Speltips Uruguay Frankrike – odds tips Uruguay Frankrike, Fotbolls VM 2018!

Speltips Uruguay Frankrike

Speltips på Uruguay Frankrike speltips VM 2018

Speltips Uruguay Frankrike kvartsfinal fotbolls VM 2018? Här hittar du odds tips på Uruguay vs Frankrike kvartsfinal inför slutspelet i fotbolls VM 2018! Uruguay Frankrike. Nu ska vi titta lite på den första kvartsfinalen VM 2018 som ska spelas. Det kommer att ske mellan Uruguay och Frankrike. Två lag som kommer göra upp om en plats i semifinalerna. Spela på matchen till bäst odds =>

Uruguay och Frankrike kommer att spelas på Nizhny Novgorod Arena i Nizhny Novgorod. Det här är en match som kommer att vara den första kvartsfinalen i VM så förväntningarna extra stora på lagen.

Speltips Frankrike odds tips vinnare Fotbolls VM 2018

Speltips Uruguay Frankrike odds tips

När det kommer till den här matchen mellan Uruguay och Frankrike så har vi på Silly Season Sverige tagit fram en del speltips och bästa oddsen inför Uruguay vs Frankrike. Uruguay – Frankrike är den första kvartsfinalen Ryssland-VM i VM 2018. Vem blir första lag att gå vidare till semifinalerna i VM? Här är odds tips och bästa odds inför Uruguay vs Frankrike kvartsfinalmatch:

Speltips Uruguay Frankrike & odds tips 1X2

Odds på Uruguay-vinst (1): 4,50
Odds på Oavgjort (X): 3,25
Odds på Frankrike-vinst (2) 2,02

Odds Frankrike eller Uruguay (1 2): 1,37
Odds Frankrike eller Oavgjort (1 X): 1,28
Odds Uruguay eller Oavgjort (2 X): 1,87

Uruguay att vinna VM 2018: 16,00
Frankrike att vinna VM 2018: 20,00

Spela på Frankrike, Belgien eller Brasilien vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Speltips Uruguay Frankrike odds mål – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,05) NEJ (1,73)

Odds Över 2,5 mål: 2,35
Odds Under 2,5 mål: 1,57

Bästa odds Uruguay Frankrike

Speltips Uruguay Frankrike – tips inför den första kvartsfinalen i VM 2018

Spelbolagen Mobilebet och Comeon menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Frankrike som Uruguay har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Uruguay (2,50) och Frankrike (3,10) visar att Uruguay är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Uruguay eller Frankrike. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Speltips Uruguay Frankrike? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Uruguay Frankrike att vinna matchen.

Vårt speltips inför Uruguay Frankrike + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Uruguay – Frankrike är en vinst för Frankrike (2,02), samtidigt som det kommer att göras fler än 2,5 mål (2,35). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Uruguay och Frankrike är två lag är bra defensivt. Det här är vårt tips, något som kan ge väldigt bra utdelning enligt oss.

Uruguay vs Frankrike odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under fredagskvällen. Nu är det ara tresteg kvar till finalen. Nästa lag som vinner kommer därför att gå till semifinal i VM 2018. Men först ska det spelas kvartsfinal.

Idag så möts Uruguays VM trupp och Frankrikes VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den

Det kommer förstås inte att bli någon enkelt match för något av lagen. Till att börja med så handlar det ju om att Frankrike är favoriter, men det betyder inte alls att de ska vinna.

För Uruguay har spelat fyra matcher, vunnit alla, och bara släppt in ett mål. Det medan Frankrikes försvarsspel dessutom kan ifrågasättas, efter 4-3 mot Argentina.

Uruguay Frankrike odds 6 juli 2018

Odds Uruguay – Frankrike? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som kommer att spelas mellan Uruguay och FrankrikeNizhny Novgorod Arena. Det är en match som garanterat många kommer vilja följa.

Vill du tippa på att Uruguay vinner mot Frankrike är oddset 4,50 gånger pengarna. Ifall du spela på Frankrike som vinnare är det oddset 2,02 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.25 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Uruguay-vinst (1): 4,50
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,25
Odds på Frankrike-vinst (2) 2,02

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Uruguay/Frankrike att vinna VM 2018: 17,00 & 20,00

Tippa på Frankrike vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Uruguay Frankrike trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Uruguay Frankrike VM-trupper och förväntad Uruguay Frankrike laguppställning och startelvor:

Uruguay laguppställning och förväntade startelvor

Här är Uruguays laguppställning och förväntade startelva mot Frankrike:

Målvakter: Fernando Muslera, Martín Silva, Martín Campaña

Försvarare: Guillermo Varela, Gastón Silva, Sebastián Coates, José María Giménez, Martín Cáceres, Diego Godín, Maxi Pereira

Mittfältare: Matías Vecino, Nahitan Nández, Rodrigo Bentancur, Nicolás Lodeiro, Gastón Ramírez , Cristian Rodríguez, Lucas Torreira, Federico Valverde, Carlos Sanchez, Giorgian De Arrascaeta, Diego Laxalt, Jonathan Urretaviscaya

Anfallare: Edinson Cavani, Luis Suarez, Maxi Gómez, Christian Stuani

Frankrike laguppställning och förväntade startelvor

Här är Frankrikes laguppställning och förväntade startelva mot Uruguay:

Målvakter: Hugo Lloris, Steve Mandanda, Alphonse Areola.

Försvarare: Djibril Sidibe, Benjamin Pavard, Adil Rami, Raphael Varane, Samuel Umtiti, Presnel Kimpembe, Benjamin Mendy, Lucas Hernandez.

Mittfältare: Paul Pogba, Blaise Matuidi, Corentin Tolisso, N’Golo Kante, Steven Nzonzi.

Anfallare: Kylian Mbappe, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele, Florian Thauvin, Thomas Lemar, Nabil Fekir.

Odds Uruguay Frankrike

Uruguay – Frankrike speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Frankrike och Uruguay. Inför Uruguay vs Frankrike så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Uruguay vs Frankrike speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Uruguay Frankrike? För dig som vill spela på Uruguay Frankrike så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Uruguay Frankrike kvartsfinal i Fotbolls VM 2018.  Nu är VM oddsen är släppta och det går att se ifall Uruguay Frankrike är två av favoriterna att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på Uruguay eller Frankrike som VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa tips på odds inför fotbolls VM 2018 och Uruguay Frankrike match på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, boostade och förhöjda odds samt stora och generösa oddsbonusar inför Uruguay Frankrike kvartsfinal VM 2018 kampanj!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema fotbolls VM 2018 och Uruguays matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på uruguayanska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply