Speltips Tottenham Liverpool – odds tips Spurs Liverpool, Premier League 2018!

Speltips på Tottenham Liverpool speltips Premier League 2018

Speltips Tottenham Liverpool odds Premier League 2018? Här hittar du speltips på Tottenham vs Liverpool odds inför slutspelet i Premier League 2018! Tottenham Liverpool. Vi bjuds på stormatch efter stormatch i Premier League. Denna helg är det Tottenham mot Liverpool som står på schemat och det är hemmalaget som är favoriter. Spela på matchen till bäst odds =>

Tottenham – Liverpool är en av de absolut hetaste matcherna denna säsong. Vi får se Tottenham som verkligen blivit ett topplag under de senaste åren mot Liverpool som var i CL-final i våras. De båda behöver tre poäng för att hänga på i toppstriden, men vilket lag ska ta de?

Speltips Tottenham Liverpool - odds tips Spurs Liverpool, Premier League 2018!

Speltips Tottenham Liverpool Odds

I mötet mellan Spurs och Liverpool är oddsen höga. Det är Liverpool som spelbolagen tror kommer att vinna. Man ska dock inte räkna ut Tottenham som gjort det väldigt bra senaste året. Vem tror du drar det längsta strået? Här är odds tips och bästa odds inför Tottenham vs Liverpool matchen:

Speltips Tottenham Liverpool & odds tips 1X2

1X2
Odds Tottenham vs Liverpool 1X2:2,703,602,45
Förhöjt odds LeoVegas 1X210,00
 
  
1X122X
Odds Tottenham vs Liverpool 1X, 12 & X21,571.301.48
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
TottenhamLiverpool
Odds att vinna Premier League 201823,001,67
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):1.502.50
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:1.622.33

Speltips Tottenham Liverpool

Spelbolagen Mobilebet och Comeon menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Tottenham som Liverpool har goda odds att vinna mötet. Många tror dock att det blir The Reds som drar det längsta strået.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Tottenham (2.70) och Liverpool (2.45) pekar på att det är gästerna som ser ut att ta hem vinsten. Klopp har ett otroligt starkt lag till hands och med Salah längst fram är man nästan ostoppbara. Därför har många betting sidor valt att sätta ganska så höga odds på båda lagen.

Speltips Tottenham Liverpool? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Tottenham Liverpool att vinna matchen.

Vårt speltips inför Tottenham Liverpool + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Tottenham – Liverpool är en vinst för Liverpool (10,002,45), samtidigt som det kommer att göras över 2,5 mål (1,62). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Spurs och The Reds är två lag är bra offensivt.

Det här är två troliga tips, så följ gärna de om ni känner er manade.

Speltips Tottenham Liverpool

Tottenham vs Liverpool odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är otroligt viktigt för både Tottenham och Liverpool att få med sig de tre poängen. Båda lagen är nämligen med i toppstriden och det kan handla om 1-2 poäng i slutet av säsongen som avgör. Nedan ser ni vad oddsen är för att de båda ska vinna den engelska ligan.

Så här ser oddset ut för både Tottenham och Liverpool att vinna Premier League 2018:

Odds vinnare Premier LeagueOdds
Odds Tottenham att vinna Premier League:23,00
Odds Liverpool att vinna Premier League:1,67

Tottenham Liverpool odds 15 september 2018

Odds Tottenham – Liverpool? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Tottenham och LiverpoolWembley. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande. Inte konstigt med tanke på att det är bra match i Premier League.

Vill du tippa på att Tottenham vinner mot Liverpool är oddset 2.70 gånger pengarna. Ifall du spela på Liverpool som vinnare är det oddset 2.45 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.60 i odds som bettingbolagen erbjuder.

1X2
Odds Tottenham vs Liverpool 1X2:2,703,602,45
Förhöjt odds LeoVegas 1X210,00
 
  
1X122X
Odds Tottenham vs Liverpool 1X, 12 & X21,571.301.48
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
TottenhamLiverpool
Odds att vinna Premier League 201823,001,67
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):1.502.50
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:1.622.33

Tottenham Liverpool trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Tottenham och Liverpool förväntade Tottenham Liverpool laguppställning och startelvor:

Tottenham laguppställning och förväntade startelvor

UPPDATERAS

Liverpool laguppställning och förväntade startelvor

Här är Liverpool laguppställning och förväntade startelva mot Tottenham:

UPPDATERAS

Oddstips Tottenham Liverpool

Tottenham – Liverpool speltips, odds, på TV & live stream

Superodds erbjudanden inför Tottenham vs Liverpool från LeoVegas är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja deras boostade odds erbjudande med förhöjt odds på att Tottenham vinner över Liverpool. Få 10 ggr pengarna på att Tottenham vinner här =>

Inför Tottenham vs Liverpool så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Mer om Tottenham vs Liverpool speltips inför Premier League 2018

Speltips Tottenham Liverpool? För dig som vill spela på Tottenham Liverpool så har vi tagit fram bästa odds Tottenham LiverpoolPremier League 2018 oddsen talar sitt tydliga språk, nämligen att Tottenham är favoriterna att vinna Premier League. För dig som vill tippa på att Tottenham eller Liverpool vinner Premier League så kan du självklart tippa vinnaren i Premier League.

Du hittar allt från Tottenham Liverpool stream, Premier League 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i Premier League 2018 och till och tv-kanaler för Premier League hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Premier League 2018 och bäst odds på Premier League. Läs mer på Premier Leagues hemsida.

Missa inte Tottenham Liverpool stream!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply