,5 mål: 1,73

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Bästa odds Uruguay Ryssland

Speltips Uruguay Ryssland

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och så väl Ryssland som Uruguay har goda odds att vinna den här matchen.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Uruguay (2,70) och Ryssland (3,00) visar att Uruguay är favoriter att vinna den här matchen. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på La Celeste eller Ryssland. Det mesta tyder på att det blir en match som svänger rlite. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Speltips Uruguay Ryssland? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Uruguay Ryssland + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Uruguay – Ryssland är en vinst för Uruguay (2,70), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,55). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Uruguay och Ryssland är två lag är bra defensivt.

Det här är några av våra tips som vi vill rekommendera er.

Uruguay vs Ryssland odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under måndag. Det viktigaste är dock inte att vinna just nu. Det kan bli tal om att försöka sluta tvåa i den här gruppen.

Idag så möts Uruguays VM trupp och Rysslands VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018?

Så här ser oddset ut för både Uruguay och Ryssland att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp ABäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Uruguay vinnare odds fotbolls VM 2018Uruguay 1,9541,00
Ryssland vinnare odds fotbolls VM 2018Ryssland 2,1081,00
Egypten vinnare odds fotbolls VM 2018Egypten 0,00351,00
Saudiarabien vinnare odds fotbolls VM 2018Saudiarabien00,001001,00

Frågan är ju hur du här lagen kommer att ställa upp inför mötet. Mycket beror ju på om vilka som förväntas sluta etta i gruppen, och därför få möta tvåan i Grupp A, som de här lagen spelar i.

Det ser nu ut att bli Portugal, och då kommer ju troligtvis båda länderna vilja sluta tvåa för att slippa Spanien. Uruguay har för tillfället den här platsen, och väntas därmed spela oavgjort eller förlora för att slippa möta spanjorerna i åttondelsfinalen.

Uruguay Ryssland odds 25 juni 2018

Odds Uruguay – Ryssland? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Uruguay och RysslandSamara Arena. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Uruguay vinner mot Ryssland är oddset 2,70 gånger pengarna. Ifall du spela på Ryssland som vinnare är det oddset 3,00 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.00 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Uruguay-vinst (1): 2,70
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,00
Odds på Ryssland-vinst (2) 3,00

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Uruguay/Ryssland att vinna VM 2018: 41,00 & 81,00

Uruguay Ryssland trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Uruguay Ryssland VM-trupper och förväntad Uruguay Ryssland laguppställning och startelvor:

Uruguay laguppställning och förväntade startelvor

Här är Uruguays laguppställning och förväntade startelva mot Ryssland:

Målvakter: Fernando Muslera, Martín Silva, Martín Campaña

Försvarare: Guillermo Varela, Gastón Silva, Sebastián Coates, José María Giménez, Martín Cáceres, Diego Godín, Maxi Pereira

Mittfältare: Matías Vecino, Nahitan Nández, Rodrigo Bentancur, Nicolás Lodeiro, Gastón Ramírez , Cristian Rodríguez, Lucas Torreira, Federico Valverde, Carlos Sanchez, Giorgian De Arrascaeta, Diego Laxalt, Jonathan Urretaviscaya

Anfallare: Edinson Cavani, Luis Suarez, Maxi Gómez, Christian Stuani

Ryssland laguppställning och förväntade startelvor

Här är Rysslands laguppställning och förväntade startelva mot Uruguay:

Målvakter: Igor Akinfeev, Vladimir Gabulov, Soslan Dzhanaev, Andrey Lunev

Försvarare: Vladimir Granat, Sergei Ignashevich, Fedor Kudryashov, Ilya Kutepov, Roman Neustadter, Konstantin Rausch, Andrey Semenov, Igor Smolnikov, Mario Fernandes

Mittfältare: Yuri Gazinskiy, Alexsandr Golovin, Alan Dzagoev, Alexsandr Erokhin, Yuri Zhirkov, Daler Kuzyaev , Roman Zobnin, Alexsandr Samedov, Anton Miranchuk, Alexsandr Tashaev, Denis Cheryshev

Anfallare: Artem Dzyuba, Aleksey Miranchuk, Fedor Smolov, Fedor Chalov.

Odds Uruguay Ryssland

Uruguay – Ryssland speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Ryssland och Uruguay. Inför Uruguay vs Ryssland så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Uruguay vs Ryssland speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Uruguay Ryssland? För dig som vill spela på Uruguay Ryssland så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Uruguay Ryssland Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Uruguay Ryssland är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar odds tips till fotbolls VM och Uruguay Ryssland match på tips fotbolls VM 2018. För dig som vill få free bets, riskfria spel, gratisspel, boostade odds och odds bonusar inför Uruguay Ryssland VM odds kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Uruguays matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på uruguayanska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply