Speltips Sverige Turkiet – odds tips Sverige Turkiet, Nations League!

Speltips Sverige Turkiet - odds tips Sverige Turkiet, Nations League!

Speltips på Sverige Turkiet speltips Nations League 2018

Speltips Sverige Turkiet odds Nations League 2018? Här hittar du speltips på Sverige vs Turkiet odds inför mötet i Nations League 2018! Sverige Turkiet är den andra tävlingsmatchen för svensk del mot Turkiet där man förlorade. Nu är det dags för UEFA Nations League och Sverige ställs mot Turkiet för andra gången i Nations League. Första förlorade man hemma på Friends Arena.  Spela på matchen till bäst odds =>

Speltips Sverige Turkiet

Speltips Sverige Turkiet Odds

Sverige förlorade det första mötet med Turkiet. Då spelade man på Friends Arena i en svängig match. Resultatet skrevs till 2-3 och frågan är om Blågult kan få med sig tre poäng från Turkiet på lördagskvällen. Skulle Sverige vinna de två återstående matcherna vinner man gruppen. Först och främst är det dock Turkiet-matchen som gäller.

Här är odds tips och bästa odds inför Sverige vs Turkiet matchen:

Speltips Sverige Turkiet & odds tips 1X2

1X2
Odds Turkiet Sverige 1X2:2,403,203,25
Förhöjt odds LeoVegas 1X2:–––
 ––– 
Förhöjt odds Betfair 1X2:
  100.00
    
1X122X
Odds Sverige Turkiet 1X, 12 & X21.371.371.60
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):1.971.80
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:2.351.60

Speltips Sverige Turkiet

Spelbolagen Mobilebet och LeoVegas har satt väldigt höga och jämna odds på mötet mellan Sverige och Turkiet.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Sverige (3,25) och Turkiet (2,40) visar direkt att det är Turkiet som är favoriter. Det går dock inte att underskatta Sverige. Turkiet har många duktiga namn i truppen, framför allt Cengiz Ünder som slagit igenom i AS Roma i den italienska ligan. Speltips Sverige Turkiet? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Sverige Turkiet att vinna matchen.

Vårt speltips inför Sverige Turkiet + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Sverige – Turkiet är en vinst för Turkiet (2,40), samtidigt som det kommer att göras över 2,5 mål (2,35). Det brukar bli över 2,5 mål i många av Sveriges matcher och det är värt att lägga en peng på.

Sverige Turkiet bettingtips

Sverige vs Turkiet odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under måndagskvällen. På förhand är det blågult som är favoriter om vi ser till Sverige Turkiet odds. Det är framför allt framgångarna i VM i somras som gör att Sverige placeras som favoriter.

Vem vinner Nations League 2018? Sverige kan inte vinna Nations League än då man ligger i en för dålig grupp. Vem som vinner grupp 2 i B-ligan går det dock att spela på. Det är Ryssland som är favoriter att vinna med Sverige strax därpå. Turkiet ser ut att få det svårt att bli topp 2 i denna serie.

Så här ser oddset ut för både Sverige och Turkiet att gå vidare från gruppen och vinna gruppen i Nations League 2018:

Odds vinnare liga B grupp 2Odds
Ryssland1,08
Sverige9,00
Turkiet–––

Sverige Turkiet odds 10 september 2018

Odds Sverige – Turkiet? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Sverige och Turkiet på Konya Büyükşehir-stadion. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Sverige vinner mot Turkiet är oddset 3,25 gånger pengarna. Ifall du spela på Turkiet som vinnare är det oddset 2,40 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.20 i odds som bettingbolagen erbjuder.

1X2
Odds Turkiet Sverige 1X2:2,403,203,25
Förhöjt odds LeoVegas 1X2:–––
 ––– 
Förhöjt odds Betfair 1X2:
  100.00
    
1X122X
Odds Sverige Turkiet 1X, 12 & X21.371.371.60
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):1.971.80
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:2.351.60

Sverige Turkiet trupper, laguppställning och startelvor:

Här är lagens trupper och förväntad Sverige Turkiet laguppställning och startelvor:

Sverige laguppställning och förväntade startelvor

Här är Sveriges laguppställning och förväntade startelva mot Turkiet:

Uppdateras

Turkiet laguppställning och förväntade startelvor

Här är Turkiets laguppställning och förväntade startelva mot Sverige:

Uppdateras

Sverige Turkiet odds tips

Sverige – Turkiet speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Sverige och Turkiet. Inför Sverige vs Turkiet så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Sverige vs Turkiet speltips och Nations League 2018

Speltips Sverige Turkiet? För dig som vill spela på Sverige Turkiet så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Sverige Turkiet Fotbolls Nations League 2018. Nu är Nations League 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Sverige Turkiet är två av favoriterna att vinna Nations League-gruppen. För dig som vill tippa på att Sverige eller Turkiet vinner Nations League så kan du självklart tippa vinnaren i Nations League 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför Nations League 2018 och Sverige Turkiet kvartsfinalmatch på speltips Nations League 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Sverige Turkiet kvartsfinal ska även kolla in Nations League 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från Nations League 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i Nations League 2018 och Sveriges matcher i Nations League till tv-tider och tv-kanaler för Nations League hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Nations League 2018 och bäst odds på Nations League.

Källa även in Sverige Turkiet TV Kanal, Sverige Turkiet stream samt odds Sverige Turkiet.

Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply