Speltips Sverige Tyskland försäkrat spel – tippa 500 kr riskfritt på Sverige!

Speltips Sverige vinner mot Tyskland försäkrat spel - tippa 500 kr riskfritt på Sverige!

Speltips Sverige Tyskland försäkrat spel – tippa 500 kr riskfritt på Sverige!

Speltips Sverige Tyskland försäkrat spel? Nu kan du tippa 500 kr riskfritt på Sverige i matchen genom ett försäkrat spel. Sveriges VM trupp är en av de mest bättre svenska trupperna inför i VM 2018. Sverige måste vinna mot Tyskland eller i vart fall ta poäng för att ha en chans att gå vidare i VM.

Odds tips Sverige vinner mot Tyskland förhöjt odds - få 35 gånger pengarna på Sverige!

Sveriges konkurrent om andraplats var länge Mexiko, men sedan mexikanerna  vann mot reagerande världsmästarna Tyskland har de tvingat Blågult vinna fler matcher. Sverige vann mot Sydkorea, men det räcker inte för att gå vidare. Bästa är ifall Sverige tar poäng mot Tyskland och sedan vinner mot Mexiko. Dock lär Sverige inte få det lätt att poäng mot Tyskland. Tyskarna är också pressade att vinna denna match för att säkra en plats i åttondelsfinalerna.

I Sveriges andra match så är Tysklands VM trupp som står på tur. Sverige är favoriter att vinna mot Tyskland. Dock ska man inte fästa alltför stor vikt på favoritskapet då vi sett stora fotbollsnationer som Brasilien och Argentina göra bort sig mot sämre lag. Det gör att detta VM-erbjudande från Unibet blir extra bra då man inte riskerar att förlora några pengar. Spela med 500 kr riskfritt =>

Sverige Tyskland odds tips försäkrat spel

Odds på Tyskland-vinst (1): 1,39
Odds på Oavgjort (X): 4,70
Odds på Sverige-vinst (2): 8,50
Boostat odds på Sverige-vinst (2): 13.00
Bäst odds på Sverige-vinst (2): 35.00

Tips: 500 kr försäkrat spel på Sverige =>

Odds Tyskland eller Sverige (1 2): 1,08
Odds Tyskland eller Oavgjort (1 X): 1,20

Odds Sverige eller Oavgjort (2 X): 3,05
Bäst odds Sverige eller Oavgjort (2 X): 10.00

Tyskland att vinna VM 2018: 9,00
Sverige att vinna VM 2018: 71,00

Speltips Sverige Tyskland odds – bästa odds tips på mål!
Bäst odds Sverige gör mål mot Tyskland: 5,00

Båda lagen gör mål: JA (2,08) NEJ (1,72)

Över 2,5 mål: 1,84
Under 2,5 mål: 2,00

Se uppdaterade odds här =>

Så här gör du för att tippa 500 kr försäkrat spel på Sverige!

Det är enkelt att delta i den här VM-kampanjen med försäkrat spel på Sverige. För att delta så räcker det med att du registrerar dig, eller logga in på ditt konto. När du har gjort det ska du leta upp oddset på att Sverige vinner matchen.

Det vill säga, gå in på VM-oddsen och leta upp oddset på Sverige Tyskland matchen. Sedan måste du välja att lägga 500 kr, och då kommer det gå att välja att du vill ta del av kampanjen som ger dig 500 kr i försäkrat spel på Sverige. Detta är ett gratisspel eller riskfritt spel i likhet med betssons 1000 kr riskfritt spel.

Du får lägga den här 500-lappen på Sverige, utan att riskera att förlora dina pengar. Det här är något som du kan få ta del av i andra odds erbjudanden VM 2018.

Speltips Sverige Tyskland försäkrat spel - tippa 500 kr riskfritt på Sverige!

Speltips 500 kr försäkrat spel Sverige: Inget omsättningskrav – eller pengarna tillbaka!

Säg att Sverige inte vinner. Då slutar matchen med vinst för Tyskland (1) eller oavgjort (X) istället för vinst åt Sverige (2). I detta fall så kommer Unibet att betala tillbaka pengar till ditt spelkonto, det här är något som sker nästa arbetsdag. Då får du tillbaka dina pengar på tisdag.

Men om Sverige vinner mot Tyskland, ja då vinner du också. Du vinner 500 kr gånger 8,50, vilket blir 4 500 kr. Det som är så oerhört bra med det här är att pengarna är helt omsättningsfria. det behövs alltså inte krånglas med något omsättningskrav. Det här är ett bra VM-erbjudande på Sverige Tyskland, något som passar bra när Unibet har VM-feber.

Speltips Sverige Tyskland försäkrat spel & andra odds tips

Vi ger är även många speltips på VM 2018 om ni vill ha det! Här kan du ta del av några erbjudanden och kampanjer:

Här har du all information du behöver veta för att se och spela på Sverige Tyskland. Inför Sveriges andra match i VM 2018 mot Tyskland så har vi samlat lite info om Sverige Tyskland laguppställning, speltips, TV kanaler och TV tid.

Riskfritt spel för 500 kr på Sverige här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply