Speltips Sverige Tyskland – odds tips Sverige Tyskland, Fotbolls VM 2018!

Speltips Sverige Tyskland - odds tips Sverige Tyskland, Fotbolls VM 2018!

Speltips på Sverige Tyskland speltips VM 2018

Speltips Sverige Tyskland odds VM 2018? Här hittar du speltips på Sverige vs Tyskland odds i VM 2018! Sverige vs Tyskland den andra matchen för de både Sverige och Tyskland. Det är två helt skilda värdar som de båda lagen komma till matchen i. När det kommer till Tyskland förlorade man premiären mot Mexiko, detta med 1-0. Tyskarna var inte alls speciellt bra samtidigt som Mexiko visade att man verkligen är att räkna med. Spela på X2 – få 10.00 i odds =>

Speltips Sverige vinner mot Tyskland förhöjt odds - få 35 gånger pengarna på Sverige!

Mexiko vann med 1-0 men de hade chansen att göra fler mål. Detta bäddar inte gott inför mötet med Sverige. De blågula vann sin första match med 1-0 mot Sydkorea efter ett straffmål av Andreas Granqvist. Nu gäller det för Sverige att få med sitt ett bra resultat inför den tredje och sista matchen.

Sverige och Tyskland kommer att spelas på Fisjt-stadion i Sotji. De båda kommer till matchen med ett stort behov av tre poäng. Detta för att komma närmre ett avancemang från gruppspelet. Tyskarna inledde med att överraskande nog förlora mot Mexiko. Detta med 0-1 och nu är de pressade för att vinna.

Speltips Sverige Tyskland Odds

När vi tar en titt på mötet mellan Sverige och Tyskland behöver Sverige ta poäng. Man slog Sydkorea i första omgången men Mexikos vinst över Tyskland gör det svårt. Sverige måste nu troligen ta poäng mot Tyskland för att ta sig vidare från gruppen. Skulle man inte ta poäng här krävs det att man vinner mot Mexiko i den sista omgången.

Här är odds tips och bästa odds inför Sverige vs Tyskland matchen:

Speltips Sverige Tyskland & odds tips 1X2

Odds på Tyskland-vinst (1): 1,39
Odds på Oavgjort (X): 4,70
Odds på Sverige-vinst (2): 8,50
Förhöjt odds på Sverige-vinst (2): 13.00
Bäst odds på Sverige-vinst (2): 35.00

Tips: 500 kr försäkrat spel på Sverige =>

Odds Tyskland eller Sverige (1 2): 1,08
Odds Tyskland eller Oavgjort (1 X): 1,20

Odds Sverige eller Oavgjort (2 X): 3,05
Bäst odds Sverige eller Oavgjort (2 X): 10.00

Tyskland att vinna VM 2018: 9,00
Sverige att vinna VM 2018: 71,00

Speltips Sverige Tyskland - odds tips Sverige Tyskland, Fotbolls VM 2018!

Speltips Sverige Tyskland odds – bästa odds tips på mål!
Bäst odds Sverige gör mål mot Tyskland: 5,00

Båda lagen gör mål: JA (2,08) NEJ (1,72)

Över 2,5 mål: 1,84
Under 2,5 mål: 2,00

Speltips Sverige Tyskland

Speltips Sverige Tyskland

När det kommer till vad marknadens Spelbolag Unibet och bet365 tror de på en väldigt svår match för Sverige. Trots att Tyskland förlorade sin debutmatch mot Mexiko är man storfavoriter till att ta hem samtliga poäng i denna match. Det finns dock flertalet bra odds att spela på.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Sverige (8,50) och Tyskland (1,39) visar att tyskarna är storfavoriter att vinna denna match. Det är även de som är mest behov av de tre poängen. Förlusten mot Mexiko har gjort att man verkligen måste ta tre poäng för att ta sig vidare. Sverige kan också behöva ta poäng för att inte behöva vinna mot Mexiko i sista omgången. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen.

Speltips Sverige Tyskland? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Sverige Tyskland speltips - odds tips Sverige Tyskland, Fotbolls VM 2018!

Vårt speltips inför Sverige Tyskland + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Sverige – Tyskland är en vinst för Sverige (13,00), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (2,00). Oavsett vad du väljer att spela på på denna match kommer det ge bra utdelning. Tyskland är i chock efter förlusten mot Mexiko. Därav så kommer tyskarna att gå ut hårt samtidigt som Sverige kommer att parkera bussen. Tyskland kommer att svårt att göra mål samtidigt som Sverige försvarar bra. Det finns många oddsbonusar, riskfria spel och freebets att ta del av. Se till att nyttja dessa så du kan spela med hjärtat och samtidigt inte riskera att förlora pengar. En kombination av dessa och förhöjda odds tipsen är att rekommendera. Tex erbjuder betsson 1000 kr + 500 kr i riskfria spel =>

Det finns många olika odds tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Förhöjt odds på att Sverige vinner mot Tyskland: 13,00

  1. Registrera dig via denna länk!
  2. lägg ditt spel på att Sverige vinner Tyskland
  3. Du hittar pengarna på ditt spelkonto vid vinst

Förhöjt odds på att Sverige tar minst en poäng mot Tyskland: 10,00

  1. Registrera dig hos Leo Vegas!
  2. Gå till sidan med välkomsterbjudandet
  3. Spela på att Sverige tar poäng mot Tyskland

Sverige Tyskland speltips mål - bästa odds tips Sverige Tyskland mål, Fotbolls VM 2018!

Sverige vs Tyskland odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Sverige ställs mot Tyskland i sin andra gruppspelsmatch. Frågan är om Sveriges VM trupp kan stå emot Tysklands VM trupp. som är full med storstjärnor från framför allt den inhemska ligan. När det kommer till frågan vem vinner fotbolls VM 2018? är tyskarna en storfavorit. Man började dock inte speciellt bra i turneringen och därför har oddsen gått upp väldigt mycket. Det återstår att se vem som kommer att vinna VM 2018 enligt oddset.

Nedan ser ni hur oddsen för respektive lag ser ut att vinna turneringen. Det är Tyskland som i grupp F är överlägsen favorit.

Odds VM grupp F Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Tyskland vinnare odds fotbolls VM 2018 Tyskland 1,50 5,50
Mexiko vinnare odds fotbolls VM 2018 Mexiko 7,50 101,00
Sverige vinnare odds fotbolls VM 2018 Sverige 8,50 176,00
Sydkorea vinnare odds fotbolls VM 2018 Sydkorea 17,00 301,00

Det finns väldigt många stjärnor i Tyskland. Man har allt från Neuer till Hummels och Reus till Thomas Muller. Den sistnämnde är även en av de bästa straffläggarna i VM 2018. Det gäller att se upp med Muller som nästan alltid gör mål i VM. I denna match kommer vi få se flera spelare som aspirerar till att vinna skytteligan i fotbolls VM 2018 och bli VM skyttekung 2018.

Det tyska landslaget kommer till matchen efter förlust i den första omgången. Man måste nu vinna för att ha en chans att ta sig vidare i turneringen. Att tyskarna vinner ger 9 gånger pengarna.

Sverige Tyskland odds 23 juni 2018

Odds Sverige – Tyskland? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Sverige och TysklandFisjt-stadion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Sverige vinner mot Tyskland är oddset 8,50 gånger pengarna. Ifall du spela på Tyskland som vinnare är det oddset 1,39 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 4.70 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Speltips Sverige Tyskland & odds tips 1X2

Odds på Tyskland-vinst (1): 1,39
Bäst odds på Oavgjort (X): 4,70
Odds på Sverige-vinst (2) 8,50
Förhöjt odds på Sverige-vinst (2): 13.00

>> Sverige tar minst en poäng mot Tyskland (X2): 10.00

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Förhöjt odds på Sverige-vinst (1): 13,00
Förhöjt odds på att Sverige tar poäng (X2): 10,00

Sverige/Tyskland att vinna VM 2018: 5,50 & 81,00

Sverige Tyskland trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Sverige och Tyskland VM-trupper och förväntad svensk och tysk laguppställning och startelvor:

Sverige laguppställning och förväntade startelvor

Här är Sveriges laguppställning och förväntade startelva mot Tyskland:

Målvakter: Robin Olsen, Karl-Johan Johnsson, Kristoffer Nordfeldt

Försvarare: Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson, Emil Krafth, Pontus Jansson, Filip Helander, Martin Olsson

Mittfältare: Sebastian Larsson, Emil Forsberg, Jimmy Durmaz, Viktor Claesson, Gustav Svensson, Marcus Rohdén, Albin Ekdal, Oscar Hiljemark

Anfallare: John Guidetti, Isaac Kiese-Thelin, Ola Toivonen, Marcus Berg

Tyskland laguppställning och förväntade startelvor

Här är Tysklands laguppställning och förväntade startelva mot Sverige:

Målvakter: Manuel Neuer, Marc-André Ter Stegen, Bernd Leno

Försvarare: Jerome Boateng, Mats Hummels, Matthias Ginter, Jonas Hector, Joshua Kimmich, Marvin Plattenhardt, Antonio Rüdiger, Niklas Süle

Mittfältare: Julian Brandt, Julian Draxler, Leon Goretzka, Ilkay Gündogan. Sami Khedira, Toni Kroos, Thomas Müller, Mesut Özil, Marco Reus, Leroy Sané.

Anfallare: Mario Gómez, Timo Werner

Speltips Sverige Tyskland - odds tips Sverige Tyskland, Fotbolls VM 2018!

Sverige – Tyskland speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund kan du inte utnyttja detta erbjudande. Erbjudandet gäller förhöjt odds på vinnare och bonus inför Tyskland och Sverige. Inför Sverige vs Tyskland så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Sverige vs Tyskland speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Sverige Tyskland? För dig som vill spela på mötet Sverige – Tyskland har vi tagit fram speltips och bästa odds tips. Detta inför Sverige Tyskland i Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Sverige eller Tyskland är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips på fotbolls VM 2018 och Sverige – Tyskland på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Sverige – Tyskland VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

För dig som ska kolla på matchen – se vilken tid Sverige Tyskland och vilken kanal Sverige Tyskland – TV4 och Cmore kl. 20:45. Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM.

Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply