Speltips Sverige Ryssland – odds tips Sverige Ryssland, Nations League!

Speltips på Sverige Ryssland speltips Nations League 2018

Speltips Sverige Ryssland odds Nations League 2018? Här hittar du speltips på Sverige vs Ryssland odds inför mötet i Nations League 2018! Sverige Ryssland gör upp i den andra matchen för Blågult i UEFA Nations League. Man har tidigare förlorat mot Turkiet och nu behövs tre poäng för att vara fortsatt med i toppen av gruppen. Det var ingen lätt match mot Turkiet och Ryssland som gjorde det bra i VM kommer troligen bli ännu svårare.  Spela på matchen till bäst odds =>

Speltips Sverige Ryssland - odds tips Sverige Ryssland, Nations League!

Speltips Sverige Ryssland Odds

Sverige gjorde det väldigt bra under sommarens VM-slutspel. Man lyckades ta sig till kvartsfinal i mästerskapet men efter turneringen har det inte varit lika lätt. Först förlorade man mot Österrike i en träningsmatch. Därefter blev det 2-4 hemma mot Turkiet. Sverige måste ta tre poäng mot Ryssland i Kaliningrad men det kommer bli otroligt svårt. Ryssland har blivit ett väldigt starkt lag under de senaste åren och det är aldrig lätt att möta de på hemmaplan.

Här är odds tips och bästa odds inför Sverige vs Ryssland matchen:

Speltips Sverige Ryssland & odds tips 1X2

1 X 2
Odds Sverige Ryssland 1X2: 1,92 3,40 4,50
Förhöjt odds Betfair 1X2:
  50,00 
Förhöjt odds Mr Green 1X2:
  5.00
       
1X 12 2X
Odds Sverige Ryssland 1X, 12 & X2 1.22 1.34 1.86
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.02 1.75
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.30 1.62

Speltips Sverige Ryssland

Speltips Sverige Ryssland

Det finns många spelbolag som har erbjudanden på Sverige – Ryssland. Alla vill erbjuda det bästa för sina spelare och det finns flertalet kampanjer att ta del av. Tittar vi på de bästa oddsen är det framför allt spelbolagen Mobilebet och LeoVegas som satt höga och jämna odds på mötet mellan Sverige och Ryssland.

När det kommer till oddsen och att spela hos LeoVegas och Betsson på Sverige (1,92) och Ryssland (4,50) ser vi att det är Sverige som är ganska stora favoriter. Oddset på Ryssland är dubbelt så högt som på Sverige men det gäller att inte underskatta motståndarna. Man har ett bra lag och med en fin insats kan Sverige vinna gruppen och bli uppflyttade en grupp.

Speltips Sverige Ryssland? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Sverige och Ryssland att vinna matchen.

Vårt speltips inför Sverige Ryssland + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Vårt speltips på Sverige – Ryssland är en vinst för Sverige (1,92), samtidigt som det kommer att göras över 2,5 mål (2,30). Det brukar bli över 2,5 mål i många av Sveriges matcher och det är värt att lägga en peng på.

Speltips Sverige Ryssland - odds tips Sverige Ryssland, Nations League!

Sverige vs Ryssland odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Under torsdagskvällen kommer vi få reda på vem som tar med sig poäng från denna match. För Sveriges del är det viktigt då man förlorade mot Turkiet i det första mötet. Nu kommer vi gå igenom oddsen för Sverige i Nations League. Vi har plockat fram både matchodds för mötet med Ryssland och gruppoddsen. Vi kommer alltså få reda på vilka som är favoriter till att bli gruppvinnare samt vilket lag som spelbolagen tror kommer sist.

Så här ser oddset ut för både Sverige och Ryssland att gå vidare från gruppen och vinna gruppen i Nations League 2018:

Odds vinnare liga B grupp 2 Odds
Sverige 1,80
Ryssland 1,90
Turkiet –––

Sverige Ryssland odds 20 november 2018

Odds Sverige – Ryssland? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Sverige och RysslandKaliningrad Arena. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Sverige vinner mot Ryssland är oddset 1,95 gånger pengarna. Ifall du spela på Ryssland som vinnare är det oddset 4,20 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.35 i odds som bettingbolagen erbjuder.

1 X 2
Odds Sverige Ryssland 1X2: 1,92 3,40 4,50
Förhöjt odds Betfair 1X2:
  50,00 
Förhöjt odds Mr Green 1X2:
  5.00
       
1X 12 2X
Odds Sverige Ryssland 1X, 12 & X2 1.22 1.34 1.86
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.02 1.75
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.30 1.62

Sverige Ryssland trupper, laguppställning och startelvor:

Här är lagens trupper och förväntad Sverige Ryssland laguppställning och startelvor:

Sverige laguppställning och förväntade startelvor

Här är Sveriges laguppställning och förväntade startelva mot Ryssland:

Uppdateras

Ryssland laguppställning och förväntade startelvor

Här är Rysslands laguppställning och förväntade startelva mot Sverige:

Uppdateras

Sverige Turkiet odds tips

Sverige – Ryssland speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Sverige och Turkiet. Inför Sverige vs Ryssland så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Sverige vs Ryssland speltips och Nations League 2018

Speltips Sverige Ryssland? Nu när det är dags för landslagsfotboll igen har vi på Silly Season Sverige tagit fram odds, speltips och kampanjer för Sverige – Ryssland i Europa League. Samtliga odds är publicerade hos de största spelbolagen och det är höga odds, oavsett om du väljer att spela på Sverige eller Ryssland. Skulle Sverige få med sig tre poäng från denna match ger det drygt fyra gånger pengarna. Ryssarna har 2.10 gånger pengarna som odds.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför Nations League 2018 och Sverige Ryssland kvartsfinalmatch på speltips Nations League 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Sverige Ryssland kvartsfinal ska även kolla in Nations League 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från Nations League 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i Nations League 2018 och Sveriges matcher i Nations League till tv-tider och tv-kanaler för Nations League hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Nations League 2018 och bäst odds på Nations League.

Källa även in Sverige Ryssland TV Kanal, Sverige Ryssland stream samt odds Sverige Ryssland.

Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply